Hjem og familieTilbehør

En god klapvogn til nyfødte. De bedste klapvogne til babyer: vurdering anmeldelser

I dag er der et stort udvalg af produkter til børn. De kommende forældre er derfor en naturlig spørgsmålet om, hvad der vil være en god klapvogn til nyfødte. Markedet tilbyder produkter fra forskellige producenter, pris punkter og funktionalitet.

vurderingskriterier

For at forstå den overflod af modeller og deres funktioner bør revideres på den kommende køb af tre elementer:

  1. Fysiologi og behagelig stilling af barnet. Bunden skal være glat og hård, og blødgjort kun en skum madras. Holderen skal være tilstrækkelig varm, og ikke at passere vind. Også brug for beskyttelse mod sol og regn i form af en hætte og kappe.
  2. Funktionalitet i brug. Det er vurderet til nem montering. Også evnen til at videregive, at overvinde forhindringer såsom sne, mudder hul. Endvidere kan det være, er der en række ekstra funktioner - at ændre højden og retningen af håndtaget, inspektion huller, lommer, bærehåndtag, og meget mere.
  3. Vis klapvogne. Dette kan kun indstilles eller vugge, hvor man basen kan fastgøres og vugge, og Pleasure sæde. Fås også til salg vil forvandle modellen, men det er ikke den bedste klapvogn til en nyfødt. Men blandt dem kan du vælge den ønskede indstilling.

krav Purchase

Alle muligheder kan divideres med prisen vifte af dyre og koster mere. Forskellen mellem dem vil være primært i omkostningerne. Brand produkter kan købes i to eller tre gange dyrere end de produkter, mere beskedne producentpriser. Men dette betyder ikke, at den billigste løsning vil blive værre.

Selvfølgelig er en god klapvogn til nyfødte, købt for 40 TR, vil variere i kvalitet så den, der blev købt til halv pris. For at vælge den bedste løsning, skal du bestemme kravene til den kommende køb og mængden af penge, som forældre er villige til at bruge dette produkt.

Når du køber er nødvendigt at overveje skæbne købet. Hvis det er planen, at de ting vil være at bruge andre børn fra et miljø med venner eller familie, er det fornuftigt at investere. Men hvis der er planer om at sælge produktet efter brug, skal det bemærkes, at på markedet for brugte genstande kan hente kun en brøkdel af den oprindelige pris. Og dette tal vil være ens for begge de dyrere modeller, og til billigere muligheder.

producenter

God Infant klapvogn kan være national eller udenlandsk produktion. For produkter af forskellige virksomheder har deres egne fordele og ulemper. De dyreste muligheder er lavet i Italien, Storbritannien, Tyskland og Portugal. Mere tilgængelige polish prøver. I den offentlige sektor har bosat kinesiske og russiske producenter.

Virksomheden Peg Perego

Denne italienske selskab har et velkendt mærke. De producerer en masse produkter til børn i forskellige kombinationer. Siden kommercielt tilgængelig klassisk vugge, et sæt "tre i én" walking muligheder.

Usædvanlige fortjeneste af denne virksomhed - evnen til at forbinde forskellige komponentdele, at vælge det produkt, bare til dit behov. liggende vugge, klapvogne og autostol - så, tre typer af autostole kan installeres på samme chassis. Desuden har vi udviklet en særlig tilknytning til fastgørelse af modulet i bilen. Peg Perego - en god klapvogn til nyfødte. Cradle om det er fjernet meget let, og dens bund har en speciel afrundet form, der er nem at wiggles og ben låse. Dette giver dig mulighed for at bruge magt ikke kun udenfor, men også i hjemmet som en permanent seng.

Således kan disse og andre komponenter købes efter behov, uden at bekymre sig, at noget måske ikke er hensigtsmæssig. Desuden vil det spare ejerne fra den erfaring, at de ting købt i butikken ikke kan være nyttige. En væsentlig mangel ved denne producent er den høje pris. Hertil kommer, at massive struktur har en hel masse vægt, så Peg Perego kan være den bedste for en nyfødt klapvogn anmeldelser, dog sige, at moderen alene at nyde denne ting er ikke altid praktisk.

producent Chicco

Katalogerne i selskabet kan finde en masse muligheder til alle lejligheder. Alle modeller er meget funktionelle i forhold til byen - den kompakte størrelse af rammen, manøvredygtig hjul, relativt lav vægt. At flytte i elevatoren, på fortove, og selv inden for transport - dette er den bedste klapvogn. For nyfødte sommer er fint - behøver det ikke en stor seng. Det er meget kompakt, og derfor kan nemt placeres på balkonen, hvor du kan organisere et sted at sove.

