BilerBiler

Bedste hydraulisk donkraft til bilen: et overblik, beskrivelse, type og anmeldelser

Økonomien i enhver bilist for at være pålidelige stik. Dette værktøj er uundværlig for reparation og hjul udskiftning. Også det kan bruges i arbejdet med andet udstyr, fremkomsten af hvilket kræver ekstra indsats. Markedet byder på en model til forskellige formål - for eksempel lastbiler kræver brug af modeller med høj bæreevne og personbil kan serviceres og entry-level-enheder. Der er naturligvis mange andre parametre, der vil afgøre den bedste hydrauliske donkraft til bilen i form af krav til ydeevne. Men at starte er at finde ud af, hvorfor denne form for stik kan betragtes som den bedste løsning.

Fordele ved hydrauliske donkrafte

Denne type konstruktion er fordelagtigt at anvende to grunde. For det første kan den hydrauliske mekanisme betragtes universel i form af muligheder for at arbejde med forskellige former for teknikker - fra "lette køretøjer" til en indlæst vogn. For det andet, brugere rapporterer en mangedobling indsats, som giver en hydraulisk donkraft til bilen. hvor værktøjet enhed kan være anderledes - for eksempel, der er såkaldte "flaske" og podkatnye model. I det første tilfælde giver designet til en stempelcylinder, en omløbsventil og en pumpe med et håndtag. Denne type er kendetegnet ved en kombination af jævn og høj bæreevne. Imidlertid arbejdsprocessen med et sådant værktøj er ikke muligt uden et højt niveau pickup.

Afhængig af modellen og dens karakteristika "flaske" apparat kan anvendes i vedligeholdelse lastbiler. Men det er mere hensigtsmæssigt at give podkatnye hydraulisk donkraft til bilen med en stor masse. Sådanne modeller er eksternt vogn på hjul, der er udstyret med et håndtag.

Den optimale kapacitet donkraften

Enhver donkraft er der en grænse på vægten, hvormed det kan fungere. Producenter anbefaler ikke stærkt at misbruge begrænse kapaciteter værktøj. Udvælgelsesprocessen bør være nøje nærmer at estimere bæreevne på modellen. Især for personbiler egnet enhed, som kan modstå 1,5-2 tons. Dette vil være nok til at løfte den massive sedan, for ikke at nævne almindelige i vores land hatchbacks. Hvis du har brug for en hydraulisk donkraft til lastbiler, bør det blive guidet til en bredere vifte i gennemsnit fra 10 til 20 m. For eksempel, hvis værktøjet er købt til en lille varevogn, kan det være nok af 8-10 tons.

Men i tilfældet med de vogne maksimal løftekapacitet kan være op til 30 t og hvornår vil blive løft lastet. Det ser ud til en sikker satsning ville være det oprindelige køb af enheden med grænseværdien på lasteevne i sin klasse. Men da de operationelle kapacitet øget vækst og værdien af instrumentet, så det er tilrådeligt at søge en balance.

Indikatorer løftehøjde

Denne parameter angiver højden af overfladen, på hvilken værktøjet har potentiale til at løfte lasten. Typisk er denne værdi er 30-50 cm. Denne højde er tilstrækkelig til at ændre bilhjul eller give adgang til knuderne af en manuel bremse. Desværre, blandt ulemperne besiddes af en hydraulisk donkraft for et køretøj og denne indikator kommer frem. Det er 50-100 cm for de fleste modeller af denne type er en marginal niveau. Hvis du skal bruge et værktøj med stort potentiale til at løfte højde, er det bedst at henvise til rack-stikket. Men det er måske deres eneste fordel i forhold til hydrauliske modstykker.

Højden af pick-up

Sommetider denne indstilling er forveksles med en løftehøjde, men der er en fundamental forskel. I dette tilfælde, for eksempel kunne det være afstanden fra jordoverfladen til bunden af maskinen - i dette punkt er grebet zone for yderligere genvinding. Vigtigt i valget af denne funktion - at foretage de korrekte kortlægning kapaciteter af instrumentet og clearance af maskinen, der er, frihøjde. For eksempel en hydraulisk donkraft til podkatnye køretøjstype er i stand til løft modeller frihøjde på mindre end 3,2 cm. Dette er den nedre grænse i forhold pickup. Med hensyn til den øvre grænse, er det i tilfælde af personbiler er ligegyldigt. De fleste stikkene er egnet til brug med frihøjde på 6-20 cm. Du må heller ikke bekymre sig om off-road lumen. Som regel er det højere end 20 cm, men til hydrauliske modeller, er denne værdi ikke kompliceret at bruge.

