SundhedSygdomme og betingelser

Colitis symptomer og hvordan man behandler

Denne sygdom, ligesom colitis, involverer udviklingen af inflammation i tarmslimhinden. Der skelnes normalt kronisk og akutte form. Når der er en dyb kronisk intestinal sygdom med en yderligere krænkelse af sine grundlæggende funktioner. Men den akutte form er associeret med penetration infektioner og slimhindelidelser læsioner.

Colitis symptomer opstår enten på grund af forgiftning af særlige kemikalier eller visse lægemidler (med langvarig brug), eller ved tilbagefald af akutte former for intestinal sygdom. Årsagen kan også tjene beruselse og krænkelse af de metaboliske processer i kroppen.

Intestinal colitis: symptomer

Det første tegn på sygdommen betragtes som en akut smerte i underlivet, som ikke er forårsaget af noget og begynder pludseligt. Patienten føler hævelse, der er rumlen i maven og diarré. Symptomer på colitis antyder tilstedeværelsen af ikke kun diarre, og stol med en karakteristisk lugt (meget ubehagelig og skarp). Desuden opfordrer til ugyldiggøre kan være betydeligt mere hyppige, ofte op til 20 gange om dagen.

I dette tilfælde er den person mister sin appetit helt, da der efter hvert måltid det lider kvalme og opkastning forekomme. En sådan tilstand bidrager til følelsen af svaghed i hele kroppen. I akut anfald kraftigt forhøjet kropstemperatur (termometer mærke kan nå 38 grader eller højere), er der en hurtig hjertebanken, trykket reduceres betydeligt. Alt dette skaber en frugtbar grobund for fremkomsten af en feber.

Disse symptomer på colitis: den samlede forgiftning. Der er rødme af tarmvæggen og hævelse. Desuden er væggene dannet erosion, pusansamling og små, fragmentarisk blødning. Først skal du have en blodprøve. Når colitis leukocyt niveau vil blive øget, og blodsænkning vil også stige.

Symptomer på kronisk colitis formularer vises ikke så klar. Sygdommen gør sig gældende efterhånden, så folk sjældent er opmærksomme på det. Smerter i maveregionen ikke har den præcise lokalisering. Løs afføring erstattet forstoppelse, hvor udvælgelsen kan ses blodig slim fra anus. Når hævelse opstår forstoppelse, fækal stase og provokerer dannelsen af gasser.

Enterocolitis hos børn: symptomer, behandling

Enterocolitis er en sygdom, hvor inflammation påvirker slimhinden af tyktarmen og tyndtarmen. Og symptomerne kan manifestere sig på forskellige måder, afhængig af betændelse webstedet. Progression af sygdommen hos spædbørn kan ses på de generelle grunde. bliver kid rastløs, regurgitation ofte opstår, levendegør antallet af evakueringer, undertiden forhøjet kropstemperatur, som holdes længe nok (kan ikke falde til 15 dage).

For at behandle sygdommen derhjemme er strengt forbudt. Typisk specialisten foreskriver "Vancomycin" - et stof, der kan eliminere patogener - clostridier. En lille legemet af en patient er udsat for en række faktorer, som ikke er fuldt dannet, og immunsystemet kan ikke bekæmpe den samme måde som en voksen. Det er grunden til barnet straks indlagt og udføre regelmæssig overvågning af hans tilstand.

Du skal også til at genoverveje deres daglige kost med enterocolitis hos børn. Fodre barnet bør være små portioner flere gange om dagen. Alle produkter skal være lette og beriget med vitaminer og mikronæringsstoffer. Og efter sådan et opsving kost bør overholde i nogen tid.

Symptomerne på colitis kan forebygges, hvis du observere grundlæggende regler for personlig hygiejne, til at tage ansvar for deres egen ernæring og tid til at bestemme tilstedeværelsen af en karakteristik af den sygdom, så behandlingen vil være blid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.