HjemlighedVærktøj og udstyr

Kedler: Typer af kedler, producenter, specifikationer og anmeldelser

Beboelsesejendomme, der ikke er udstyret med centralvarme system, antyder behovet for indretning af de enkelte strukturer. Da denne opgave er i stand til at håndtere kedlen.

Sådan afhente enheden

For maksimal effektivitet er det vigtigt at vælge det rigtige udstyr til hjemmet var hyggelig og varm. Det er vigtigt at være særlig opmærksom på købet enhed til en bred vifte af brændstof og motor. Den sidste parameter er det vigtigste, og beregne det nemt nok. Til 10 kvadratmeter opvarmet velisolerede bygninger, hvor loftet ikke overstiger 3 meter, vil det være nødvendigt 1 kilowatt motor.

Eksperter anbefaler at være særlig opmærksom på valg af kedel kapacitet og tilgængeligheden af varme gulve. Ellers kan du i høj grad betaler for meget. Hvis du er interesseret i kedler, synspunkter om den type brændstof kedler er det vigtigt at skelne. Denne faktor er en anden værdi, når du vælger udstyret. Brændstof kører apparatet kan være diesel (væske), fast stof, og i form af elektricitet eller gas.

I modsætning til kedler om væsentlige kriterier

Hvis du beslutter dig for at købe en enhed til at opvarme dit hjem, er det vigtigt at være opmærksom på produktionen af det materiale, som der kan fungere som stål eller støbejern. Modellen kan være et gulv eller væg, og har et forskelligt antal af sløjfer. Hvis vi taler om en to-kreds-version, der er tilgængelig i bredbånd og kedel.

De mere bemærkelsesværdige kedler? Typer af kedler kan opdeles i flygtigt flygtigt. Den seneste version af varmeanlægget vil involvere tvungen cirkulation af kølemidlet, hvilket er umuligt uden brug af elektricitet. Modeller kan afvige fra hinanden i en fremgangsmåde til fjernelse udstødningsgasser, som også kaldes udstødning. Således tryk kan være naturlig og tvungen. I sidstnævnte tilfælde er fans anvendt i konstruktionen.

Karakteristik af forskellige typer af varmeapparater

Hvis du overvejer i butikken kedler, kedeltyper og deres karakteristika, du bør være interesseret i første omgang. Det er muligt at imødekomme flere varianter, der adskiller sig fra hinanden i strømkilde og metode til installation. Gaskedler er nu den mest almindelige, de anvendes hyppigst. Dette skyldes lav pris af gassen, såvel som forekomsten af brændstoftilførselsorganerne linjer. Sådant udstyr kan udføres i gulvet eller vægmonteret udførelsesform. Den sidstnævnte art kan have en cirkulationspumpe og ekspansionsbeholder, hvilket sparer plads i rummet.

Vægmonterede gaskedel typer er opdelt i enkelt-kredsløb og dobbelt-kredsløb. Den første type kan tilvejebringe ikke kun varme men varmt vand. For grunden til, at udstyret har en lille størrelse, det er egnet til et privat hjem. Forbrugerne er valgt sådanne anordninger på grund af den lette service og installation. Enkelt art kedler kan udføre kun opvarme kølemidlet.

Har gulv kedler

Sådant udstyr kræver installation af indretningen i et separat rum, som vil opfylde de krav og standarder for gas service. Apparatet arbejder på basis af jern eller et metallisk varmeveksler. Floor kedler kan opdeles i enheder med tvungen gas og atmosfæriske brændere. Den første mulighed er nem at bruge, billigere, og arbejdet ikke forårsager overdreven støj. Den anden variant er kendetegnet ved høj effektivitet, men er dyrere.

Det er værd at overveje, at gaskedler forsynet med en gasblæseluftbrændere har en anden vigtig fordel, som kommer til udtryk i det faktum, at brænderen kan drives som et dieselbrændstof, og gas.

Anmeldelser af dieselolie og fastbrændselskedler

Moderne forbrugeren vælger diesel maskiner til grund, at det har den vigtigste funktion, som kommer til udtryk i tilstedeværelse af en aftagelig brænder. Hvis du udskifte punktet, vil du have mulighed for at ændre den slags brændstof, skyldes som enheden fungerer. Diesel kedel har åbent kammer, og opererer på en enkelt varmekreds. Sådanne enheder kan findes til salg udelukkende i de udendørs sorter.

