FormationGymnasier og universiteter

RNIMU dem. N. I. Pirogova historie. Russian State Medical University (Moskva, Rusland): Adresse, fakulteter, institutter

En af de mest prestigefyldte forskningsinstitutioner universiteter i landet - den russiske State Medical University. Historien om starten i 1906, da en progressiv samfund indflydelse på beslutningen fra myndighederne for tilrettelæggelsen af Moskvas kvinders kurser. Efter nogen tid, har kurser forvandlet, og begyndte sit arbejde den 2. Moscow State University, Faculty of Medicine i 1930, som blev grundlaget for oprettelsen af Medical Institute, i 1956 fik navnet på den store læge N. I. Pirogova.

ny tid

Som den russiske State Medical University længe har spillet en ledende rolle som en videnskabelig og medicinsk, pædagogisk og medicinsk centrum af landet, i november 1991 den medicinske skole blev universitetet, og i 2010 kun et af universiteterne i denne profil har fået status af national forskning universitet.

I 2011 blev det omdøbt igen - i forbindelse med at få nye status. Det er nu kaldes den russiske National Research University opkaldt efter N. I. Pirogova.

museum

Alt, hvad der skete med denne skole i så lang tid (mere end et århundrede!), Kan findes i detaljer i University Museum, som blev organiseret i 1981. Et besøg på museet af historien RNIMU - interessant tidsfordriv, studerende og ansøgere er villige til at studere redegørelsen, dedikeret til de mest forskellige perioder af universitetet. Museet ligger i hovedbygningen på universitetet på følgende adresse: Moskva, gade Ostrovityanova, Bygning 1, på fjerde sal.

Det er muligt at spore historien om den indenlandske medicin og endda hele landet, fordi den russiske State Medical University på alle tidspunkter af aktiviteten delte livets omskifteligheder, modgang, krig, revolution, deltog i de samme resultater, og bar det samme tab, deling med livet på landet i alle dens manifestationer, og hvad det vil blive meget kort beskrevet nedenfor. Historiske detaljer meget lang levetid på universitetet i museet så meget, at de selv havde en bog ville være lille.

milepæle

I maj 1872 fjernt Grev DA Tolstoy, som undervisningsminister, enige om at åbningen af Moskva Højere Kvinders Kurser. Denne private institution blev godkendt af en særlig bestemmelse. Således i opbygningen af gymnasiet den 1. november Volhonka indviet landets første kursus for kvinder af professor V. I. Gere. Praktikanter i det første år af uddannelsen ikke er mindre end halvfjerds mennesker, og ved 1885 deres antal var vokset til to hundrede og halvtreds.

Ved første kvinder studerende blev trænet i to år, men den nye forfatning blev skrevet i 1879, og besættelsen varede i endnu et år. Moskva havde orienteringskurser, hvoraf efterfølgende øgede Russian State Medical University, de historiske-filologiske, izuchali pige studerende på generel og russisk historie, russisk og verden litteratur, historie og civilisation, kunsthistorien. Tidligere obligatorisk fysik, matematik, astronomi og hygiejne i 1879 er blevet ophævet, og i 1881, et nyt emne - filosofiens historie.

medicin

Volkhonka kurser arbejdede indtil 1873, derefter flyttet til Museum of Applied Viden - til Prechistenka, og i 1877 blev han engageret i bygningen, som blev bygget specifikt som Polyteknisk Museum. Det var først i 1906 var der en anden charter MVZHK som størknede åbningen af et nyt fakultet - medicinsk. Ved den tid, den første - historisk og filosofisk - er blevet tilføjet og fysik og matematik.

