Mad og drikkevarerDesserter

Opskrift protein creme

De, der er ofte involveret i en række forskellige kager slik, kager og kager, ved, at en af de vigtigste ting er madlavning creme. Cremer er forskellige, de er utallige: custard, fløde, olie og luft protein. Til gengæld hver type creme har også mange variationer.

I dag vil vi drøfte forberedelsen af protein cremer, som igen er forskellige også, så jeg vil fortælle dig ingen opskrift protein creme.

Protein cremer er baseret på æggehvider med sukker, så afhængigt af formålet med at udarbejde en sådan creme, kan der tilføjes forskellige syltetøj, sirup, farvestoffer, smagsstoffer, etc.

Brugte protein creme kage udsmykning, påfyldning kager, rør, kurve. Men det er ikke egnet til mellemliggende lag af kagen så hurtigt afregner og absorberes.

Opskrift protein creme rå.

Dette er den nemmeste måde at tilberede et protein creme betragtes som en stor.

Til dette har vi brug: tre æg (kun hvide), pulveriseret sukker (seks spiseskefulde), fire dråber fortyndet citronsyre.

Vi starter med det. at adskille æggehvider fra æggeblommer. Vi vil kun bruge proteiner. Hæld ud i en dyb beholder og begynde at slå en metal piskeris. Varigheden af denne operation afhænger af, hvor hårdt du ryste op, det normalt tager 10-15 minutter. Proteiner skal piskes til hvidt skum luft. Derefter langsomt begynde at hælde skummet til et protein pulveriserede sukker og fortsætte med at slå. Når cremen er næsten klar, der har brug for at tilføje citronsyre, varianter at smage, og umiddelbart bruges til dekoration af en kage eller andre produkter.

Opskrift protein creme custard.

At forberede denne creme, vi har brug for: fire æg, 200 g sukker, 100 ml vand.

Først forberede sukkersirup. Hæld sukker i en gryde og fyld den med vand, sat på en langsom brand og lave mad til en sirup. Sirup parathed kontrolleres på følgende måde: sirup drop drypper i koldt vand, hvis den er rullet ind i en plastperle, siruppen er klar, og det kan fjernes.

Men mens siruppen er kogt, vi har brug for den samme som i den foregående opskrift at piske protein skum. Når huden er klar, vi er i det langsomt hæld en tynd strøm af varm sirup og konstant røre. Så igen, vi slog alle sammen, og det viser bløde fluffy hvid creme, som også skal bruges straks efter tilberedning.

Opskrift protein fløde og marmelade (marshmallow).

Til fremstilling vi har brug for: tre æg, to spiseskefulde enhver marmelade (du kan bruge marmelade, men det skal gnides indtil glat), tre spiseskefulde sukker, en teskefuld af gelatine.

Oprindeligt gennemvædet gelatine i vand og vask det. Derefter hældes i gelatine 0,25 vandglas og opvarme det indtil al gelatinen er opløst. I en separat gryde opvarme marmelade, føje til sukker og koge over svag varme i 10 minutter.

Æg -proteiner piskeris i skummet som tidligere beskrevet.

Når alle komponenterne er klar, kan du begynde at blande. Tilføj først gelatinen i en tynd strøm og kontinuerligt omrøring i den varme marmelade. Alt dette vægt som langsomt hæld en tynd strøm ind i en brønd piskede proteinmasse og bland alle sammen. Efter dette, kan cremen tilføje forskellige varianter og tilsætningsstoffer. Creme bruges til kage dekoration umiddelbart efter madlavning, varmt. Ellers hele massen hærder på grund af gelatine og blive til en gelé-lignende stof, som du ikke vil være i stand til at gøre andet end at spise.

Nu har du lært et par interessante måder at lave mad protein cremer, og nemt kunne behage venner og overraske gæsterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.