ForretningIndustri

Gevindstang: de grundlæggende begreber og anvendelser

Gevindstang - fastgørelseselementet, som er meget udbredt i byggeri, ingeniørarbejde, møbler og bilindustrien, reparationsarbejder og andre industrier. Dette fastgørelsesorgan er designet til at opbygge en række forskellige designs og samling af dele, placeret på en stor afstand.

Galvaniserede gevindbolten er en metalstang (stang) langs længden af som påføres ved valsning metrisk gevind. Fordi tappen ofte anvendes under forskellige temperaturforskelle og fugt, behandles med zink eller rustfrit stål produceres. Meter gevindstang uovertrukket (sort) drives i mere godartet miljø, hvor fjendtligt miljø ikke kan forårsage metalkorrosion.

Dimensionerne af nitter og design er strengt standardiseret. Materiale nøjagtighedsklasse, hoveddimensioner, betingelser for transport og opbevaring, samt eventuelle afvigelser fra de regulatoriske regler er underlagt standard DIN975. tappe størrelse bestemmes af den samlede længde og diameter. De kommer i meter, to meter og tre meter diameter varierer fra M3 til M42. Gevindstangen anvendes med alle fastgørelseselementer importerede. Med hjælp af følgende opgaver:

  • montering af falske lofter, rammer, æsker til kabel og andre enheder;
  • installation af varme- og ventilationssystemer;
  • konstruktion af ramme huse;
  • sammensatte træ lag-elementer, planker og brædder;
  • fremstilling forskalling under drift med beton;
  • installation af reklametavler ;
  • Clutch materialer under efterbehandling, tagdækning eller reparation;
  • installere lofter, gips skillevægge;
  • andre anlægsarbejder.

I de fleste gevindstang monteret på ankeret er hamret skruer, møtrikker og skiver metriske, der forbinder ærmer og de perforerede profilerede længder. Undertiden anvendes som et låsende eller stramme element i installationen af forskallingen eller spiller suspension. længde gevindstangen kan afkortes ved at skære til den ønskede størrelse. Desuden kan den anvendes i konstruktionen af fundamentet ankerbolt som en bestanddel - til montering metal podkolonnika til basen eller kroppen af betonfundament. I dette tilfælde, efter fiksering krydset studs støbt beton. Den forbindelse, som anvender en gevindstang, har pålidelighed, styrke og holdbarhed.

M8 gevindbolten er lavet af kulstofstål styrke klasse 4,8 eller 8,8, og en varm- coating af en standard metrisk gevindstigning - 1,25 mm. Vægt per meter stang - 310 gram, en to meter - 620 gram. Pakning M8h1000 studs består af 50 stykker, og M8h2000 - 25 stykker. Begge emballage to varianter M8 gevindstang vejer 15,5 kg. Denne pin er meget udbredt inden for ingeniørarbejde og konstruktion, sammen med møtrikker og skiver M8.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.