HjemlighedKonstruktion

Elektriske ledninger til intern ledningsføring: Krav

Installation af elektrisk kommunikation i de lokaler er en alvorlig sag. Elektriske ledninger for det indre ledningsføring i stand til at levere tilstrækkelig kvalitet af energi. Systemet skal udføre alle de opgaver, det fuldt ud, samt overholde elektrisk og brandsikkerhed.

At udvikle systemet, er det nødvendigt at være opmærksom på det materiale og design af elektriske ledninger til intern ledningsføring, samt deres type og tværsnit.

Typer af æglæggende ledninger

Der er tre muligheder for montering af ledninger inde i bygningen: åben, kombineret og skjulte.

Åbent ledningsføring er let at installere, kræver ikke udarbejdelse af miner til kommunikation. Dens største mangel er forskellen mellem kravene i elektrisk sikkerhed. Og den generelle opfattelse af et sådant anlæg er ganske uskøn. Derfor, i et boligområde, så installationen ikke er i brug.

Kombineret metode indebærer en elektrosoobscheny i specielle bokse. En sådan installation kræver ikke æglæggende miner inde vægge, men det elektriker mens gemmer sig i særlige plast-kanaler. Visning af systemet er ganske æstetisk og sikkerhedskrav opfyldes fuldt ud.

Den mest almindelige er skjult ledningsføring, som er anbragt inde i gips. Dens ulempe er temmelig kompliceret procedure for opdatering af systemet. Elektriske ledninger til intern ledningsføring for de gamle dage i det aktuelle miljø er ikke i stand til at yde den øgede efterspørgsel efter elektricitet. Men deres udskiftning vil kræve åbning af nye miner og kommunikation.

opgave tråd

Elektrisk ledning består af en eller flere ledninger, der leder strøm.

Efter aftale energosoobscheniya ledninger er opdelt i flere typer.

  • Udstyr ledning. Denne type leder benyttes ved installation på kredsløb ledninger bord, brædder og paneler. Mere almindelige typer af multi-core produkter. Alle ledningerne er dækket med et specielt lag af tin eller bly loddemetal. Fikseringen udføres både ved lodning, og bolte og møtrikker.
  • Beviklingstråd. Det er det vigtigste element i spoler og viklinger i transformere, elektromagnetiske relæer, måleinstrumenter og elektromotorer.
  • Justering tråd. Det bruges til intern ledningsføring af elektriske ledninger i den gamle og nye systemer. Det kan have fra en til tre kerner.
  • Cord anvendes til at forbinde elektriske husholdningsapparater.
  • Kablet tjener til forsyning af elektricitet dirigent magtfulde indstillinger.

materiale dirigent

Vene elektrisk ledning til interne ledninger, ifølge sikkerhedskravene, kan den være fremstillet af kobber eller aluminium. I de fleste tilfælde bruges den anden mulighed.

Under identiske strømbelastninger afsnit bør aluminiumtråde være større end kobber. Pålideligheden af dette materiale forbindelser også lavere. Dette skyldes, at sådanne aluminium egenskaber som flydeevne og oxidation.

Kobbertråde er forbundet ved at forbinde snoning og lodning. Dette materiale er mindre modtagelige for korrosion og har en høj ledningsevne og styrke.

Aluminium er også i leddene kan opvarmes, hvilket ikke er i overensstemmelse med ild sikkerhedskrav.

ledningstværsnit

Kablet kan bestå af flere strenge. Deres tværsnit (diameter) vælges afhængigt af den aktuelle. Dette tal er det laveste for kobber Q1. mm og aluminium - 2Q. mm.

Optagning elektriske ledninger til interne krav ledningsføring og egenskaber, som skal give et job til 5 kW enhed, er det nødvendigt at udsætte kvadratisk tværsnit 3.2 på kobbertråden. mm.

Aluminium giver kun 62% af ledningsevnen af kobber. Derfor, hvis den krævede sektion på 2,5 kvadratmeter kobber indlæg. mm, aluminium tråd til samme ledningsevne krævede diameter på 4 sq. mm.

Tværsnittet skal vælges med en margin på magt, fordi over tid, kan denne leder være forpligtet til at forbinde selv nogle forbrugere.

ledninger mærkningsordninger

For at forstå de mange forskellige typer af ledninger, er det nødvendigt at forstå sit præg.

Hvis der er et bogstav "A" i den type tråd, så levende er lavet af aluminium. I det tilfælde, hvor en sådan skrivelse, fremstilling af et produkt materiale er kobber.

For eksempel elektrisk ledning til intern ledningsføring "3 * 2.5" kan afkodes som "tre-ledet kabel med en sektion på 2,5 sq. Mm."

Det første bogstav symboler kernematerialet, den anden ledende betegner tredje - forsegling. Det kan være et "P" - Rubber "B" - PVC, "P" - polyethylen.

Tilstedeværelsen af mærket "L" rapporterede, at den fleksible ledning.

For eksempel ledningerne til den indre ledningsføring har VVG notation antyder, at produktet har en kerne af kobber, polyvinylchlorid isolering og det faktum, at tråden er fleksibel.

Moderne sorter af ledninger

I lyset af den stigende efterspørgsel efter el marked for sådan kommunikation tilbyder en række af de mest forskelligartede produkter.

Der er single-core, multi-core solid og snoet kobbertråd række PT.

Denne gruppe omfatter elektriske ledninger til intern ledningsføring VVG. Deres popularitet skyldes den høje pålidelighed.

Til tørre og våde rum, kan du bruge wire klasse AVVG. De ligner den foregående type kabel, men mine er aluminium. Fordi tværsnittet af denne form for kommunikation bør vælges højere end for den samme kobbertråd.

Veletablerede guider skriver SPAP. De har en forstærket isolation.

Hvis rummet har en høj brandfare niveau, anbefales det at bruge produktet NUN mærke. De er udstyret med særligt brandsikring middel, den pludselige stigning i temperatur udgivelser middel. De er også kendetegnet ved fugtbestandighed og duktilitet.

Efter at have læst præsenterede i dag de mange forskellige elektriske ledere kan træffe det rigtige valg af kommunikation. De vigtigste kriterier - et brandsikkerhed, der giver den nødvendige magt kapacitet og oppetid.

Elektriske ledninger til intern ledningsføring, udvalgt og monteret korrekt, vil vare lang tid. Kompetent tilgang udskiftning og ledninger sikrer kvalitet og pålidelig drift af hele systemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.