HjemlighedVærktøj og udstyr

Inverter klimaanlægget - en oase af cool og ren luft i den støvede, sved ud en varm by.

Mere end tredive år er gået siden det øjeblik, hvor den første inverter klimaanlægget er blevet frigivet. Denne teknologiske løsning bliver brugt af alle producenter af lignende produkter til dato.

Anvendelse frekvensomformeren (inverter) i udformningen af indretningen tillader jævnt justere hastigheden af kompressormotoren i blokken. Efter indkobling af enheden og opnå de ønskede parametre er indstillet tomgangszone program, der eliminerer forøget effektforbrug ved start og standsning af motoren (reduktion af udgangs tråde). Resultatet - energibesparelser ved næsten en tredjedel på grund af lavere omkostninger til køling og opvarmning af lokaler.

Fordele at inverter klimaanlægget er blevet en populær og efterspurgt i hele verden:

- hurtig indtræden i et forudbestemt temperaturområde;

- mikro glat, stabilt mikroklima uden skarpe udsving;

- forbedring af systemet ved at drive kompressormotoren ved lave hastigheder;

- muligheden for drift af systemet under betingelser med høj omgivende temperatur;

- en signifikant reduktion i drift støj;

- energibesparelser fra 30 til 50 procent.

Antal virksomheder - klimatiske udstyrsproducenter er meget store. Fremstillet produkter, om end kun lidt, men stadig anderledes. For at kunne træffe et valg, du har brug for klart at definere de nødvendige funktioner i systemet, omhyggeligt studere specifikationerne for kommercielt tilgængelige, inden du køber en inverter klimaanlægget.

Hvis du ønsker en høj instrument kvalitet, og lang levetid, være opmærksom på klimaanlægget Panasonic inverter. Det installeret filtre, der fjerner lugt, tobaksrøg, fint støv og forskellige allergener, rensning af luften. Andre produkter i serien Deluxe Inverter opererer i automatisk tilstand, der er udstyret med en luft ionizer. De skaber komfort i rummet, perfekt til soveværelser og stue. Disse klimaanlæg er pålidelig og fejlfri, selv når spændingen falder i strømforsyningen. For nylig jeg gik på salg inverter klimaanlægget med indbygget ilt generator, som systemet beriger udsugningsluftflowet, hvilket er meget vigtigt for den moderne forurenede by. Strømforbrug - 2,5-3,5 kW, værdien af - 20.000 gnide. op til 40.000 rubler.

For at rigtigt hente den nødvendige effekt nødvendige gulvplads opdelt i 10 (10 kvadratmeter - .. 25-30 kubikmeter volumen, 1 kW kølekapacitet). Hvis på facaden af bygningen er der ikke plads til en række eksterne enheder, og det er ønskeligt at etablere sig i hvert værelse, air condition inverter, den multisystemisk erhvervelse betingelse vil være den bedste løsning på dette problem. Det har en ydre og flere indendørs enheder (antal værelser), men de økonomiske fordele i dette tilfælde, vil ikke arbejde: omkostningerne ved en ekstra freon rute vil være større besparelser på udgifterne til det eksterne system blokke.

Klimatiske udstyr fremstillet mange forskellige versioner: væg, loft og vindue, søjle og kanal, kassette og mobil. Forstå og vælg optimalt egnet i alle henseender inverter klimaanlægget vil hjælpe fagfolk i butikker og virksomheder til at installere, samt informations- og salg sites online butikker. Med den nyeste køb, kan du reducere omkostningerne betydeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.