ReklameOnline markedsføring

Den targeting reklame, "VKontakte". Korrekt placering og hurtige fremskridt

Annoncering i sociale netværk er en af de mest effektive mekanismer til at fremme online-butikker eller store fællesskaber. Men for at opnå maksimalt udbytte af at målrette annoncer kræver viden om det grundlæggende. I denne artikel vil du lære, hvad den omfattende målrette reklamer og hvordan man kan gøre det en reel indtægtskilde for din virksomhed.

Essensen af at målrette

Først, lad os forstå, hvad den omfattende reklame målretning.

Reklame mekanisme, hvis arbejde er rettet mod at identificere målgruppen, målrettede opkald. Den mest populære og effektive måde at dens realisering er sociale netværk, da det er her bruger sin tid de fleste mennesker i alle aldre og præferencer.

Målretning er direkte eller indirekte. Direkte giver dig mulighed for at identificere de mennesker, der kan være interesseret i at købe varen udbydes, mens indirekte rettet til relaterede kategorier for at sælge produkter eller ydelser. Selvfølgelig, anvendes til udvikling af deres virksomhed kan være enhver af de arter. Men det er det direkte mål er den mest produktive.

Effektiviteten af reklamer tergetingovoy

Effektiviteten af reklamer på princippet om udvælgelse af målgruppen er i stand til at vurdere tusindvis af webmastere. Faktisk har denne fremgangsmåde giver dig mulighed for at vælge blandt de mange potentielle kunder af internetbrugere.

Til effektiv drift af reklame mekanisme bør regelmæssigt teste og analyse af deres annoncer. Med andre ord, du skal holde styr på hvilke brugere, og hvad tid passere oftere dine annoncer og gøre en ordre. Kun praksis og observation er i stand til at give et signifikant resultat.

For at placere reklamekampagner, som tidligere nævnt, er det nødvendigt at vælge det sociale netværk. For eksempel er omfattende målrettet annoncering i "VC" anerkendt af webmastere som den mest effektive motor i handel for online forhandlere. Det er i denne sociale netværk har mulighed for at følge de annonce statistik, deres rettelse og læser grænse per dag, hvilket giver dig mulighed for at styre dine penge.

Søg Analytics

Bare lære alle de snørklede af online markedsføring, kan du oprette en effektiv reklamekampagne. Og det er analysen af søgeforespørgsler er et af de vigtigste led i fremme af din virksomhed planlægning.

For eksempel, du udvikler din online butik, der sælger produkter til fiskeri. Derfor er det nødvendigt at undersøge hyppigheden og populariteten af søgetermer om dette emne, for at tiltrække flere kunder til din butik. At gennemføre en sådan analyse er mulig på de ydelser, Google eller "Yandex", som bidrager til at skabe statistiske sætninger indtastet af brugeren i søgefeltet. Disse sætninger, der er mest populære, som skal anvendes i beskrivelsen af deres online butik og sine reklamer.

Det ser ud til, at alt er meget enkel. Men dette er den vigtigste del er i stand til tider at øge antallet af potentielle kunder og gøre virksomheden vokse og udvikle sig aktivt.

Indstilling omfattende reklame målretning

Den målretning af reklamer til trin justering skal gribes an meget omhyggeligt. Efter alt, kan de forkerte indstillinger koste tusindvis af rubler tabt. Så for en kompetent annonceplacering er nødvendigt at præcisere følgende:

  1. Emnet for annoncering. Denne side skal være et link til en ekstern ressource (dit websted), eller en gruppe.
  2. Overskrift, der skal klamre sig til kunder og være interessant.
  3. Ad Beskrivelse bestående af et par sætninger, der beskriver hovedlinjerne i dit løfte.
  4. Klassificerede temaer.
  5. Annonce billede.
  6. målgruppe parametre (land, by, køn, alder, civilstand, interesser, Fællesskabet).

Sidste punkt fortjener særlig opmærksomhed, da det afhænger af ham effektiviteten af din annoncering. Juster de beskrevne elementer kan være noget, du kan lide. Den vigtigste ting, udvalgte folk faktisk passer kriterierne for din målgruppe. Den targeting reklame, "VKontakte" for eksempel, kan du ændre indstillingerne for geolocation og nødvendige brugerindstillinger til enhver tid.

Hvor meget koster det?

Overnatning Den målretning af annoncer, selvfølgelig, er en betalt tjeneste. For med henblik på at udvikle din virksomhed, er du nødt til at gøre den oprindelige investering i sin markedsføring.

Betaling for reklame er lavet for omfattende målretning synspunkter. Som regel er udgangspunktet for at være 1.000 visninger på siderne af brugere fra den kategori af målgruppen.

Hvis du justerer reklamer på egen hånd, vil den gennemsnitlige pris for en enkelt visning være fra 1 til 3 rubler, som vil blive udgivet i en temmelig pæn sum i mængden af tusind visninger. Hvis du ikke er sikker på deres evner, er det bedre at overlade det til fagfolk, der i 7-10 tusind rubler om måneden vil fuldt ud understøtter din forretning.

Den targeting reklame, "VKontakte"

Socialt netværk "VKontakte", grundlagt 9 år siden, web-udvikler Pavlom Durovym, det er den mest populære platform for markedsføringen omfattende målretter annoncer. Det var her, bruger sin tid langt størstedelen af målgruppen for enhver form for virksomhed.

Ad placering "VKontakte" er ganske enkel. Du skal blot oprette en annoncekampagne, og top op din saldo. Efter dette, bliver det økonomisk overkommeligt vindue til at oprette en bannerreklame. Når den er fuld, du skal være forsigtig og at specificere de mest præcise data og seertal.

Den targeting reklame, "In Touch" er i stand til at bringe iværksættere til tusindvis af kunder med den rette tilgang til sin implementering. De vigtigste ting - at overveje hvert element i forhold til sin indstilling af mål.

Den målrette reklame "Klassekammerater"

Socialt netværk "Odnoklassniki", i modsætning til den "VC" har et publikum på ældre, at du bør overveje, når du placerer annoncer. Måske er det derfor webmastere ikke anbefales at placere her kampagner.

Hertil kommer, i "Klassekammerater" er ikke muligt at selv-targeting. Bestilling reklamekampagne har brug for at sende et brev til den postadresse administratorerne af sociale netværk og vente på en positiv eller negativ respons. Generelt er funktionaliteten af systemet lader meget tilbage at ønske. Og, hvis man ser, denne tilgang er optimal kun for store virksomheder og selskaber, der er villige til at bruge på deres udvikling af millioner af rubler.

Ifølge eksperter, er fortjener opmærksomhed er omfattende målretning reklame, "VKontakte", god bolig, som vil bringe en iværksætter tusindvis af kunder hver måned.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.