HjemlighedVærktøj og udstyr

Loft LED-lys - det magiske af lys i et moderne interiør

Hver af os er klar over vigtigheden af belysning i rummet. Naturligt lys er måske ikke tilstrækkeligt, så i mørke, overskyet vejr bliver brugt kunstig belysning. Til dette formål konventionel glødelamper, lysstofrør og halogenlamper . Nyt lysere, men dyrere. Der er dog i dag flere og flere mennesker vælger loft LED-lys.

Designere hævder, at disse lysarmaturer fremtid, så konventionelle lamper hurtigt træde i baggrunden. Lysdioder installeret i loftet strukturer. Denne harmoniske kombination giver komfort og elegance til ethvert interiør. Hertil kommer, loft LED belysning mejetærskere og mange andre attraktive funktioner.

  1. Energibesparende evne. De forbruger elektricitet fire gange mindre end selv den så populær i slutningen af sidste århundrede lysstofrør. I dette tilfælde lysstyrken på over 30%, og i nogle tilfælde - op til 50%. Dette er måske en af de vigtigste mål for at øge belysningsstyrken når ledningerne har lav effekt.
  2. Økonomi. Loft LED-lamper har en lang levetid. Eksperter sætter antallet af et hundrede tusinde timer. Under normale driftsforhold er omkring 15 år.
  3. Sikkerhed. Sådanne lamper har hverken ultraviolet eller infrarød stråling, og derfor helt sikkert.
  4. Holdbarhed. Loft LED-lys er ikke bange for store ændringer i temperatur. De får ikke varmt og ikke reagerer på miljøet.
  5. Kompakthed. Den lave vægt på dette design ikke kræver yderligere forstærkende enheder og sparer loft strukturer overbelastning.
  6. En bred vifte. Disse lys har flere sorter, som giver ekstra bekvemmelighed i udvælgelsen. Saml det lys, som er nødvendig, er ikke svært. Alle de mange forskellige repræsenteret ved følgende strukturer: Lamper nedhængt loft, Downlights Loft, Spot LED lampe.
  7. væld af design. Disse lysarmaturer kan have mange forskellige former og designs glød nuancer.
  8. Høj kvalitet. Denne type armatur overholder internationale standarder. Den tilladte procentdel af defekte produkter minimeres.

Separat ønsker at sige om en sådan specialiseret emne af belysning, såsom "Armstrong" lampe.

Det særlige ved det er, at dens dimensioner er stærkt begrænset. De svarer til loftet hulrum til belysning. Den omstændighed, at loftet "Armstrong" er en metalramme, som består af celler. Ikke hver lygte er velegnet i størrelse for dem. Derfor har vi oprettet særlige belysning af samme navn. Loftlys "Armstrong" ikke krævede en ændring i den elektriske ledninger diagrammet efter de lysstofrør. Plus, hvilket giver øget lysudbytte, de gør det muligt at reducere antallet af lamper, uden at miste kvaliteten af belysningen.

Således LED belysning til loftet er ganske indbringende erhvervelse. Deres eneste ulempe kan kaldes en høj pris, men ikke for længe. Efter produktionen af lysdioder er konstant reducerer omkostningerne ved brug af ny teknologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.