SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor har en hovedpine

Og virkelig, hvorfor har en hovedpine? Den nøjagtige svar på dette spørgsmål videnskaben ikke. Men dette problem til bekymring for mange mennesker, der er periodisk eller konstant plagede hovedpine. Folk, der siger, at de ikke er bekendt med sådanne ubehagelige følelser, hvilket medfører en følelse af misundelse med et gran salt.

Medicinske fagfolk tyder på, at de fleste ofte klager over hovedpine. Og nogle er så vant til det ubehag, der ikke finder det nødvendigt at henvise i denne henseende til lægen. Og eksperter mener ikke, sådan en smerte til noget særligt - tænk, hovedpine, der er nu let. Men for at finde ud af, hvorfor en hovedpine er stadig nødvendigt, da denne del af kroppen fortjener mere respekt.

Årsager til hovedpine

Undersøgelser har vist, at hovedpine hos voksne skyldes ikke kun vasokonstriktion. Tidligere vasospasme betragtes som den vigtigste årsag, og ingen er ikke særlig engageret i undersøgelse og behandling. Men, som det viste sig, kan hovedet ondt ikke kun af en stærk krampe i blodkar. Med henblik herpå bør det være omkring to tredjedele diameter, hvilket er ganske sjældent. Men folk, der har set en indsnævring af blodkar, og kan slet ikke ved, hvad en hovedpine. Sådan er mysteriet.

muskelkramper

Til dato, fælles hovedpine forårsaget af stress (HDN). Det ser ud som et resultat af muskelkramper. Muskler, mens en lang tid i spænding, komprimere blodkar, hvilket fører til ilt sult, smerte og hævelse. Clip muskler og faktisk kan føre til alvorlige konsekvenser, og det er et problem for mange mennesker.

Typer af hovedpine

Hovedpine har flere sorter: klemme, klemme, stramme og monotont. Dybest set, de dækker hele hovedet, og syge beskrive den samme følelse - "slem hovedpine, som om hun havde trukket sammen rammen"

Hovedpine forårsaget af stress (HDN), oftest små eller mellemstore. Meget hun bekymret meget sjældne. En sådan smerte er ikke ledsaget af kvalme, opkastning og, i nogle tilfælde kan det bemærkes, nedsat appetit eller nej. Det forårsager ikke det, og svimmelhed, men nogle gange markeret intolerance over for lyse lys og høje lyde. Det skal bemærkes, at HDN kan være forårsaget af fysisk anstrengelse, tværtimod, de ofte lette det.

Hvis hovedpinen forekommer fra tid til anden, denne periodiske HDN. Det kan vare fra en halv time til syv dage. Hvis du ofte har hovedpine, det er form for kronisk spændingshovedpine. Sådanne følelser forsvinder ikke i lang tid og er bekymrede oftere end i tilfældet med en batch visning.

Hvorfor har en hovedpine

Kronisk spændingshovedpine kan forårsage angst, depression eller stress. I dette tilfælde er personen stadig mærket og følelsesmæssige psykiske lidelser: konstant træthed, irritabilitet, manglende appetit og søvnløshed.

Næste årsagen til smerten - det er en lang muskelspændinger forårsaget af for eksempel lange sidde i en akavet stilling ved computeren. En sådan holdning er fastspændt, ikke kun musklerne i nakke, hovedbund og skulderåget, også lider og øjet muskler.

Interessant, men den ældre lider hovedpine langt mindre hyppigt, selv om det ville virke, bør være det modsatte. Sandsynligvis mange af hjernen struktur over tid er ikke så følsomme som følge af neuronalt tab. Hele områder af sundt væv med alderen tømt, og der er hulrum. Alle kroppen sender også alarmsignaler fra hver del af kroppen, hvor overtrædelser ses, men at acceptere dem simpelthen ingenting. Sandsynligvis som det skal være, for hvis alle problemer i kroppen af en gammel mand udtrykt i stærke smerter, så hans liv ville være uudholdeligt. Derfor slået i alderdommen nerve ledere og receptorer - er god.

Mange er så vant til denne følelse, der ikke længere tror, hvorfor en hovedpine. Men husk: den ofte gentagne hovedpine - det er en anledning til et besøg til en læge for en grundig undersøgelse. Smertestillende kan kun midlertidigt lindre den betingelse, men deres langvarig brug fremmer omdannelsen af en hovedpine i kronisk form. Tænk over det, fordi det kan være forårsaget af alvorlige årsager og ikke bare stress. Og det er bedre at fastslå årsagen så hurtigt som muligt, så tidligt behandling vil spare dig fra komplikationer og alvorlige konsekvenser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.