Kunst og underholdningMusik

Michael Ancharov: biografi, kreativitet

En mand med mange talenter, ufortjent glemte samtidige - Ancharov Mikhail Leonidovich - levede den typiske levetid for sin tid og var i stand til at efterlade et væsentligt præg på kulturen i Fædrelandet. Hvorfor er sådan en begavet mand var ikke i stand til fuldt ud at realisere deres kreative potentiale?

forfatterens barndom

28 marts 1923 i udkanten af Moskva, i familien af en ingeniør Lampe Factory og tysk lærer, blev første barn født - Ancharov Mikhail Leonidovich. Drengens far var medlem af borgerkrigen, i tyverne, han arbejdede på opførelsen af Sjukhovtårnet i Moskva. Mor er uddannet fra det medicinske fakultet på universitetet i Tartu. Mihail Ros en almindelig sovjetiske dreng: gå i børnehave, spille fodbold, han studerede på 425-th skole på Bolshaya Semenovskaya. Han viste tydeligt humanitære tilbøjeligheder: meget glad for litteratur, men de matematik og fysik har pålagt ham rædsel. Han læste så meget, at han selv på et tidspunkt var en øjenbetændelse. Mor insisterede på, at barnet er optaget i en musikskole, han havde utvivlsomme evner, men rastløshed forhindrede systematiske undersøgelser. Men fra en alder af 14 begyndte han at skrive sange. I første omgang drengen bruger andres digte, især A. Green.

I fjerde klasse, Mikhail Surikov først så Natasha, der senere skulle blive hans kone, de var nære venner i skolen, lærerne hele tiden gøre hans bemærkninger, fordi han ikke kunne tage øjnene fra pigen. Med disciplin i skolen Ancharova ikke var meget godt, han var en leder af forskellige drengestreger og stillede mange spørgsmål i klassen.

I gymnasiet, Michael og Natalia gik til drama, og hele skolen allerede drøftet deres romance. Også, gik den unge mand til kunsten værelse på Alt, og lærerne bemærkede hans bemærkelsesværdige evner.

krigsårene

Da krigen begyndte, mange studerende gik straks til udkastet bord med en anmodning om at sende dem til fronten, jeg var ingen undtagelse og Michael Ancharov. Biografi af digteren blev nogensinde svedet af flere års krig, hvor han gik på college. Han drømte om at blive pilot, men har ikke bestået en lægeundersøgelse, han blev sendt til undersøgelse på Military Institute for Fremmedsprog af den Røde Hær, han studerede kinesisk og japansk.

I 1942 blev Michael og Natalia gift, på hvilket tidspunkt tyskerne komme tæt på Moskva og familien stod over for en Ancharova evakuering. Broder, mor og unge kone gik sammen til Altai. Michael er uddannet fra college og blev sendt til Fjernøsten, han var involveret i kampene i Manchuriet. I 1947 blev han udskrevet fra hæren, og det er tid til at finde sig i det civile liv.

Søgningen selv

Tilbage i gymnasiet, Michael stod foran et svært valg: det tiltrak flere kreative områder. Han ønskede at blive en kunstner, men var ikke sikker på, der vil modstå undersøgelse i Akademiet. Repin, desuden var han interesseret i litteratur og noget musik. Men han besluttede derefter at vælge en mere praktisk profession og indskrevet i Institut for Arkitektur, hvor han sluttede sig til hæren. Men efter krigen, havde han ikke lyst til at vende tilbage til erhvervet som arkitekt og i 1948 indskrevet i maleriet afdeling VGIK, men en måned senere under indflydelse af kærlighed med en elev Art Institute. Surikov, gik til MGHI på gren af staffeli maleri, som også ender i 1954.

Men senere er han stadig læring på en film manuskriptforfattere kurser, da denne sektor fortsatte med at interessere ham meget. Hele sit liv Michael Ancharov søges realiseret i flere kreative områder, og hver af dem han opnåede en vis succes.

litterært værk

Passion for litteratur i Ancharova udmønter sig i at skrive poesi. skaber Først han teksterne til hans sange, men gradvist bliver at skrive deres egne digte og prosa. Efter krigen var han i de historier og romaner overfører sin holdning, sit lyriske helt - en stærk mand, hans figurer - de opfindere, pionerer og videnskabsfolk. Prose Ancharova - er typisk for den periode af tø litteratur, der løser problemet med fysikere og digtere, et sted, hvor der er en drøm af en lys fremtid og høje idealer om kærlighed og sandt menneske. Hans værker "Boxwood Forest", "Soda-Sun", "som en fugl Garuda", "Notes af en omrejsende entusiast", "Golden Rain", "Teorien om usandsynlighed" haft en betydelig indvirkning på dannelsen af tresserne og forblive vægtig kapitel i den sovjetiske og russiske litteratur. Hans værker i litterære magasiner blev læst med glæde hele landet. Michael Ancharov siden 1966 var medlem af Writers' Union.

Biograf i livet Ancharova

Han er uddannet fra manuskriptforfatter kurser, Mikhail Ancharov ikke umiddelbart komme i biografen, i 1962 han medforfatter med A. Zarkhi og Vladimir Aksyonov skrev manuskriptet til filmen "Min lillebror", og senere arbejdede med en gruppe af forfattere på filmen "Appassionata", som har fået flere præmier. Sammen med A. Agranovskaya skabte scenarier malerier "uerstattelige" og "Jeg har tænkt mig at se." Han skrev også scripts til flere tv-film, herunder "Dag efter dag" den første sovjetiske serie. Dette arbejde var en måde at tjene til føden, men konstante forslag fra Ancharova var ikke, og de sidste 10 år af sit liv i almindelighed er ikke blevet hævdet i filmen.

Livet er som en sang

Stadig, den mest berømte form for kreativitet Ancharova er sange, de var meget populære i sovjettiden, men lidt tabt popularitet efter omstruktureringen. Han betragtes som grundlæggeren af genren skjald i USSR. Mange af sangene Mihaila Ancharova hørt indtil videre. Den mest kendte er: "Chimes", "Farvel Fjernøsten", "dryp-dryp", "Song om en psyko", "Mælkebøtte", "Det var i alle de rigtige" og mange andre. I alt skrev han over hundrede sange. Vladimir Vysotsky betragtede ham deres lærer. Sangen "Stående på polustanochke" i dag opfattes som absolut folkekunst, selvom forfatteren af teksten var M. Ancharov. At koncert med udførelsen af hans sange i mange perioder af livet var den vigtigste indtægtskilde for forfatteren, de hjælper ham til at overleve som en anden fast job han næsten aldrig var.

privatliv

Michael Ancharova livet er fuld af lidenskab. Det var meget charmerende og karismatisk mand. Han var gift fire gange, han havde 2 børn. Men alle ægteskaber ender på grund af dårlige levevilkår og mangel på stabilitet. Med første kone adskilt han efter indtastning MGHI. Det andet ægteskab var ikke en succes, selv om Ancharov elskede Joey Afinogenov, og varede 10 år, og efter en lang tid Ancharov nyder alkohol. I fjerde ægteskab har Ancharova født længe ventede søn. Men familielivet forstyrre konstant rejser og misbrug af alkohol Michael. Manglende efterspørgsel i erhvervet, manglen på et fast job, den manglende evne til at realisere deres talenter og kreative kriser - alt dette bidrog til familiens lykke. Han sluttede sin karriere Michael Ancharov 11 Juli 1990.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.