ComputereComputerspil

Kære Esther: afleveringer, og med lanceringen af problemet

Når computerspil var bare begyndt at blive populære underholdnings- genrer kunne tælles på fingrene. Nu er alt har ændret sig betydeligt, og det er usandsynligt, at nogen vil være i stand til at kalde absolut alle genrer, der findes i underholdningsindustrien. Det er imidlertid værd at bemærke, at de er lige lidt anderledes end de andre meget ofte, eller kombinere funktioner af flere. Ganske lang tid var der en genre af visuelle romaner, som blev erstattet af billedet med teksten, og du kun lejlighedsvis bedt om at vælge en anden udløber af plottet og selve historien. Handling var ikke her overhovedet, men selv genren fundet sine fans. Hvad skete der, da det blev blandet med eventyr? Fra eventyr spil har gameplay, men fra visual novel - kontemplation. Som et resultat, kan du spille i projekter som Dear Esther, hvor du er nødt til at rejse på et bestemt område, for at beundre dens skønhed, parallelt med afviklingen af atmosfærisk narrativ tråd.

Problemer, der kører

Hvis vi taler om en af de mest populære spil i denne kontemplative undergenre, er det værd at bemærke, at ikke alle vil være så let. Problemer kan begynde, når du lige er startet ud - selv før lanceringen. Mange spillere klager over, at de Dear Esther starter ikke, går ned til skrivebordet eller sort skærm problemer. Der er også en række fejlmeddelelser, der ikke tillader spillere at nyde en afslappet og spændende proces. Men det er værd at bemærke, at de fleste af de problemer ikke skyldes en fejl i spillet, men på grund af din computer, installeret eller køre på sine programmer. Det anbefales derfor at gå, først ved konventionel liste: opdatere driverne til skærmkortet, installere alle de nødvendige fordeling, der kører spillet i kompatibilitetstilstand og administrator, deaktivere antivirus, sætte en høj prioritet, og så videre. Hvis det ikke virker allerede, kan du kontakte den tekniske support af udvikleren til privat løse alle de problemer, du har med den Dear Esther.

Passage: "Lighthouse"

Så det første spørgsmål, der måtte opstå på afspilleren, for hvem dette er en ny genre - hvad er meningen med Dear Esther? Efter alt, har mange gamere vænnet sig til det faktum, at de er i det spil, du har brug for at bryde museknappen, split tastatur ned, reagere hurtigt, præcist skyde og altid være på vagt. Men her er situationen helt anderledes - vil du kun behøver at gå, udforske verden og lytter. Du befinder dig på en ø, hvor man kan se kun den forladte fyrtårn. Du vil fortælle din figurs baggrundshistorie, men så din historie ophører med at være vigtigt - gradvist efter at have nået visse punkter, du vil fortælle historier uddrag af en ukendt mand, der mistede sin kone i en bilulykke, Esther. I det første kapitel vil du stifte bekendtskab med øen, hvor du var - du bliver nødt til at udforske alle de veje, der er lagt på overfladen, men i sidste ende du stadig finde dig selv foran en anden gaffel i vejen, som vil åbne foran dig en ny del af øen med sin betagende skønhed Kære esther.

Passage: "Bui"

Den anden del vil være ikke meget forskellig fra den første - du er nødt til at fortsætte med at rejse rundt på øen for at inspicere det og til at lytte til historien om en fremmed, tegnet i breve til sin døde hustru. Men tror ikke, at på grund af dette, Dear Esther bliver til en kedelig og kedelig projekt. Tværtimod er det den meget pragt - vil du have mulighed for at se på flere af skønheden i spillet, samt en dybere dyk i den spændende og dybtfølt historie. Som et resultat, vil du finde dig selv i fiasko, der også fungerer som indgangen til hulen. Det er der, og du skal gå for at fortsætte deres rejse.

Passage: "huler"

Hvis du troede, at set i al den skønhed i Dear Esther, vil du blive overrasket, når du befinder dig i en hule. I de første minutter vil du fange ånden i den forestilling, som vil blive vist foran dine øjne. Og du er nødt til at gå til disse huler, at kigge ind i alle kroge og hjørner for at finde alle de kontrolpunkter, hvor du vil blive læst den næste del af historien, det næste bogstav, som fortæller om forholdet mellem den fremmede og Esther, og mange andre rørende og på samme tid filosofiske emner. Du vil besøge vandet, og du vil se at der er en by, der engang var på overfladen, den svømmer på gaden - i almindelighed, er de indtryk venter på dig er absolut ikke-triviel. Og denne berømte spil Kære Esther.

Passage: "Lighthouse: The Finale"

At komme ud af hulerne, vil du igen nødt til at gå rundt om øen, men resten forsikret du får fra denne uforlignelige fornøjelse. Når du kommer til fyret, vil du læse den sidste store bogstav. Så længe du lytter til det, vil din helt stige til fyret og hoppe fra det - men, til alles overraskelse, næsten rører jorden, vil han flyve at gøre spiloplevelsen endnu mere utroligt. Du flyver over øen, flyve så langt til bugten, hvor de flydende papir både - et brev fremmed til Esther, du lyttede til i løbet af spillet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.