TravelingRejsetips

Om "Natalie Tours" selskab: anmeldelser og beskrivelse

Med udviklingen af turistbranchen i Rusland synes flere og flere rejsebureauer, store og små, der tilbyder deres tjenester i dette område. Men når man planlægger en tur, er det tilrådeligt at have tillid til en pålidelig, betroede virksomheder. og "Natalie Tours" gælder for dem. Feedback fra kunderne om virksomheden kan findes, for det meste, positiv.

Virksomheden begyndte sit arbejde i begyndelsen af 90'erne, og har specialiseret sig hovedsageligt i at rejse til Spanien. I løbet af de seneste 20 år har virksomheden udviklet mere end to dusin områder, næsten hvert år, tilføjer en ny rute i sit tilbud til turister. Anmeldelser af "Natalie Tours" skrev de taknemmelige kunder, der fejre opmærksomme personale, og et stort udvalg af ture til attraktive priser.

Ud over sådanne populære destinationer som Grækenland, Tyrkiet, Thailand, Egypten, Forenede Arabiske Emirater og andre. Virksomheden tilbyder masser af eksotiske ruter til Mexico, Andorra, Den Dominikanske Republik og andre steder af interesse. "Natalie Tours" tilbagemeldinger anbefales som en af de mest pålidelige operatører til at organisere rejse af russiske turister i lang tid. Selskabets hovedkontor ligger i Moskva og beskæftiger mere end 300 medarbejdere. Hertil kommer, at selskabet åbnede afdelinger i Samara, St. Petersburg, Jekaterinburg.

"Datter", organisationen er åben for Ukraine. Også i udlandet (i Thailand, Cypern og Spanien) er hosting virksomheder, der appellerer til russiske turister i disse lande. Anerkendende kunder er ofte efterladt i den relevante fora ros. "Natalie Tours" forsøger at tage hensyn til de individuelle krav i hver turist, at vælge sin rejse til økonomiske muligheder og interesser. Hertil kommer, at her er der en afdeling, der arbejder med erhvervskunder, herunder store virksomheder som Sharp, Henkel og andre.

"Natalie Tours" tilbagemeldinger anbefales som operatør, der konstant tilbyder nogen nyskabelser, der vil hjælpe rejsende effektivt og komfortabelt tilbringer deres ferie. Selskabet vil arrangere resten for dem, der foretrækker ski turisme eller krydstogter, sightseeing eller strand aktiviteter. Virksomheden tilbød værdikuponer til familie ture eller enkelte ture. Attraktive ruter, samt lav pris for nygifte planlægger at tilbringe deres bryllupsrejse i udlandet.

Hvis du går på en tur, men ved endnu ikke, hvordan det er at besøge, er du nødt til at gælde for de "Natalie Tours". Anmeldelser rådes til at lytte til udtalelse af personale til at hjælpe med at afhente turen, overvejer personlige anmodninger. Italiensk toscanske strande som kyst af Spanien, som Costa Tropical og Costa del Almeria - alt dette kan du besøge de elskende til at slappe af ved havet på den gyldne sandstrand. Krydstogter vil appellere til fans af nye oplevelser og romantisk tidsfordriv. Virksomheden forsøger at styrke sin førerposition på markedet for turistservice gennem langsigtede relationer med kunder og service af høj kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.