ForretningIndustri

Kød og benmel: brugsanvisning

Kød- og benmel anvendes som et vitamin-mineraltilskud fodring af kvæg og lille kvæg og grise og fjerkræ. Dette er et meget værdifuldt produkt, som indeholder en masse protein. Brugen af kød- og benmel gør det muligt at afbalancere kosten af dyr og øge deres produktivitet.

produkt Beskrivelse

Er en benmel pulver blev lys eller mørk brun farve og lugt. Når du vælger dette produkt til skygge bør du være særlig opmærksom. Farven skal være brun det. Gulligt skær angiver, at produktet er af dårlig kvalitet. Dette pulver giver kyllingen pen. Fuglen, når du tilføjer i den gule mel fødevarer der er et fald i ægproduktionen. Hertil kommer, at forbruget af pennen provokere udviklingen af chick kannibalisme.

Om kvaliteten af kød- og benmel er inddelt i tre klasser, afhængigt af fedtindholdet. End dens mindre jo bedre produkt. Ved vurderingen af kvaliteten af melet skal også være opmærksom på:

 • Lugt. Det må ikke være forældet eller rådden.
 • Udseende. mel af høj kvalitet anses kun homogen sammensætning. Det bør ikke være til stede klumper eller granuler med en diameter på over 12 mm.

Hvordan er lavet

Når der anvendes producerer dette produkt den uegnet som føde for mennesker kød: .. Carcass faldet fra smitsomme sygdomme hos dyr, affald kødindustri osv Fremstillingsprocessen består af følgende faser:

 • Skrot kødproduktion kogt og afkølet til 25 grader.
 • Den resulterende Shkvarov knust i særlige enheder.
 • Pulveret blev siet gennem en sigte.
 • Det resulterende mel jog gennem magnetiske separator for at fjerne metalurenheder.
 • Dernæst produkt behandles med antioxidanter for at forhindre fordærvelse af fedt.
 • Klar pulver er pakket i poser eller sække.

Kød- og benmel: brugsanvisning når fodring kyllinger

Optagelsen af dette produkt i kosten af æglæggende høner kan øge ægproduktionen og for at spare penge på foder. At blande kød- og benmel til høns kan både kraftfoder, og i mæsken. Optimale dosis - 7% af de samlede korn.

Fed fjerkræ bør kun kvalitet kød- og benmel. Til kylling, dette produkt er meget nyttigt, fordi det indeholder store mængder protein. Desværre, i de seneste år, mange virksomheder er involveret i produktion af mel, hvilket gør det billigere at være begyndt at tilføje soja ind i det. Fodring en falsk bringer ikke ringe eller ingen resultater. Ægproduktionen ikke stiger, fuglene på grund af mangel på protein øger antallet af tilfælde af hakke og kannibalisme. Så du skal ikke købe en billig mel fra de lidet kendte producenter.

For meget mel fugl kan ikke gives. Dette kan forårsage sådanne ubehagelige sygdomme, såsom gigt. Også kyllingen i kosten, som oversteg indholdet af dette tilsætningsstof, udvikler ofte amyloidose. Såkaldte krænkelse af protein metabolisme, ledsaget af aflejring af stoffer i væv med en specifik kemisk egenskab.

Kød- og benmel: brugsanvisning når fodring svin

Hertil kommer, at fodring af kød- og benmel stimulerer et sæt dyrets vægt. Grise er det givet i en mængde på 5-15 vægt% af den totale føde. Meget god tilføjelse det kan være for både søer og opdræt. Vi anbefaler ikke brug af kød- og benmel som et supplement kun for meget unge smågrise fravænnet.

Efter tilsætning af mel til foder hans adfærd varmebehandling er ikke længere muligt. Ellers vil det meste af protein og vitaminer tabt. Denne regel skal overholdes, når fodring både svin og andre arter af husdyr og fjerkræ.

Brugen til kvæg

Fodring dette produkt til kvæg og kan øge produktiviteten. For køer bør vælges mel fremstillet af fjerkræ kød eller svinekød. Produktet indeholdende RNC knogler og muskelvæv kan være et forårsagende middel af bovin sygdom ubehagelige spongiform encephalopati.

