ComputereComputerspil

World of Krigsskibe: gennemgang og walkthrough

Når det kommer til den tredje del af serien er allerede blevet legendarisk projekt World of Tanks, så for den russisktalende bruger ser ikke så imponerende som før. Faktum er, at i både den første og den anden del, som fortæller om de tanks og fly, blev enheder af russisk militærudstyr, kendt i hele verden. Derfor er den samme "World of Tanks" indsamlet alle spillere på skærme takket være kun én i stand til at kontrollere i kamp tank T-34. Men med hensyn til havet især kendt sovjetisk udstyr ikke har, så skaberne havde en vanskelig opgave - at henlede offentlighedens opmærksomhed på spillet, på trods af, at det ikke vil være en analog af T-34 i popularitet. Heldigvis lykkedes, og verden oplevede en stor fortsættelse - World of Krigsskibe. Oversigt over spillet kan du læse nu, og her vil du lære om, hvad der egentlig kom ud dette spil, og hvad det kan tilbyde brugere. Faktisk projektet var meget mere imponerende og spektakulære end tidligere på grund af den majestæt af de forskellige krydsere og torpedo. Gameplay er blevet mindre dynamisk, men mere massiv, og der kan tiltrække mange nye brugere til spillet World of krigsskibe, en gennemgang af, som du lige har læst.

Lighed med den oprindelige

Hvor skal starte i tilfælde af World of Krigsskibe anmeldelse Naturligvis med en sammenligning af dette spil fra det oprindelige projekt - World of Tanks. Mange spillere er bange for, at dette vil blive en del af den almindelige kopi af den første episode, hvor en jorden vil erstatte vandet og erstatte de tankskibe. Heldigvis har dette ikke ske, og spillet var temmelig original. Alligevel er det værd at bemærke, at en stor del har fjernet fra "tank" i "skibe". I spil to hold deltager, som hver især består af tolv enheder. Alle har samme sundhedsstatus bar, kan alt ske for udstyr fiasko, er der stadig den samme terminologi - f.eks tændte ved detektering af fjendtlige skibe. Stadig den mest uerfarne og kortsynede spillere forsøge umiddelbart efter start at presse den maksimale hastighed på dit skib, til egenhændigt at fange en fjende punkt. Generelt ser det ud til en masse, men stadig projektet var helt anderledes på grund af det faktum, at tempoet i spillet bremset, og kampene er blevet mere global. Den "tank" resultatet kunne blive afgjort i et par små træfninger, mens der i "skib" er næsten altid du set fuldt mindst en fjerdedel af kortet, og angrebet på fjenden foretaget en fælles front - at fare vild i landskabet, baghold, skjule her ikke længere virker muligt. Og det er netop det, der adskiller projektet World of Krigsskibe. Oversigt naturligvis påvirke mange flere vigtige aspekter, der vil være i stand til at overbevise dig om, at spillet fortjener særlig opmærksomhed.

kamptaktikker

Så har du allerede indset, at den taktik "tanke" af en indsats på dette spil ikke virker - det kraftigt adskiller projektet fra sine forgængere. Spilverden af krigsskibe giver du handle helt anderledes. Faktum er, at i "tank" dit militært køretøj blev i virkeligheden en lille objekt, der kan skyde i alle retninger. Men skibet - det er meget mere massiv element, der er udstyret med en enorm mængde af våben, så du skal bruge meget forskellige midler til sejr i kamp. Når angribe en fjende, kan du henvende sig til næsen, for ikke at give ham en chance for at komme på dig, men du vil næppe være i stand til at bruge værktøjer. For at drage fordel af alle de værktøjer, du bliver nødt til at dreje til venstre ud, og dermed bliver et ideelt mål for tilbagevenden brand. Således vil du nødt til konstant at være på farten, et eller andet sted for at tilføje hastighed, et sted at dumpe det, og vigtigst af alt - at kommunikere med partnere, som kun et hold spil vil tillade dig at ordentligt eliminere de fjendtlige skibe. Glem ikke - de har en langt større vitalitet end tankene, så selv en fuldtræffer fra alle kanoner er usandsynligt at synke den mindste destroyer straks.

Pointen med forventning

Desuden er det værd at bemærke, at der ikke længere eksisterer sådan noget som en fortegningsret punkt til World of Krigsskibe. Det faktum, at affyringen udføres med en stor afstand, og alt interesse er at gøre processen mere realistisk. Derfor vil du være i stand til at levere ild på steder af interesse for dig kun med en meget tæt hold - men at være tæt med fjenden, du er usandsynligt at skulle have tid og lyst til at vytselivat specifikke punkter.