Nu kurser virkelig blev det fundament, som blev bygget af Russian State Medical University. I september 1906 holdt han den første forelæsning af den nye afdeling, og i 1908, åbnet for pigen studerende på medicinsk anatomisk teater, som senere blev den anatomiske krop af 2. Moskva Medical Institute. I foråret 1912 har det holdt den allerførste udgave af de første russiske kvindelige læger. Der var stadig få - ikke mere end to hundrede mennesker.

efter revolutionen

I oktober 1918 blev Collegium af Folkekommissariatet etableret konvertering af højere kvindelige satser i 2. State University, en blandet skole. Fakultetet i University of the nyligt slået, og der var tre, det samme, men efter to år på det medicinske fakultet har afsløret lært samfund. I 1921, medicinstuderende organiseret en kommission til bekæmpelse af hjemløshed og sult og for egen regning åbnede et børnehjem.

I juli 1926 har det medicinske fakultet allerede holdt et møde for udvælgelsen af sin første kandidat, og derefter begyndte at dukke op i print videnskabelige artikler medicinske fag: i 1928 kom to numre af videnskabelige artikler i det medicinske fakultet. Og i 1930 folkekommissariatet udstedt en ordre, som universitetet blev reorganiseret i tre helt uafhængig institution. Der var endnu ikke den russiske State Medical University (SMU), og dens inverse - 2. Moskva Medical Institute.

uafhængighed

I 1930 blev afdelingen omorganiseret igen i sundhedsvæsenet, og derudover har åbnet siden sekund. Eller rettere - det første, den første i landet og i hele verden praksis! Dette var Institut for beskyttelse af moderskabet, barndom og barndom. Fremtiden for den russiske State Medical University har fortsat med at vokse. I december 1932 åbnede han en mere fakultet - medicinske-sport.

Men to år efter den blev lukket, og de to andre er blevet omdøbt til Det Naturvidenskabelige medicinske og pædiatriske. Men det blev skabt på samme tid nyt - alment - teoretisk fakultet. I marts 1935 skabte CHO - Student Scientific Society, som eksisterer den dag i dag. Og da har indarbejdet de seksten tematiske cirkler. Et år senere, de to afdelinger var igen - almen medicin blev afskaffet.

prewartime

Medicinstuderende har aldrig forladt den offentlige tjeneste til hovedstaden og landet, viser ekstremt nyttige initiativer. Så i 1938, studerende på Institut gennemført landets første forebyggende undersøgelse af hele befolkningen i hele distriktet i Moskva, og ikke den mindste. Det blev leveret til den medicinske hensyn til befolkningen i Khamovniki distriktet.

I marts 1939 efter ordre fra forsvarsminister kommissær i medicinsk skole blev etableret som varede indtil 1944 Military Department, der leverede militære læger alle fronter af Den Store Fædrelandskrig. Siden begyndelsen af krigen er en stor del af de ansatte, professorer, lærere og studerende på instituttet meldte sig frivilligt. I oktober 1941 blev den resterende del evakueret og indtil 1943 arbejdede og studerede i Omsk.

efterkrigstiden

I 1948, elev af Mechnikov og Pasteur Honorary akademiker NF Gamaleya de første handlinger, der er omhandlet i væggene i fremtiden for den russiske State Medical University opkaldt efter Pirogov. Emnet var relevant - "Mycobacterium tuberculosis". I 1954, i begyndelsen af det eksperimenter CSRL - Central Research Laboratory til grundlæggende medicinsk forskning.

Professorer og studerende fortsatte med at deltage i alle bestræbelser og hjælpe resultater, der har fundet sted i landet. I 1956 blev Instituttet tildelt medaljen "For udvikling af jomfruelige jord", og året efter fik han navnet Nikolaya Ivanovicha Pirogova, den store anatom og kirurg Rusland. I tresserne dukkede aftenen fakultet med afdelinger og pædiatrisk medicinsk og medico-biologisk fakultet .

Flytning og nye resultater

I 1965 USSR Ministerråd gav institutionen femten tusinde kvadratmeter undervisnings- og laboratorie bygninger på den syd-vest for Moskva, men uden projektet og byggeriet, men at det var ikke langt væk, fordi denne institution var yderst værdifulde for landet. I 1966, for fremragende resultater, han blev tildelt leninordenen.