Da køer - dyr stadig planteædere, kød og benmel, ofte har de simpelthen nægte. I dette tilfælde er produktet blandes eller til klid koncentrater med gradvis forøgelse af dosis. På bare et par dage mængden af mel forbruges af kvæg bør bringes til 10-100 g pr. MPC giver ikke mere end 20 gram om dagen.

Måltid i kosten af andre dyr

Små mængder af dette produkt, som er en kilde til protein, vitaminer og mineraler, kan give og andre typer af husdyr og fjerkræ: ænder, gæs, kaniner, perlehøns, kalkuner, etc. I dette tilfælde er andelen af mel af det samlede foder typisk .. ikke mere end 5-10%.

Det er berettiget at bruge et produkt som kød- og benmel, til hunde (ikke mere end 100g pr dag). Dette giver dig mulighed for at spare lidt på fodring af dyr. Produktet i dette tilfælde fungerer som en køderstatning.

Tidligere har ejere af firbenede venner brugt mel til at fodre ret ofte. For nylig, men markedet dukkede en masse moderne, afbalancerede protein, vitamin- og mineraltilskud, der er designet specielt til disse dyr. Derfor er kød- og benmel til hunde i øjeblikket anvendes ganske sjældent. Pet elskere behandle det mere som et budget mulighed for fodring.

Sammensætning kvalitetsprodukt

Den virkelige kød- og benmel, hvis anvendelse er berettiget til avl næsten alle former for husdyr, har en afbalanceret, reguleret af visse normer for veterinær sammensætning. Protein det skal indeholde mindst 30-50%. Sammensætningen af måltidet indbefatter sådanne bestanddele:

 • Muskel og knoglevæv. Dette er den grundlæggende ingrediens i produktet.
 • Fedt. Det bør ikke indeholde for meget (ikke mere end 13-20%, afhængig af sorten).
 • Asken i en mængde på 26-38%.
 • Vand. Det bør heller ikke være for meget (ikke mere end 7%).

Desuden kan en del af melet indeholde sådant affald kødindustrien, gastrisk, skjoldbruskkirtlen og biskjoldbruskkirtlerne, ovarier, hjerne og rygmarv, lunger, lever, nyrer, milt, osv. D. Justerbar kvalitet og sammensætning af kød- og benmel til GOST 17.536-82 . Oplysninger om overensstemmelse med det bør gives på emballagen.

andre stoffer

Det tillod en lille procentdel af urenheder i metallomagnetic mel (partikelstørrelse op til 2 mm). Der bør ikke være mere end 150-200 gram per ton af produktet. Desuden benmel, hvis anvendelse sparer på feed indeholder stoffer, der stimulerer metabolismen i dyr. Dette primært adenosin og glutominovaya syre. Med en mangel på sidstnævnte, for eksempel, kan kyllinger udvikle depression vækst.

Stimulere udviklingen af de fugle eller dyr, og nogle andre stoffer i melet. Til dem indbefatter for eksempel, carnitin, galdesyrer, seratonin, thyroxin og lignende. D.

Sådan opbevarer

Kød- og benmel, instruktion, instruktioner til brug, der er givet ovenfor - det produkt, der indeholder en stor mængde af protein og fedt. Derfor skal den opbevares korrekt. Ellers vil det i bedste fald ubrugelige, og i værste fald - vil have en negativ indvirkning på sundheden for dyr eller fugle. En meget vigtig forudsætning for bevarelsen af nyttige egenskaber af mel er at overholde reglerne for dens opbevaring. Poser af dette produkt bør holdes tørt og ventileret rum. Kontakt med vand eller sollys er ikke tilladt.

Lufttemperaturen i hozblok eller lager bør ikke overstige 30 °. overophedning af produktet bør ikke være tilladt i alle tilfælde, ellers fedtindhold i det, begynder at nedbrydes med udgivelsen af giftige stoffer - aldehyd akrolina.

Fodre dyr og fugle af udløbne produkter, selvfølgelig, umulig. Tilladte tid oplagring af kød og benmel er angivet på emballagen. Normalt er det ikke mere end et år.

Som du kan se, kød- og benmel - et virkelig nyttigt produkt og i dyr virkelig uerstattelige. Dets optagelse i kosten kan øge produktiviteten af køer, får, grise, høns og så videre. E., Samt at stimulere vægtøgning og vækst. Men for at opnå gode resultater, du kan selvfølgelig kun hvis du vælger et kvalitetsprodukt og dets korrekte brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.