HjemlighedVærktøj og udstyr

Gasarmatur for indenlandske cylindre

En propangas tog er en indretning til samtidig forbindelse af en forbruger gas til flere cylindre.

Under forbrugeren betyder noget udstyr, hvis arbejde er forbundet med konstant producere brændstof. Denne skærebrænder, og en brændeovn, og pejs, og alt andet.

Med denne enhed eliminerer muligheden for sådanne uforudsete virkninger, som icing tanke med gas, som meget vel kan opstå, hvis brugeren anvender for meget brændstof. På grund af rampen til at fylde hver enkelt cylinder vil have mindre hyppigt.

Tilslutning af hver beholder til adapteren ved hjælp af en ventil, der gør det muligt at styre antallet af cylindre anvendes. På ethvert tidspunkt, kan du deaktivere en af dem, forlader to, tre eller fire.

tid

Det største problem med fordelingen af propan - ingen pres stabilitet. Forskelle kan forstyrre den normale drift af brænderen. Muligt og komplet sin tur.

Til sådanne problemer ikke opstår, output trykket af gassen skal være større end den der kræves til brænderen minimum. Det er nødvendigt at kompensere for denne indikator i systemet.

Ligeledes skal trykket ikke overstige den maksimale tilladte, hvori mekanismen er stabil. Med andre ord antages det at være ensartet og passer ind i visse rammestruktur af brænderen.

At sikre en sådan stabilitet propan skal handle ikke direkte fra beholderen til forbrugeren, og i en stabiliserende anordning, der tillader at overvåge trykket. Denne enhed er en rampe til gasflasker.

enhed

Udformningen af dette udstyr omfatter et par grundlæggende elementer. Lad os betragte dem i den rækkefølge, som de er installeret. Den første del af apparatet er en forbindelsesmodul. Derefter skal filteret være.

Gas tog, som allerede nævnt, forbinder ikke kun cylindrene, det er i øvrigt, justerer trykket. Så er højtryks-reducer. Mere om det kan læses lidt lavere.

Stabilisatoren omfatter trykkontrolsystem. Den efterfølges af ventilen pakken.

Forbindelsesmodulet og et filter

Det første element omfatter to indretninger: ventil, via hvilke det er muligt at stoppe brændstoftilførslen og indsætte indløses vibration. Det er nødvendigt at udsving, der er født brænder i processen, ikke fandt anvendelse på rør rørledningen gas.

Gasarmatur giver også mulighed for yderligere gasrensning i færd med at forbruget. Til denne opgave er forbindelsesmodulet efter det installeret filtrering division, som bevarede mekaniske additiver. Hvis der var noget filter, kunne partiklerne forstyrre den hermetiske lukning af stopventilen.

stabilisering af tryk

Den stabiliserende enhed er nødvendig for at reducere antallet af gasformigt brændstof og opretholde den nedstrøms tryk på samme niveau. Og uanset hvor hårdt brændstoffet flyder fra cylindrene og ved, hvor meget det bliver brugt produktivt.

Processen med trykreduktion og dets tilpasning udføres med anordningen membran. Compression springs deri ændres, den balancerer ventilen, og outputtet er et stabilt tryk.

Rampe til installation gascylinderen indbefatter sådanne indretninger til anvendelse i systemer, hvori den aktive komponent ikke overstiger 500 mbar.

Hvis trykket er højere, gearkassen anvendes, som er komplementær til stop, overtryksventiler og målere, for hvis operatør kan overvåge ændringer i denne indikator til at overvåge og kontrollere dem.

Der er nogle standarder, der bestemmer, hvad der skal være indløbet trykregulator, og hvordan man kan forlade fra det. Disse regler afhænger af, hvor kraftig fjeder er installeret i modulet, og hvordan dens ydeevne.

Reducering og sikkerhedsmoduler kan være nødvendig i tilfælde, hvor trykket af gassen fra cylindrene overstiger den maksimalt, som er designet brugsgenstand.

ventilblok

Modul med magnetventiler omfatter tre mekanismer. Denne sikkerhedsventil lukning typen ventil og en modulerende controller minimum tryk.

Gas tog, der giver en høj effekt brændstof brænder, skal indeholde i sin struktur bevise system. Dette modul er nødvendigt for at kunne sikre en stram før tænding lukkeventil og stoppe brænderen.

Hvis rampen er designet til at arbejde med kunder og den gennemsnitlige energibesparende, kan alle moduler undtagen gearkassen og forbindelseslegemet placeres i et hus.

