HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvor nødvendigt lufttørrere

For et par år siden, var det umuligt at forestille sig et liv uden den eneste vaskemaskine, og nu er der et behov for at købe klimaanlæg, affugtere og befugtere. behovet for air condition er forårsaget af den menneskelige ønske om at føle sig godt tilpas i den varme sommer i rummet. Luftfugtere også på alles læber, de blødgøre og fugter tør, støvet luft i lejligheden. Hvorfor behøver affugtere? Det er logisk at antage, at affugtere er nødvendige, hvor der er høj luftfugtighed. Dette er en gyldig antagelse, men det kræver en præcisering. Lufttørrere konstrueret til anvendelse i sådanne rum, hvor luftfugtigheden har en skadelig virkning på både selve rummet, og det udstyr placeret deri.

Princippet for betjeningen af denne enhed er enkel. Det tager i rumluften, fjerner fugten og returnerer tilbage til "tørre". I første omgang blev disse enheder kun anvendes til industrielle formål. Nu udbredte og indenlandske affugtere. Følgelig den første og primære funktion klassifikation - anvendelsesområde. Desuden er affugtere klassificeres efter installationen metode: fast, mobil, mainframe. Afhængig af anvendelsen, de kondenserende og adsorption. I modstrid med sandheden hævder, at uden den indenlandske affugter ikke kan være menneskeliv. Men det er ubestrideligt, og dens positive indvirkning. Som det er kendt, fugten akkumuleres i rummet i form af kondens på vægge, loft og møbler. Dette medfører dannelse af mug og soggy. Ofte er dette problem er akut i badeværelset. Hertil kommer, i en fugtig kælder tørring undertøj dårligt, men det er et problem for værtinde. Løs problemet med stor hjælp hjem affugter.

Som regel indenlandske affugtere er små. Dette er en stationær udgave, som normalt hænges på væggen. Mobile husstand affugtere findes også. De er større, men de kan nemt flyttes fra et rum til et andet, takket være de eksisterende hjul. I industrien er det modsatte tilfældet. Stationære industrielle lufttørrere ofte enorme og har stor magt. De er også monteres på væggen og er designet til rum med høj luftfugtighed. Industrielle affugtere anvendes i vid udstrækning til at forbedre ventilationen på lagre som et fødevare- og ikke-fødevareindustrien. I lagerbygninger fugtigt dæmpe bulkmaterialer, muggen træ, metal ruster. Fastholdelse af en gunstig luftfugtighed er underlagt god luft tørretumbler.

Tørringsanlæg nødvendige i områder såsom swimmingpools, saunaer, vaskerum, vandlande. En presserende behov for at regulere luftcirkulationen er ikke i tvivl. Særlig opmærksomhed fortjener affugtere til svømmebassiner. For sådanne værelser er normalt udstedt særlige tørretumblere. De har en ekstra beskyttelse mod vandindtrængning. Rækken af affugtere til svømmebassiner repræsenteret ved følgende typer: gulv, væg, universelle, planforsænkede tørretumblere. Universal affugtere kan være både monteres på væggen og flyttes efter behov i hele rummet. Flush-monterede tørretumblere kan placeres i et tilstødende rum, så det gør ikke ondt design rekreative områder.

Affugtere er ofte uundværlig i udførelsen af reparation og afsluttende arbejde. Materialer som beton, tegl, gips udsender fugt, hvilket anbefales at blive fjernet i tide, ellers forringes kvaliteten af efterbehandling. For alle ovennævnte mål gælder kondenserende affugtere. Tja, hvis det kommer til et kølerum med negative temperaturer er det tilrådeligt at bruge en tørremiddel. Typisk er sådanne indretninger anvendes i kompressorer producerer trykluft. Når opererer kompressorer skal sikre, at luften tages fra omgivelserne, betyder det ikke indeholder fugt, eller brud på kompressoren kan forekomme.

Tørremidler trykluft udmærket klare problemet at reducere luftfugtigheden, som kommer ind i kompressoren. Derfor, før de køber en affugter er nødvendigt at definere formålet med køb og først derefter gå videre til valget af denne unikke opfindelse fra en bred vifte af produkter, der udbydes på markedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.