Mad og drikkevarerOpskrifter

Sandwich med rød kaviar

Det er svært at finde nogen, der ikke ville elske at spise godt. Selvfølgelig taler vi ikke om dem, der har der er problemer med maven, og hovedparten af de "intelligente mennesker".
I dag taler vi om de lækre og hurtige sandwich, som kun få mennesker kan være ligeglade.


Det er bemærkelsesværdigt, at historien om sandwich og uklar. Det vides ikke, hvem der kan gøre krav på opfindelsen af denne kulinariske vidunder. Nomineringer kaldes en sort. Den fædrene sandwich vises selv Nikolay Kopernik, den berømte videnskabsmand og astronom. Ligesom det eller ej, ikke længere vil være i stand til at finde ud af, men genopfinde sandwich alle kan, fordi sandwich er der utallige variationer.


Mange mennesker spekulerer på, hvordan at lave mad varme sandwich. Vi vil starte med dem. Navnet taler for sig selv, bliver de serveret varmt. Som regel lagt oven på en skive ost, fordi den smelteost har en karakteristisk nøddeagtig smag, en favorit af mange gourmeter.


Det er muligt at udarbejde en sådan variation: på en skive frisk brød top med skinke eller kyllingebryst, skive ost og sende den i ovnen. Når alt er klar, dekorere det med friske krydderurter. I stedet brød kost elskere foretrækker rugbrød, som også er helt velsmagende og nærende, og vigtigst af alt, er især nyttig for maven.


Meget populær blandt folk en sandwich med rød kaviar. Det er forberedt nemt, vigtigst af alt, at vælge en god store æg. Brød kan tage rug, men erfarne kokke rådes franskbrød - kongen af alle bagværk. Bedre at tage et brød er ikke den første friskhed, mærkeligt det end kan lyde. Men prøv i går, så det ikke smuldre, og dens duft har scoret smag af kaviar. Hvis det er lidt tørret op, vil smagen af det være mere neutral, så en sandwich med rød kaviar er bedre at gøre det med et brød. Top smurt med smør eller olivenolie med et strejf af hakkede krydderurter. Også her har sine egne hemmeligheder. Olie bør holdes i rummet i cirka en time, når det blødgør og begynder at smelte. Så det er bedre absorberes af brød. Læg den øverste kaviar. Hvis det virker for dig lidt dryish, lade den stå i mineralvand, siger 15 minutter, så vil det vokse i størrelse og vil være mere saftig, appetitvækkende. Drys med hakket persille sandwich. Den klassiske opskrift menes, at greens kan være noget overskygge smagen af kaviar, men her, som de siger, at hver sin egen.
Sandwich med rød kaviar kan vendes til kanapéer. Canapes - sandwich er små, at pik på tandstikkere og tjene.
I et sådant tilfælde, kan den tandstikker blive spændt finthakkede grøntsager som agurker og tomater.


Af den måde, vidste du, at en sandwich med rød kaviar perfekt kombineres med den meget fiskefilet? Du kan eksperimentere lidt, lege med ingredienserne og sætte mellem kaviar og smør et stykke rødt fiskefilet. Det kan enten være rå, ligesom sushi og let saltet.


Sådanne sandwich er let at tilberede, men på grund af de høje omkostninger kaviar er ikke vores daglige fad (en skam). Derfor er disse kulinariske specialiteter som regel serveret på ferie for at behandle slægtninge.


Af den måde, er Caviar ikke at være rød. Mere ædel og delikat smag af kaviar er hvad du skal vælge - du bestemmer, alle variationer er gode. Det er bare at blande rød og sort kaviar er ikke nødvendigt, det er bedre at nyde en art.


Godt kaviar bragt til Rusland fra Norge, men vi har nu genoplivet fiskeri. Vær opmærksom på udseendet af kalv. Det bør ikke være agglomereret eller ligne en deflateret ballon, det siger dens debatterne. Lugten skal være fisk, men ikke tærte. Sommetider gamle kalv fiskeagtig lugt næsten fraværende. Den gode butikker køber tilbud pre-spawn at prøve før du køber, for at sikre sin friskhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.