FormationGymnasier og universiteter

SZGMU dem. II Mechnikov. Mechnikov University: beskrivelse, historie, speciale og anmeldelser

Efter at have læst dette materiale, kan du opleve historien om universitetet og lære at ændre sig i de seneste år, landets førende universitet inden for medicinsk erhvervsuddannelse.

"Behandl patienten, ikke sygdommen!" - postulat af landets førende universitet inden for medicinsk uddannelse

Har en drøm om at blive læge? Og ikke bare almindelig læge og en professionel med et stort bogstav? Mechnikov State Medical University er kendt for fremstillingen af højt kvalificeret personale og er en af de mest respekterede medicinske universiteter i Rusland. Universitetet i døren er altid åben for dygtige og nysgerrige sind, der er villige til at vie sig til gennemførelsen af hippokratiske ed. I artiklen anser vi Universitet Mechnikov. Læseren vil lære om udviklingen af universitetets historie, aktuelle tendenser i hans arbejde, inden for uddannelse, samt at stifte bekendtskab med en uddannelsesinstitution anmeldelser.

Vi går langs stierne i historien

Northwestern University. Mechnikov - er en forholdsvis ny institution, men med en rig historie. Hvordan det? I 2011 denne institution dukkede op på den pædagogiske scene af St. Petersborg på grund af foreningen af de to armaturer af medicinsk uddannelse i byen: Sankt Petersborg State Medical Academy opkaldt efter II Mechnikov Saint-Petersburg Medical Academy of Postgraduate Uddannelse. Traditionelt er den dato, hvor arbejdet i universitetets starten stadig betragtes i 1907 - et tidspunkt, hvor den fremtrædende psykiater og akademiker VM Bekhterev skabte neuropsykiatrisk afdeling af instituttet, som omfattede det medicinske fakultet, jura, pædagogik.

I begyndelsen af 1920, har det medicinske område blevet skilt fra akademiet og blev omdannet til Statens Institut for Medicinsk Viden. Han, til gengæld forvandlet til 30'erne i Second Leningrad Medical Institute. Efter Anden Verdenskrig universitetet blev omdøbt Leningrad sanitære Medical Institute. Omstruktureringen af 90'erne bidrog til titlen, giver det navnet - St. Petersborg State Medical Academy. II Mechnikov, der reddede sig frem til 2011, da der var en kombination af to førende universiteter på universitetet og post. Ham og efterlod et stort navn på den berømte videnskabsmand, Kojima var Mechnikov.

Medical University: Livet i dag

Og en historisk samlingspunkter universiteter, hvor hver af dem var en søjle i medicinsk viden. Hvad der er behov denne integration? Det vigtigste træk ved denne forening, selvfølgelig, er blevet et godt formål - omhyggelig opbevaring af historisk viden, erfaring, og dannede over levetiden for hvert universitet skikke og traditioner. I fremtiden, var det nødvendigt at gøre det, for at studere på universitetet gik gennem hele livet af hans elever, og var ikke afsluttet efter endt uddannelse. Ideen er at have klar kandidater, der ikke har lært i dette sted, kunne vende tilbage til væggen i sit hjem universitet og få ny ekstra viden og færdigheder.

Udover alt dette har haft en positiv effekt på pædagogiske aktiviteter. Dette har især ramt uddannelsesprocessen kæde, som består af tre faser:

 • formation til universitetet;
 • studieliv;
 • opnå yderligere viden, at være en kandidat.

Mechnikov universitet - University progressiv. Plus det ligger i det faktum, at hele kæden blev bygget på et enkelt plan, hvilket svarer til de nuværende nationale og internationale standarder for uddannelse af sundhedspersonale.

På bølgerne af aktivitet

Hvor rettet universitetets virksomhed i dag:

 • Lavet og løbende perfektioneret effektive uddannelsesprogrammer.
 • Meget vægt på videnskabelig aktivitet, som bliver aktivt udviklet: gennemførte forsøg og undersøgelser af en grundlæggende karakter, håndværk og naturligvis søgning. Væggene i universitetets udført på højt niveau videnskabelig forskning, opdagelser er lavet, mange af dem der tages hensyn til, og nogle er meget udbredt i medicinsk praksis.
 • Taget i betragtning og indarbejdet i arbejdet i den pædagogiske proces, mange moderne og innovative tilgange til effektiv diagnosticering og behandling af sygdomme.
 • Det viser sig højt kvalificeret bistand til russerne.

