Sport og FitnessOpbygge muskler

Dips i håndstand uden støtte

Muskuløs og smukke hænder - det er altid attraktiv for andre, men for at opnå de ønskede resultater viser det sig ikke alle. Derfor kunne den nuværende generation, interesseret i sport, ikke ignorere de push-ups i håndstand. Denne øvelse er altid overrasket unge atleter og gjort dem alle til at stræbe efter at større højder. Heldigvis mulighederne for uddannelse og gennemførelse af denne type push-ups, der er flere, hvor hver person vil være i stand til at opnå dette.

Skub hendes hoved ned

Pushups i håndstand - en øvelse, der ofte bruges i uddannelsen af akrobater. Det er gennem sådanne undersøgelser har en stor mulighed for ikke blot at udvikle deres egen magt kapaciteter, men også at forbedre koordineringen, lære at holde balancen og for at bevare klarheden af implementeringen på et passende niveau, med kropsholdning forandring. Udfør push-ups af denne type vil være en kraft som akrobater og sportsfolk der er glade for kampsport, gymnastik, dans, og så videre. Men desværre er det ikke så nemt at finde nogen, der allerede ved, hvordan man eller bare engang turde at forsøge at udføre armbøjninger i en håndstand. Musklerne i atleter ret hurtigt udviklet, så disse øvelser kan nemt udskiftes endda hele komplekset.

Hvilke muskler er involveret

Alle ved, at når du udfører denne type øvelse den største byrde er flyttet til hænderne, fordi i den position under vægten af hele kroppen vinkel vil falde på overkroppen. De fleste anspændt foran og midterste bundter af deltoideus. Derefter overføres belastningen til torsoen, og derefter - på hans hænder.

Derudover er det også værd at bemærke, at hvis du har nok stærke skuldre og andre muskler overkroppen vil være svag.

I løbet af push-ups i håndstand fungerer godt uden støtte fra biceps og triceps. Derfor kan enhver person, der ønsker at pumpe op hans skuldre og styrke hænderne, opnå gode resultater.

Hvem skal udføre

Naturligvis ender med en smuk og stærke skuldre drømme om næsten alle. Men det er værd at bemærke, at for nogen sådanne øvelser er grundlæggende bevægelser, såsom på gaden dans. Derfor dansere, vil disse klasser hjælpe med at udvikle koordination og styrketræning for at styrke og lære nye elementer. Derfor kan push-in rack på hånden være af interesse også gymnaster, akrobat og så videre.

Øvelse vil gavne, hvis en person har behov for at overvinde ikke for meget stagnation i udviklingen af deres egne muskler. Høj belastning tillader en at hurtigt slippe af med de usædvanlige og ubehagelige fornemmelser, samt at opnå de ønskede resultater.

Ofte er denne øvelse udføres kun med henblik på at overvinde den meget stagnation. Faktisk som nævnt ovenfor, denne type push ups giver en større belastning, og kan erstatte hele sæt øvelser.

De farlige øvelser

For det første, for ikke at blive påvirket af motion, bør det være temmelig god vestibulære system. Ikke alle kroppen er i stand til at modstå det pres, fordi i udførelsen vil have en lang tid til at være i den situation, hoved ned og hånd stamme. Den kraft af tiltrækning udøves kontinuerligt, kan bidrage til administrationen af hospitalet med en fraktur ved den mindste akavet bevægelse. Skader af halshvirvel og hovedet er den mest almindelige, og hvis du får dem, vil det ønskede resultat ikke opnås, i hvert fald i den nærmeste fremtid.

For at beskytte dit helbred og opnå nye højder bør finde en mand, der vil støtte og støtte når det er nødvendigt.

En forenklet modifikation

Atleter, der er stigende muskelmasse, ofte opererer ændret skubbe reolen på hænderne, vil brugen af som også være betydelige. Denne mulighed er mere enkel, da støtten er der stadig, men i forhold til standard push-ups, det er meget vanskeligere. For at udføre den nødvendige kast fødderne på en stol eller en anden bakke, så support var bare tæer og hænder til at hvile på gulvet. På samme børste sætte lidt mere skulder linje, som vil bidrage til at holde balancen.