Doing kamp

Det gik op om fortegningsret, som du finder i dette spil. Men hvis du vil kan du finde mode til World of krigsskibe, som vil give dig ikke kun at tilføje et punkt preemption, men også få en masse andre nyttige funktioner. Men tror ikke, at tilføje det vil gøre gameplayet for dig straks nemt - det ikke er. Det er i høj grad afhænger af den taktik, du bruger - du vil altid nødt til at beregne den vinkel, hvor at komme ind i stillingen, hvilke redskaber til at bruge, tage hensyn til projektilet flyvning hastighed og rækkevidde til målet, hastigheden på dit skib og fjenden skibet. Generelt alt er ikke så nemt som det kan synes ved første. Og dette bekræftes af de skaller, der er tilgængelige i spillet - fordi de har flere typer.

ammunition

På et grundlæggende niveau, er de inddelt i højeksplosivt og panserbrydende. Den første eksplodere straks, så snart handlen med en fjende skib og den anden gennemborede rustning og eksplodere indefra. Og her bør du være opmærksom på, at de panserbrydende granater har deres egne indikatorer, og hvis du bruger for kraftig projektil mod et mindre fartøj, der er en mulighed for, at det bogstaveligt "sy" igennem, uden at forårsage betydelig skade.

torpedoer

Vi bør også tale om de torpedoer, som i alvorlig grad kan ændre forløbet af en hvilken som helst kamp, som i virkeligheden. Desværre, spillet har ingen ubåde, som ofte er i det virkelige liv er bærere af torpedoer, så World of Krigsskibe de tilbydes som en anden type af projektiler. De er tilgængelige på en gang et stort antal, kan du ikke styre dem, og de bevæger sig meget langsommere end andre projektiler. Men den vejafgift i en langt mere imponerende - det er ofte kun to eller tre torpedoer at synke fjenden skibet. Derfor skal de bruges med omtanke - ligesom dodging dem. Torpedo - et våben for dygtige håndværkere, så de fleste af spillerne forsøger at skyde på lang rækkevidde, og opgaven for den person, der ønsker at bruge de torpedoer - komme så tæt som muligt, samtidig med at have overlevet. Det er hele essensen af kamp i World of Krigsskibe. Mode (forventning, vejledning og så videre) kan i høj grad ændre opfattelsen af spillet, så du skal være opmærksom på, hvad du installerer ekstraudstyr.

division

Den "Tank" division gå i lys, medium og tunge kampvogne, samt særlige kampenheder såsom artilleri. Den "skib" denne opdeling er langt mindre udtalt, og som artilleri stykker udstyr tjene i World of Krigsskibe hangarskibe, men de vil blive diskuteret senere. Så her erstattet af lys tanke destroyere. Faktisk destroyere skulle fungere som det vigtigste våben i kampen mod ubåde, men den sidste i spillet ikke er til rådighed, så der er på denne type af skibe andre funktioner. Destroyers har stærke våben om bord, ikke klædt i stærke rustning, men de har imponerende hastighed og manøvredygtighed, samt har en lav repos - det betyder, at over overfladen af vandet kan ses langt mindre boliger end i de tungere typer. Derfor destroyere holder sig til deres taktik for krigsførelse, deres opgave - at aflede fjendens opmærksomhed, hurtigt nærme sig ham og angreb med torpedoer, så hvis du ønsker at yndefuldt glider gennem bølgerne i rustning tons - denne mulighed er ikke for dig. I World of Krigsskibe bonus på små skibe - deres smidighed, så du skal bruge, hvad du får, i stedet for at forsøge at komme med noget af deres egne og forvandles til en lille destroyer slagskib - det er den korteste vej til bunden.

Cruisers og slagskibe

Hvis vi drage en analogi med "tanke", her krydsere fungere som et medium, og slagskibe - som tunge maskiner. De adskiller sig fra hinanden meget, men vigtigst af alt, hvad du bør være opmærksom - det er deres reload hastighed. Den omstændighed, at slagskibet pistoler er langt mere kraftfuld, men på samme tid, de genopladning kan tage op til et minut, mens krydsere kan skyde oftere, men ikke så effektiv. Naturligvis har forskellige indikatorer og rustning, hvilket er markant lavere i cruiseren, hvilket reducerer sin vitalitet. Ja, i den "tank" gennemsnitlig bil kunne bruge landskabet til at skjule sårbarhed hans rustning - her er alle slagmarken et overblik, så du skal også hente en ny og unik strategi, som i tilfældet med destroyere. For eksempel, lad slagskib uden pleje krydsere - ligesom døden, som rappe destroyere hurtigt vil flyve på ham fra alle sider, og hvis slagskibet sunket dem med det første skud, så kan du sikkert komme op fra computeren og gå lave te til at vente på hans næste kamp - din båd vold i løbet af få minutter.

luftfartsselskaber

At tale om hangarskibe blev viklet lidt tidligere, så du bør fortælle mere om dem hver for sig. Faktum er, at i det virkelige liv luftfartsselskaber fundamentalt bryder forløbet af kampene på vandet, da de var i stand til at bringe disse kampe er så mange nye ting. Truslen fra luften er blevet ikke mindre alvorlig end truslen fra de omkringliggende farvande. Men i dette spil ikke kunne passere. Sikker på, det ser meget imponerende - torpedofly, krigere, tilløbsbassiner, en konstant kamp for luft kontrol. Men i virkeligheden hele denne forestilling har stort set ingen effekt på forløbet af spillet, da flyet ikke kan forårsage fornuftig skade på fjendtlige skibe. Derfor er den vigtigste er at arbejde på, hvad udviklerne - det er de hangarskibe, da de ikke afgøre udfaldet af kampen, som det ville ske i den virkelige verden. Eller som det var i den "tank" med pistol mounts.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.