Ved fakultet, eller hvordan er universitetet?

Mechnikov Universitetet uddanner specialister inden for følgende områder af uddannelse:

 • Medicin;
 • medicinsk og forebyggende retning;
 • pædiatri;
 • dental virksomhed;
 • kirurgi;
 • terapeutisk ting;
 • Biomedicinsk retning;
 • sygeplejerskeuddannelsen, medicinsk og socialt arbejde.

Hvert fakultet på universitetet forskellige kvalificerede lærere dannelse og høje kvalitetsstandarder, og de moderne metoder til udvælgelse af undervisningsmateriale og velassorterede publikum med den nyeste undervisningsmateriale.

Personalet og alumni - nøglen til succes

Medical University. Mechnikov har en omfattende database over fagfolk med et stort bogstav, som daglig udveksler deres utroligt rige erfaringer med unge mænd og kvinder på vejen for at tjene de medicinske love. Mange kandidater senere, takket være de modtagne oplysninger, stå sammen med deres berømte lærere, og nogle endda overgå dem i den videnskabelige eller medicinske kendsgerning. Mechnikov - University, som har den vigtigste funktion - kontinuiteten i generationer. Specialister og kandidat skaber hans navn og forherlige alma mater, hjælper til at holde den gren af mesterskabet i medicinsk uddannelse.

Og lad mine ord runge

akademikere udtrykt en fælles opfattelse, at uddannelse, der er fastsat i væggene i Mechnikov (universitetet har en forkortelse), - en værdig platform for en vellykket start på deres karriere. Ifølge dem, er succesen ikke kommer. Nogle lykkeligt akavet forhold til videnskaben, kan en person efter endt uddannelse har råd til at åbne en lille virksomhed inden for medicin, som er involveret i praktiske aktiviteter på hospitaler, ikke kun i St. Petersborg og Rusland, men også i hele verden. Alt dette takket være de tilgange, der praktiseres i denne institution. Praksis og videnskab, videnskab og praksis! Den sammenblanding af disse to grundlæggende er med til at få en anstændig viden, som ikke er flove over at gå på livets vej.

Forældre til elever aktivt taler også om den uddannelsesinstitution, som nu er ikke fremmed for dem. Mange mennesker skriver, at de er meget bekymrede over børnenes uddannelse. Men i tilfældet med den valgte institution er det tydeligt fremgår, at Mechnikov State University har investeret mange kræfter i udviklingen af talenter, evner, og vigtigst af alt, at ønsket om at linke skæbne børnene til lægen erhverv. Det er godt, fordi mange af nutidens universiteter ikke er opmærksomme på de enkelte elever. Her er alt anderledes. Personlig tilgang til de færdigheder af hver - der indtager en særlig plads i den pædagogiske aktivitet. Især når det kommer til praktiske klasser, hvor eleverne altid kan få støtte fra mere erfarne kollegaer, lærere, der kender deres job perfekt. Kort sagt, alle forældre anbefale denne skole.

Fellow lærere fra andre universiteter og videnskabelige figurer, også vil ikke træde til side og give deres mening. På universitetsområdet er vært for ofte forskellige forskningsaktiviteter. Altid behager en seriøs tilgang til arrangørerne, mentorer, højttalere. Det er klart, at studerende, kandidater, lærere, fremtrædende professorer investeret i forskningsaktiviteter helt, der tilbyder indhold retten publikum kvalitet. For at opsummere alle de anmeldelser, så er det muligt at lære om universitetet.

Og skæbnen for en hel forbundet med dig

Mechnikov - University, hvorfra et diplom ikke er væk for evigt. For studerende bliver det liv i erhvervet. Under hans kommando var arrangeret af klinikken, som nu med succes opererer, og mange studerende, kandidater, kandidater, lærere sætte deres talent og intelligens i navnet på bekæmpelse af lidelser i patienter på hospitalet. Medic - en mand, der redder folk, giver patienten håb for en kur, et liv og et stort ansvar, som er beskrevet i den førende medicinsk diagnostisk institution i Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.