Øvelser af denne type vil være med til at forberede sig til push-in rack på hånden (væggen eller ej). De er på et tilstrækkeligt niveau vil forberede musklerne for mere anstrengende motion og hurtigt vise de første resultater af træningen.

Tips

Før du begynder en usædvanlig armbøjninger, bør lære alle de nuancer, for at beskytte dig mod unødvendige skader.

De fleste enkle tips vil hjælpe med at undgå problemer og opnå perfekt succes:

  1. De første skridt er at være push-ups med en gradvis forøgelse af hældningsvinklen (40 grader).
  2. Skal lære at styre sin egen krop. For denne individuelle muskler, du har brug for at forberede sig på forhånd, udvikle dem med andre øvelser.
  3. I høj grad lette opgaven kan stå ved siden af den mand, der vil støtte foden under push-down hoved.

Teknologi skub

Disse atleter, som gav sin hobby i mange år af livet som en drøm at udføre armbøjninger kan være mere ideel i håndstand, teknik, som er af to slags:

  1. Push-ups i en vinkel på 60-70 grader for begyndere. I dette tilfælde, at de mest belastede brystfinner muskler, så musklerne pumpe over en meget bedre end på særlige simulatorer. Denne mulighed er naturligvis, er ikke sådan en vanskelig, men stadig professionelle førte ham til den kategori af superefficient.
  2. Fuld push-ups i en håndstand for professionelle. For at opnå dette niveau kan være ret alle, men det vil kræve regelmæssig motion og en veludviklet menneskelige kvaliteter: viljestyrke, vedholdenhed, evnen til at tilpasse sig til at nå nye højder. Lodrette push-ups giver mulighed for at træne på en accelereret tempo og arbejde deltoids torso.

trinvis gennemførelse

Som allerede nævnt, push-ups i håndstand bringe utrolige fordele, men kun under forudsætning af deres korrekte gennemførelse. På hovedet fleksion og udvidelse af hånden er ikke så nemt som det kan synes ved første øjekast. Som du ved, styrke musklerne og udvikle deltoids - det er ikke en let opgave, derfor bliver nødt til at arbejde på et højt niveau. Især godt disse klasser er velegnet til folk, der har lyst og formål, men må ikke bruge håndvægte eller en vægtstang.

Det bør overvejes trin for trin instruktioner, som enhver nytilkommen hurtigt at opnå et professionelt niveau:

  1. Ideel pushups. For at få dine hænder på, skal du først lære at udføre omkring 40-50 standard pushup stilling med ret ryg. Først efter at have nået dette højdepunkt du kan gå videre til næste trin. Ellers er der en chance for skade på grund af svaghed og uforberedthed af musklerne.
  2. Støttevæggen. I det andet trin anbefale professionelle coaches kraftigt at udføre pushups, hvile med fødderne mod væggen. Sådanne øvelser vil være meget vanskeligere at den tidligere version, og dermed give større effekt. For at overvinde dette niveau kan være blot et par uger, det vil sige, når bøjning og strækning af hånden i denne stilling vil det være let, laver 20-30 gange, så kan du gå videre.
  3. Overliggeren eller barer. Dette trin kan synes mærkeligt ved første øjekast, men i virkeligheden er det ikke. I betragtning af at dips eller trække op i bar højere spænding skifter til hænderne, de lodrette push-ups nødvendigvis manifestere deres færdigheder.
  4. Lodret bænk. Efter at overvinde alle de foregående trin, kan du prøve at få dine hænder på, og mindst en gang at bøje og rette arme. I første omgang vil det være meget vanskeligt, men kun 2-3 dage vil udføre en fuld push-ups, stående på sine hænder. Det er ligesom en almindelig bænkpres - bøjning og ubøjelig af hænder, men et organ hus på samme tid skal altid være lige og stram.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.