HjemlighedKonstruktion

Placering af hus i området til kardinalen: planer, regler og anbefalinger

Erhvervelse jord til opførelse af et beboelseshus (eller haven), den nye ejer i forventning begynder at planlægge, hvad og hvor at bygge. Desværre har planer ikke altid viser sig at være mulig. Mange af dem kan ikke opfylde de krav og regler, som lovgivningen.

I udformningen af huset og udviklingen af den overordnede plan er det meget vigtigt at vælge den rigtige placering af huset på grunden. Regler for dette spørgsmål, optimalt at placere ikke kun huset, men værelserne i det i overensstemmelse med parterne lys. Dette vil hjælpe med at beskytte mod de kolde vinde, kladder og lade huset af den største mængde af solskin. Og dette igen, sparer udgifterne til opvarmning og belysning af bygningen.

Bygningsreglementer er ikke det eneste, der skal komme fra. Det er nødvendigt at overveje oplevelsen som deres egen, såvel som naboer, bekendte. Nogle nuancer i dette tilfælde kan meget gøre livet lettere i fremtiden.

Kom godt i gang

Først skal du blive grundigt bekendt med deres nye site. For at gøre dette, arrangere pinde langs dens omkreds, hvis du har ingen hegn. Dette vil bidrage til at gennemføre en undersøgelse af deres ejendele. Forestil dig, hvad du ønsker at se. Lav en "foreløbig" generelle plan.

Det næste skridt - studiet af normative dokumenter, der regulerer placeringen af huset på grunden. Der er sanitære normer, brand, i byerne. Alt, hvad de har brug for at blive taget i betragtning.

På projekteringsfasen alle bygninger bør tage hensyn til de omkringliggende bygninger, selv placeringen af træerne. For at gøre dette, skal du bestille en topografisk undersøgelse af området. Dokumenter af denne art giver Geodætisk Survey.

lokaler solindstråling

Placering af hus i området på siderne af lys skal matche den normative varighed solindstråling. Under solindstråling forstå sollys ind i rummet. For sin varighed stille klare krav. Men de gælder kun for stuer. Lokaler til andre formål (køkkener, gangarealer, verandaer, etc.) betragtes ikke.

Boligblokke bør være placeret på siderne af verden, så en sammenhængende periode på solindstråling var følgende værdier:

 • Mere end to og en halv time om dagen på den nordlige side fra den 22. april til at 22.
 • Mere end to timer i den centrale zone, fra den 22. marts til 22. september.
 • Mere end 1,5 timer på sydsiden fra 22 februar - 22 Oktober.

Disse værdier angiver den tid, hvor solen skal trænge ind i rummet. Desuden er disse krav ikke er i samme rum. Antal værelser afhænger af størrelsen af huset:

 • Den et-værelses lejlighed - en stue.
 • I "kopeck stykke" eller "tre rubler" - i en hvilken som helst af de stuer.
 • I hjem, hvor antallet af værelser over tre - to stuer.

I nogle situationer kan varigheden af udsættelse for sol reduceres med en halv time. Dette gælder for huse i den nordlige og centrale områder. Det var kun i følgende tilfælde:

 • Husene er bygget i den centrale og historiske del af landsbyen.
 • Hvis solen bliver mere end to værelser i en to-værelses og tre-værelses boliger.
 • Hvis solen findes i mere end tre værelser multirum hjem.

Sider af verden i udformningen af huset

skal planlægges Placering af hus i området under hensyntagen til de punkter i kompasset. Dette vil bidrage til at opfylde kravene i solindstråling lokaler for at spare på opvarmning og belysning i hjemmet.

Mindst af alt lyset falder på væggen, som ligger på den nordlige side. Det meste af lyset i værelser beliggende på den sydlige side. Med dette i tankerne, er stuerne anbefales at placere på øst og vest sider.

Sammen med konstateringen af solen og dens indtrængen ind i huset, skal du tage hensyn til vindrose. De behandles regnskabsmæssigt separat for hver region af landet. Hvis vi taler om den centrale del af Rusland, de mindre gunstige parterne den nordlige, nordvestlige og vestlige. Det er de dele af verden, hvoraf vinde fremherskende. Sådanne vindstrømninger har større hastighed, lavere temperatur, det vil sige, de er stærkere og koldere end andre.

Derfor er de fleste af væggene mod nord og vest sider udføre døve eller med et lille antal vinduer. På nordsiden det anbefales at placere bryggers, spisekammer, garage. Dette arrangement beskytter lokalerne beboelsesrum.

Den bedste måde at hjem placering

Layout af huset på sitet måske ikke ideel. Det er umuligt at tage hensyn til alle nuancerne i begge. Men prøv at gøre det muligt. Med henblik herpå bør overvejes følgende punkter:

 • beliggenhedskort og dens topografi.
 • Beliggenhed indtræden i vejstrækning.
 • steder og bygninger på dem i nærheden.
 • Størrelsen af den foreslåede huset og dets form.
 • Private ejere ønsker.