En anden fakultet udkom i 1968. Her lærerne forbedret deres færdigheder. Han eksisterer nu. I 1977 åbnede han en ny - Det Advanced Medical. I de efterfølgende år, baseret på Medical Institute skabt Research Institute: urologi, pulmonology, og fysisk-kemiske medicin, der fungerede som uddannelse, forskning og produktion, dvs. den medicinske kompleks.

omdøbning

I november 1991, Ministerrådet af RSFSR konverterede 2nd MOLGMI dem. NI Pirogov Russian State Medical University. Han fortsatte med at vokse: åben pre-universitet forberedelse i en separat afdeling, derefter ved kendelse af borgmesteren i Moskva skabte Moskva Institut for montage personale storbyområder klinikker og apoteker. Åbner Fakultet klinisk psykologi og alle de andre på listen nedenfor.

Stor hjælp og støtte fra regeringen modtager Russian State Medical University. Moskva bruge villigt rummet skabt til at styrke kreativitet og videnskabelige grænser i uddannelse. Universitetet stadig som aktivt involveret i at tilrettelægge og gennemføre alle former for sundhedsmæssige fora, udstillinger, konferencer, fremme hovedstadsområdet medicin i den stadig højt niveau.

En af de femten

Nu den russiske State Medical University blev den største medicinske universitet i landet og en af de største i Europa. Samtidig studerer her i mere end ni tusinde elever i et hundrede og tredive fem uddannelse afdelinger. Sammensætningen af professorer og lærere - mere end to hundrede tusinde mennesker i staten.

Praktik træner årligt to hundrede læger i residency på mere end syv hundrede tredive og seks specialiteter. Graduate fem hundrede og halvtreds mennesker - læger, biologer og kemikere. Og det var ikke den sidste omdøbning. Den bedste universitet i branchen - den russiske State Medical University. Pirogov - blev et nationalt og forskning, grundlæggende gymnasiet med et særligt udviklingsprogram frem til 2019. Af landets kun femten.

fakulteter

Fakulteter og institutter for sundhed af den russiske State University er angivet nedenfor:

1. Medicinske Fakultet. Det er den ældste fakultet på universitetet. Her er uddannede læger på medicinsk speciale, den mest populære - "Medicin". På fakultetet - femogtredive afdelinger.

2. Faculty of Pediatrics. Denne afdeling blev oprettet første i verden som et pædiatrisk. Det er derfor, der er sat standarder for kvaliteten af uddannelsen af børnelæger, som vores land er berømt. På fakultetet - Institut for treogtredive.

3. Medico-biologisk fakultet med den mest kraftfulde grunduddannelse og specialisering i biokemiske videnskaber og kliniske discipliner. Her i de treogtyve afdelinger forbereder læger i de specialiteter "Medicinsk Biokemi", "Medical Biofysik" og "Medicinske Kybernetik".

4. Psyko-social afdeling. På fakultetet er uddannet i speciale programmer (Clinical Psychology) og Bachelor (socialt arbejde). Fire afdelinger forberede højt kvalificerede specialister.

5. Fakultet Tandpleje. Denne afdeling forbereder tandlæger i departementerne forebyggende tandpleje og mundtlige og maxillofacial kirurgi og tandpleje.

6. Det Farmaceutiske Fakultet. Det eneste afdeling for farmaci forbereder fremragende teoretikere og praktikere i Botany og farmakognosi, behersker de nyeste tendenser inden for dette område.

7. Fakultetet uddannelse udenlandske statsborgere. På fakultetet - toogtredive afdelinger, hvor uddannelse af udenlandske statsborgere på området for "medicin" og "Pediatrics". Træning foregår på russisk, men engelsk bliver brugt her.

8. Det internationale fakultet. De kandidater er udsendt en dobbelt diplom (med universitetet i Milano). Specielle "Almen Medicin" studeret ved Institut for Kultur og Kommunikation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.