De negative egenskaber indbefatter stive chassis uden afskrivning. På grund af dette, meget svært bevægelse på ujævne overflader, herunder sne eller mudder. For at undgå skuffelse, er det nødvendigt at forstå præcis, hvad slags klapvogn er bedst for babyer. Anmeldelser sige, at dette produkt er perfekt til ture til butikkerne, samt anvendelse i den varme årstid.

Virksomheden Inglesina

Ligesom mange andre producenter, det har en bred vifte af forskellige modeller. Den overflod af tilgængelige linje som de vugger klassiske og kits ifølge tre moduler. Den grundlæggende sæt indeholder alle de nødvendige elementer. På spørgsmålet om, hvilken form for klapvogn er bedst til babyer, anmeldelser enstemmigt hævde overlegenhed chassissystem Ergo cykel frem for andre kolleger. Dette design har en høj manøvredygtighed og velfungerende bevægelse. Derfor firmaet model er meget praktisk at bruge i skovområder og i den kolde årstid, tilstedeværelsen af nedbør. Den eneste væsentlige ulempe ved sådanne produkter er en plan betydelig vægt.

Tyske model HARTAN

Meget kompakt og manøvredygtig klapvogn til nyfødte. Placering af de bedste produkter sætter denne version af den første. Denne model har mange avancerede funktioner til hjælp for forældre og barn. Blandt dem mulighed for at rotere håndtaget mens du flytter frem og tilbage. Også hele sættet har en forholdsvis lav vægt, hvilket gør det attraktivt til brug i byområder lejlighederne. Ulempen er manglen på amortisering af mærke på forhjulene. På grund af dette, at produktet er dårlige bevæger sig over ujævne overflader.

Virksomheden Silver Cross

Engelske varer er af høj kvalitet og fremragende design. De samme egenskaber har klapvogne til babyer. Placering af de bedste modeller afspejler den praktiske og brugervenlighed. I kommercielt tilgængelige varianter af transformere, som kan bruges fra fødslen, og kits ifølge to moduler og chassis. Rammen er også repræsenteret i den klassiske og Lite udførelsesform. Som med næsten alle udenlandsk fremstillede produkter, lider en jævn suspension af at gå. På grund af dette, ubehageligt at bære over bump.

modellen Bebecar

Portugisisk selskab, som så mange andre, har produceret babyprodukter. I deres arsenal er den bedste klapvogn til nyfødte. Bedømmelser og anmeldelser sige om en masse af fordelene ved disse produkter. Blandt dem, en stor kontinuitet, en jævn kørsel selv på ujævne overflader, smal chassis, der gør det nemt at bruge elevatorer. Ligeledes kan desuden være i stand til at bruge holderen i bilen. Desuden sengen er meget varmt, det er egnet til kolde vintre. At skelne varerne i selskabet Bebecar stilfulde og moderne design. En væsentlig ulempe er den store vægt og manglen på ekstra tilbehør medfølger.

polske producenter

Blandt dem er Caramelo, Roan, TAKO, Lonex, Baby Design. Oftest er køberne vender deres opmærksomhed på varianter af de to i en. Afhængigt af præferencer forældre, kan nogle af dem godt være den bedste klapvogn til nyfødte. Rating sagt om den rette balance mellem pris og kvalitet. De modeller af disse virksomheder, som regel, er pålidelige. Men i denne prisklasse de fleste tilfælde af udelukkelse. Så kan virksomheden Caramelo væv inde i mister kvalitet efter vask. Roan selskab ikke favorisere for dårlig manøvredygtighed, støjende og ubehagelig nakkestøtte hætte. Andre producenter stødt på problemer med chassiset og kompleksiteten af forsamlingen. Så for at fjerne holderen fra rammen, er det nødvendigt at arbejde hårdt, er der en række andre mangler.

russiske vogne

Lille Trek - en fremragende budget indstilling. Har fremragende permeabilitet, mild slagtilfælde, lav vægt, i forhold til sin kategori, er det ikke svært at leve op til trappen og kantsten. Ringere end udenlandske analoger i udseende. Også modstå konkurrencen mærket "Skytten". Det har ulemper svarende til eksemplerne på udenlandsk fremstillingen. Således er den øgede manøvredygtighed en negativ indvirkning på afskrivninger. Men basen opførelsen af tre store hjul har en meget høj permeabilitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.