Korrekt valgte placering af huset og et badehus på sitet vil bidrage til bedre slappe af i familien. Hvis et bad er nødvendig for at opsummere kommunikation, er det tættere på hjemmet. rekreative faciliteter (f.eks BBQ) passer væk fra hjemmet, i den afsondrede og smukke omgivelser, væk fra nysgerrige.

et sted med voksende planter skal være meget lys og beskyttet mod vinden området.

Placering af hus i området på siderne af lys skal matche den vigtigste regel: skyggen af huset skal ikke opholde sig i området. Hvis denne regel bliver ignoreret, eller ejerne af huset eller plantet omkring planten vil ikke være i stand til at nyde varmen fra solen.

Historisk set placeringen af ejendommen

Tidligere, selv når der ikke var nogen regler, placering af huset på grunden blev valgt under hensyntagen til naturens love. I særdeleshed - solen.

Bygningen er traditionelt bygget på den nordvestlige side af sitet, helst på en bakke.

Porch lavet af den sydøstlige side af huset. soveværelse og børn blev placeret i den samme retning. De mødtes ligesom den opgående sol i morgen.

Windows køkken traditionelt har udsigt til gården. Og det betyder - i den nordlige eller nordvestlig retning. Men den vestlige væg forlod døv.

Arrangement med placering af huset på grunden

Bygningsreglementer er designet til ikke bare. De hjælper med at planlægge placeringen af huset på en sådan måde, at skabe de mest optimale og behagelige levevilkår.

Kravene i sanitære normer klart, at i intervallet 200-290 grader nordlig bredde, bør vinduerne ikke være. Windows er installeret på den sydlige og sydøstlige side. Dette krav gælder for en et-værelses lejlighed beliggende i en beboelsesejendom. Med hensyn til den et-værelses lejlighed, skal vinduet i en af stuerne går til disse parter. De to-værelses lejlighed i denne retning bør fastsættes to vinduer, og i de fem-værelses lejlighed - tre.

På de nordlige og vestlige sider af arrangementet fastsatte køkkenet, udhuse, lagerrum, badeværelser. I denne retning er det tilladt at udstyre hoveddøren.

Alle andre områder bør være på den sydlige eller østlige side.

Beliggenhed Værelser

Placering af huset på sitet kræver specifikke kompromiser i at løse problemet. Hver af de sider af verden har deres egne fordele og ulemper. De skal overvejes, når du vælger placeringen af lokalerne.

De fleste af sollys falder på den sydlige side af huset. Derfor, i dette område er normalt placeret et spillelokale, veranda, haller, udestuer.

Mindst af alle solen falder på den nordlige side. På denne side af rummet bliver lidt lys. Og de store vinduer i dette tilfælde er ikke løsningen. De forværre det kun. Store vinduer føre til en stærk varmetab under indflydelse af kolde vinde. Fra denne side af huset er placeret køkken, garage, bryggers.

Den østlige side af huset er bedst belyst om morgenen. Men i vinteren solen forsvinder fra tidsvinduer tidligt nok. Derfor, fra denne side udstyre soveværelse, studie, spisestue.

Kontroversiel punkt er Vesten. Det er stærkere end andre udsat for kolde vinde og regn. Men om eftermiddagen rummet i retning af sollyset strømmer. Normalt er denne side arrangeret værelser, soveværelser (for dem, der kan lide at sove lidt længere).

Feng Shui anbefalinger

I de senere år er mode anses for at opfylde kravene i Feng Shui. Placering af huset på jorden kan også bygges i overensstemmelse med lovgivningen i denne videnskab. Men for at gøre det rigtigt, er du nødt til at søge hjælp fra en specialist. Dette er ikke en billig fornøjelse. Det er derfor berettiget trin, hvis du planlægger at bo på de foreslåede anbefalinger. Hvis en sådan ønske, kan du holde sig til kun et par specifikke punkter.

Placering af et lejlighedskompleks på den højre del af formularen skal være omtrent den samme som dens centrum. Hvis den del af aflang form, huset er tættere på den lange side. Endvidere er bygningen ikke er konstrueret med kanten af plottet, og i dybden. Men huset skal være mere plads end før det.

Fælles værelser ligger på den vestlige side. Men det anbefales at udstyre soveværelset mod solen, det vil sige, på den sydøstlige side. På den vestlige side af soveværelset er ikke organiseret.

konklusion

Placering af huset på sitet spiller en vigtig rolle i at skabe et behageligt og hyggeligt levevilkår. Gøre tingene rigtigt, vil hjælpe til traditionen, de anbefalinger og krav i de lovgivende organer. Men disse regler kan ændres på grundlag af klimazone bopælsregion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.