Mad og drikkevarerDesserter

"Belgisk chokolade" - gourmet kage og søde tand

Hvem har ikke hørt om belgisk chokolade? Denne titel er de mest positive associationer i alt, der nogensinde har prøvet det. Produceret i Belgien chokolade har den højeste kvalitet, bedøvelse smag, rig smag bitter.

Ægte gourmeter kan gå endnu længere - prøv kagen med en favorit chokolade smag! Denne dessert er meget populære. Og ikke så mærkeligt, fordi det er sikker på at imponere dem, der gerne søde. "Belgisk chokolade" - kage, opkaldt efter de eponyme elskede godbidder. Med er nødvendigt at pille sin forberedelse, at kalde denne opskrift kan ikke være super-simpelt ... Men tro mig, resultatet fortjener. Prøv at tilberede kagen "belgisk chokolade", og han vil altid indtage sin retmæssige plads i din kogebog sparegris.

Funktioner retter

Måske den vigtigste træk ved denne dessert - chokolade dens smag og lugt. I sammenligning med andre desserter, denne ingrediens er faktisk meget. Derfor farve, lugt og smag er fantastisk meget udtalt chokolade humør. Og denne berømte kage "belgisk chokolade". Opskrift det virkelig indeholder en stor mængde af chokolade.

Sandsynligvis, kan denne opskrift hjælpe dem, der ønsker at få et godt resultat, men det adskiller sig ikke enestående kunstnerisk dygtighed. Må ikke skinne evnen til at eksekvere kager? Så "belgisk chokolade" - en kage til dig. Bare få fat i en chokoladekage lag og sprede dem med chokolade creme. Hvad kunne være mere smuk denne fantastiske kombination? Og hvis du ønsker at gå endnu videre, drys med fløde og chokolade chips stadig - din dessert vil blive omdannet til et sandt mesterværk.

Seriøst, denne kage er virkelig stor, selv for de mest højtidelige ferie.

Belgiske og ikke meget

Belgisk chokolade bar produktion koster en masse. Forskellen i pris i forhold til den lokale - i 3-3,5 gange. Og hvis du omhyggeligt læse sammensætningen kan ses i det faktum, at det indeholder følgende ingredienser:

 • kakaosmør;
 • kakaobønner;
 • emulgator (lecithin);
 • sukker.

I mælk er der mælken. Nogle sorter indeholder vaniljesukker og forskellige tilsætningsstoffer. Men det er bestemt ikke den belgiske chokolade - en syntetisk smag, farver eller konserveringsmidler.

Og hvis du tager fra hylden bar af god chokolade fra en lokal producent, er det muligt at læse den samme sammensætning. Tænk over hvad de skal købe en kage? Du har råd til den originale fra Belgien? Fint, og tage det. Du ønsker at spare penge? Vælg en lokal chokolade med god sammensætning. Kage "Belgisk kage", opskriften som indebærer anvendelse af slik foretaget i Europa, kan bage og i hjemmet. Hvis chokolade og anderledes smag, en reel gourmet, og det kan bestemmes. Men bagning og varmebehandling for at minimere eventuelle forskel.

Ingredienser

"Belgisk chokolade" - en kage, der består af imprægnerede svamp kager, glasur og ganache. På anmodning, kan det være dekoreret med små slik, revet krummer, skjolder af hvid eller mælkechokolade.

For at forberede kagen, vi har brug for disse ingredienser.

Kager og kiks :

 • mel - 178 g;
 • sukker - 167 g;
 • Kakao - 52 g;
 • bagepulver - 2 tsk ;.
 • fed creme - 408 ml;
 • citronskal af en halv appelsin;
 • Æg - 4 stk. (Large).

For ganache:

 • fed creme - 610 ml;
 • Chokolade - 455

Til glasur:

 • fed creme - 200 ml;
 • instant kaffe - 2 spsk. ske med en slide;
 • pulveriseret sukker - 2 spsk. skeer;
 • Bitter chokolade - 305 g;
 • Majssirup - 35 ml.

Til imprægnering:

 • sukkersirup - 185 ml;
 • orangefarvet væske - 20 ml.

Af dette beløb for at få temmelig stor kage "belgisk chokolade". Opskriften kan genberegnes efter behov. De vigtigste ting - at holde proportionerne.

forberedelse

Kager bør være forberedt på forhånd, så de har tid til at køle af og nyde. Til fremstilling af fløde, slå indtil stabile toppe. Separat, slog hvide, tilsæt sukker til det. Vi forbinder de to dele, tilsæt citronskal. Omhyggeligt for ikke at opal, tilføje en blanding af granulære bestanddele ælt, vi hældes i forme, skib bages i ovn.

Ganache fremstilles som følger. Brudte stykker af ringe hælde varmt fløde, ælte indtil homogenitet. Kage "belgisk chokolade" ganache promazyvayut mellem shortcakes og top. Tilladt at suge til en mere nat.

Tilsvarende forberede glasur. Den varme fløde tilsættes en brækket chokolade og andre produkter. Spred med glasur kage forlade i køleskabet i mindst en time. "Belgisk chokolade" - en kage, der har en god blød og nutid.

Arkivering og servering

Det er vores fødselsdagskage klar "belgisk chokolade". Foto dessert kan hjælpe med at sikre så vidt han er smuk. Og for at understrege skønheden i dette, selvfølgelig, afhente en egnet beholder. Han vil se positivt på den hvide, creme, lyseblå eller lysegrønne underkop. Du kan eksperimentere og gennemsigtig.

Sådan en kage fødes typisk gradueret god te med bergamot, jasmin, floral tilsætningsstoffer, tørrede bær. Suit og grøn.

Hvis formatet af festivalen involverer tilgængeligheden af alkoholholdige drikkevarer, afhente en god dessert vin eller frugt "sangria".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.