donkrafte JET

Et godt eksempel på høj kvalitet værktøjer med et universelt formål at demonstrere det schweiziske selskab JET. Især det JBJ serie modeller er temmelig almindelige i garage workshops og specialiserede værksteder, hvilket i sig selv vidner om pålideligheden af disse produkter. Også den hydrauliske donkraft til bilmærke JET anvendes i private husholdninger. Ejere stress og bekvem betjening af indretningen, og dens overflade korrosionsbestandighed. Af den måde, er cylinderen med stemplet i modeller af fabrikanten normalt lavet af krom. Linjen JBJ kan finde varianter med forskellige karakteristika, men betragtes som den mest populære stik med en lasteevne på 12,5 m og en højde på pickuppen til 17 cm. Ejere især skelne brugen af sådanne donkrafte i de forskellige positioner, herunder den kantede hældninger.

donkrafte Kraftool

Kraftool producent tilbyder modeller med brede operationelle kapacitet. For eksempel kan en række Expert Qualität er aflange podkatnye modeller, der har den samme held anvendt i private husholdninger og i professionelle værksteder. Som ejere bemærk sådanne donkrafte sikker klare en belastning på op til 10 m. I dette tilfælde afhentning rækkevidde varierer fra 16 til 56 cm. Naturligvis med sådanne parametre af biler kan kun ophæves, hvis den store frihøjde, men ellers er en kvalitativ og universel hydraulisk donkraft til bil. Prisen på modeller fra Kraftool denne type er 6-8 tusind. Gnid.

Jacks "Zubr"

Ikke mindre værdig instrument i segmentet af hydrauliske donkrafte præsenteret og indenlandske producenter, især virksomheden "Bison". I rækken af dette mærke især populær var lidt modeller til brug i private behov. For eksempel er stikkene serien "Master" rost for mobilitet, kompakt og forstærket struktur. Ændring af lasteevne på 2 tons er optimalt egnet til at servicere bilen. Det skal understreges, og den mindste stigning i 13 cm, som har hydrauliske donkrafte til biler af denne familie. Imidlertid egenskaber for modellen bestemmes og dets snævre specialisering. Værktøj klarer med stigningen af køretøjer med lav frihøjde, men ikke egnet til lastbiler, den totalmasse på over 2 m. Med andre ord, for de universelle opgaver, denne mulighed er ikke nødvendig.

donkrafte flyselskab

En god kombination af højtydende indikatorer adskiller Jacks serien AJ flyselskab fra producent. Serien kan findes hydraulisk model med rullet op, hvilket giver forsikring mod faldende af varer og forvrængninger. værktøjsholdere er også positive over de funktioner i en speciel stang, der sikrer belastningen i en vis højde. Sættet indeholder en speciel holder til håndtaget. Vigtigste egenskaber tyder den udbredte brug af værktøjet. For eksempel er der en model, der er i stand til at rejse op til 3 tons, og giver en løftehøjde i intervallet 13,5-39 cm. Denne hydrauliske donkrafte til biler, hvis pris er i intervallet 3-4 tusind. Gnide. En sådan overtagelse kan være berettiget, hvis du planlægger at arbejde med personbil type, men i dette tilfælde kræver en ansvarlig tilgang. For eksempel, en sådan model er det tilrådeligt at fuldføre auto reparation og service, som har specialiseret sig i vedligeholdelse af diverse udstyr.

konklusion

Jack i den klassiske version er en simpel anordning, der letter reparationer. Indførelsen af dets design stempel mekanismer muligt at opnå endnu større effektivitet, samtidig med at en kompakt størrelse. Til dato, en hydraulisk donkraft til bilen er det bedste værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt og pålideligt give et løft. En bred vifte af modeller og specifikationer af instrumentet giver også store muligheder for valg. Ud over de primære parametre som bæreevne og løftehøjde, eksperter anbefaler være opmærksom på de ekstra muligheder. Som allerede bemærket, tilstedeværelsen af stilken og specielle design af forsikringsordninger gør løftet mere sikkert. Således udgifterne til stikkene med sådanne tilsætninger, stiger lidt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.