SundhedMedicin

Manglende appetit og hvordan man kan bekæmpe den

Du er nødt til at spise godt. Det handler ikke kun om kvaliteten af fødevarer, men også dens beløb, der skal indtages på daglig basis for at sikre, at der ikke var nogen sundhedsproblemer. Selvfølgelig er der særlig kost, men hvis overholdelse ikke kan kombineres med rigelig mad, men der er også en situation, hvor gerne og ønskede at spise, men det er at tvinge mig selv til at gøre det virker ikke. Grunden til dette er den manglende appetit. Sikkert hver af os bare med dette i mit liv stødt.

Hvad er anoreksi

Dette er ikke blot tab af følelse, som er direkte forbundet med behovet for mad. Vi taler om den følelse, der gør os har. Med dårlig appetit en person kan føle sig meget sulten, men jeg stadig ikke føler lysten til at spise noget.

Appetit kan gå tabt som følge af en sygdom eller på grund af nerver. Det sker meget ofte, at en person er svækket så meget, at det bare ikke kan tage mad, der ville have hjulpet ham til at genvinde energien. Selvfølgelig, maden er en kilde til styrke og sundhed. Det er grunden til syge mennesker er altid tvunget til at spise noget, selv om de stædigt nægter fra det.

Manglende appetit kan fungere som et symptom på træthed, depressiv syndrom, neurose og andre psykiske lidelser. Alle disse syndromer er forbundet en eller anden måde med nedgangen af humør og lyst til at gøre noget. En person, der er udsat for det, mister interessen for, hvad der sker, og maden næsten ikke reagerer.

Der er mange mennesker, der er besat med at tabe sig. Først og fremmest taler vi om dem, der lider af anoreksi. Sådanne mennesker altid betragter sig selv at være meget tyk (selvom det ikke er det), og mener, at maden selv i små portioner kan påvirke dem negativt tal. Faktum er, at i første omgang hos patienter med anoreksi appetit normal, men over tid, de er ude på at det er gået helt.

Manglende appetit kan skyldes stress, nervøs chok, skuffelse. Overdreven fysisk og psykisk stress også på højre kan føjes til denne liste.

Du kan ikke vende det blinde øje til dårlig appetit, fordi selv om det ikke er et symptom på en sygdom, kan stadig føre til en vis sygdom. Disse sygdomme omfatter hjertesygdomme, mave og andre organer, såvel som han kan give alle mulige psykiske lidelser, der er diskuteret ovenfor.

Hvordan kan man øge din appetit

Sure, i begyndelsen er det nødvendigt at finde årsagen til hans fravær. Det kan være, at du bare ikke har nok frisk luft, hvile, bevægelse. Forstå, at den person, der sidder hele dagen på sitet, vil aldrig være en god appetit. Gå rundt i byen, tage en tur i parken, gå til gymnastik, gøre dig selv løbe. Det er muligt, at resultatet vil være mærkbar inden for få timer. Hvis alt andet fejler, tage en ferie og gå et langt væk.

For at forbedre appetit, kan du bruge penge fra min bedstemors medicinskabet. Vi kan anbefale følgende:

  • infusion fremstillet ud fra solsikke kronblade;
  • infusion af ordinære havre;
  • infusion af kornblomstblå ;
  • infusion af Artemisia;
  • infusion af mælkebøtte rødder.

Selvfølgelig er dette ikke den fulde liste over folkemusik retsmidler, der kan hjælpe med tab af appetit, men nogen af dem vil hjælpe, når det virkelig er nødvendigt.

Læger anbefaler, at der i sådanne tilfælde indtaget af vitaminer og særlige medicin. Mange psykologer siger, at den bedste måde at tvinge dig selv til at have en selvstændig overtalelse. Selvfølgelig, du ikke er et barn, men stadig forsøge at overbevise dig selv, der ikke vil være stor og stærk uden den nødvendige mængde mad.

Anoreksi på dig selv er meget vanskelige at helbrede, og derfor bør ikke selv forsøge at klare sig uden hjælp fra eksperter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.