Hvis du overvejer de typer af fastbrændselskedler, kan du blive ejer af det udstyr, som nu er den mest populære. Sådanne enheder bruges til opvarmning af koldt vand, såvel som til at opretholde den varme luft i huset. En sådan fleksibilitet er nødvendig til smag af den moderne kunde. Bruges sådant udstyr og for at sikre de behov, de industrielle komplekser. Det er praktisk at bruge, og i bygninger, der er længst væk fra byen. Disse typer af fastbrændselskedler, ifølge mange brugere, der arbejder uafhængigt og er ikke afhængige af elektricitet, som er meget praktisk.

Anmeldelser om el-kedler

Ejere af private og landsteder ganske ofte bliver el-kedler, da de ikke kræver en særlig tilladelse, og yderligere godkendelse til brug i hjemmet. De væsentligste forskelle mellem dem som købere hævder udfører en indbygget udstyr programmører og temperatur kontrolsystem.

Funktioner af brug af varmeapparater

Elektriske kedler bruges som backup til den faste udstyr i tilfælde af, at træet brændes. Denne ordning er det mest praktisk for et lille område, som forventes for varme, og hvor der ikke er mulighed for at installere en fastbrændselskedel, udstyret med et stort brændkammer. Udstyr af denne type er nyttig på steder, hvor der ikke er noget gas gennemført.

Funktioner universelle enheder

Hvis du overvejer kedler, kedler typer bør du helt sikkert kigge ind. Dette vil gøre det rigtige valg. Hvis vi taler om universel udstyr, så som den vigtigste forskel er muligheden for samtidig brug af flere brændstoffer. Sådanne planter er også kaldet kombineret. Driften af det faste brændsel anvendes, mens kan anvendes gassen eller væsken, og elektricitet som et supplement. Denne funktion gør det muligt at anvende indretningen i forskellige områder, som hver især er karakteriseret ved visse betingelser.

Hvis du ikke kan vælge, hvilke typer af brændstof til varmekedler til at bruge, kan du vælge en universel enhed, et minimum konfiguration, som omfatter en krop, en ovn og vand jakke. Yderligere elementer kan fungere som en termostat, automatisk pumpe, samt et sikkerhedssystem. Brænderen er normalt ikke inkluderet, vil det være forbrugeren skal købes separat.

Typer væg kedler universel type kan have et hus, som er fremstillet af støbejern eller stål. Ifølge ejerne, til reparation af støbejern udstyr er nødvendigt at ty oftere end at løse problemer med andre typer af planter. Blandt andet en sådan anordning er mere alvorlig.

Sorter af universelle kedler og deres karakteristika

Den moderne marked er den mest almindelige form for universel kedel, som er forsynet med et kammer til forbrænding et fast brændsel. Udstyret er endvidere forsynet med enheder monterede brændere, der er designet til at arbejde med gas- eller flydende brændstof. En anden type af en sådan maskine - en indretning, som har aftagelige brænder til flydende brændstof og gas med integreret elektrisk TAN.

Hvis du beslutter at vælge gas kedler, typer af der præsenteres i artiklen, kan du købe en træ-forgasning enhed eller en, der kaldes en træ-gas. forbrænding af brænde fremmer således frigivelsen af brændbar gas, som ikke strækker sig udad og afterburned indeni, hvilket øger varmeeffekt.

Producenter af kedler

Hvis du beslutter dig for at købe en række udendørs gasapparater, kan du besøge butikken for at finde der den model, der produceres af en af de indenlandske virksomheder. Den mest populære blandt køberne er "Zhukovsky Machine-Building Plant", som blev indledt på grundlag af værksteder i 1939. I 1967. produktionsudstyret er blevet justeret til betingelserne i anlægget, som er kendt blandt brugere som AGV-120.

Fra den første dag i installationsdata har vundet popularitet, og nogen tid senere viste sig at være bedst. I dag er markedet kan finde modeller præsenterede 400 muligheder. Af dem bør tilskrives udendørs STPV RGB og RGB. ZHMZ er den største russiske producent. Virksomhedens produkter er efterspurgte, ikke kun i Rusland, men også i SNG-landene.

En anden velkendt producent af udstyr beskrevet - fabrik "Borinskaya". De første maskiner, han begyndte at producere i 1976, mens i 1992-MU, selskabet opnået status af en populær virksomhed, der er aktivt at udvikle produktionen.

Nogle enheder er udstyret med automatisk i udlandet. Disse omfatter EuroSit. Ud over gasovnen, i form af planten er lavet alsidige og solide kedler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.