En sådan enhed, der kombinerer funktionen af den stabiliserende enhed og en sikkerhedsenhed, kaldet "multibloktypen".

Afhængigt af hvilken type brænder gas leveres gennem rampen naturgas ventiler indlejrede moduler kan være af to typer: et-trins og to-trins.

Rampen struktur indeholder løsdele, via hvilke det er muligt at måle trykket ved udløbet af hvert modul.

lækage styreenhed

Hvis strømmen af brænderen, som leverer brændstof til systemet, højst 1200 kW, lækage styreenheden - en nødvendig enhed, der skal omfatte rampe gas. For indenlandske fejl cylindre, der giver propan brændere sådan, denne regel gælder også.

Ofte når de køber en rampe kontrol blok lækage skal købes separat, er det ikke inkluderet i leverancen.

Algoritmen af denne virkningsmekanisme er som følger.

I pumpet overdrevent tryk (ca. 20 mbar) under drift af modulet mellem de to ventiler. systemtest kan vare fra 10 til 30 sekunder. Det afhænger af, hvor meget pres på det tidspunkt før ventilen og tankvolumen der testes.

Hvis kontrollen lyser gult - så er alt fint. Det røde lys indikerer en mangel på integritet. I dette tilfælde er systemet vil gå ned blokeret, så længe styreenheden er tændt.

Fordelene ved automatiske ramper

Ud over den ovenfor beskrevne konfiguration, er der også en automatisk gasarmaturet.

Efter at ballonen er åbnet, gassen kommer ind i ventilen, og derefter ind i indsamlingsenheden. Derfra ledes ind i reduktionsventilen. Reduceret propan går over til automatisk skifte, og derfra gennem trykmåleren det kommer ind i brænderen. Automatisk skift omdirigeringer modtage gas fra en kilde til en anden, hvis det første tryk falder under en forudbestemt konfiguration regel. Dette muliggør kontinuerlig drift.

Test af produkt

For at sikre, at rampen til gasflasker er stabilt og korrekt, skal du udføre følgende trin.

Skru reduktionsventilen trykket opstrøms for modulet med ansvar for kontrol over integritet. Hvis systemet ikke vil blive blokeret af den nødsituation, så styreboksen fungerer ikke. Ved siden af stikket til el er der en lille dæksel. Åbn den for at kontrollere sikringen. Hvis han fejler, er du nødt til at erstatte det med et ekstra. Han er under en klap i toppen af enheden.

Hvis disse moduler OK, så tjek for dårlige forbindelser og nøjagtigheden af manometret hvis de indgår i enheden af din rampe.

Sådan laver dine egne hænder

Om omfanget af indenlandske svejsning kan være en slags rampe dig selv. Det er vigtigt at forstå, at arbejde med brændbare stoffer kræver ikke blot stor omhu, men også af høj kvalitet samling af alle enheder. Hvis du ikke er sikker på, at du kan give tilstrækkelig sikkerhed for kvaliteten af hjemmelavede ramper, er det bedre ikke at tage sagen op.

Lad os se på, hvordan gas tog med deres hænder kan foretages.

Af metal rør skal tilberede adapter formet som bogstavet "W" (eller "P", hvis du agter at bruge de to cylindre i stedet for tre). Ved er nødvendig bunden af strukturen til at lave et hul, er det svejses til et andet rør. Det er nødvendigt at afslutte den blandede gas. Ved enderne af de første tre rør skal skæres med et gevind for tilslutning af manometre. Efter instrumenterne er sæt stykker af rør med ventiler til at styre trykket. Gasflasker nødt til at opsummere fra disse ventiler.

også nødt til at sætte ventilen på udløbsrøret.

Dette design er meget forenklet, er der intet i stabilisatoren eller reducering, så trykket af behovet for konstant at overvåge.

Sikkerhed Brug

Rampe gas, propan, eller springe helst anden type af fossile brændstoffer, er lederen af brændbart materiale, som skal behandles med stor forsigtighed. Der er sikkerhedsregler, der skal strengt overholde for at undgå en ulykke.

Ramper skal holdes væk fra steder af sammenkomster af mennesker. Nogle gange de er placeret i et separat rum, bevogte stærke ildfaste materiale vægge. I butikkerne kan anvendes kun de ramper, der passerede den gas er ikke mere end 6 cylindre. Undertiden under disse kabinetter fjernes med massive metalvægge. Det er vigtigt at sikre let adgang til knapper, så operatøren frit kan styre driften af systemet.

Før hver start-up enhed er nødvendig for at foretage alle de nødvendige kvalitetskontrol forbindelser og den normale drift af enhederne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.