ModeTøj

Multifunktionel tørklæde cabriolet "Oriflame": anmeldelser

Ganske populær i russiske kosmetik selskab "Oriflame" aldrig ophører med at behage købere nyheder. For nylig, i siderne i mappen har en ny nyttig ting - tørklæde-transformator. "Oriflame" anmeldelser af deres produkter ikke kun indsamler på sin hjemmeside, men også på andre ressourcer. Til salg er der to typer af garderobe elementer:

  1. Med knapper tynd strikket.
  2. Uldne tørklæde i form af et rør, værten af forskellige størrelser.

Hvilken slags indtryk er lavet af disse ting til ejerne? Overvej, hvad slags tilbehør, og tilbagemeldingerne hvad der er tilbage af deres kvindelige kunder. Men først en lille historie om dette interessante stykke tøj.

Historien om forekomst

Hjem til tørklæde-LIC anses for at være Frankrig. Det var der i det XIX århundrede optrådte første gang og fangede tøjet. LIC er bogstaveligt oversat som "snor". Hvem jeg er bekendt med andre titler af denne ting: tørklædet-otte, uendelighed, klemme. Nogle mener, at dette design tørklæde gik ind i garderoben af kvinder fra sporten. Tidligere blev det slidt kun cyklister og skiløbere. Tørklæde-LIC blev første gang set i 2009 på catwalken for modehuse. Fordele ved dette produkt er dets funktionalitet. Halsen er beskyttet mod vind og frost. Hvis det ønskes, kan du varme det op og ned - lige nok til at smide et stykke tilbehør.

I de seneste år, mange virksomheder producerer flere og multifunktionelle Snudy transformatorer som varm, ikke kun hoved og hals, men andre dele af kroppen.

Hvad er en multifunktionel tørklæde cabriolet fra "Oriflame" med knapper?

Form af produkt ukompliceret - et rektangel. Det har gjort det med akryl knapper ved siden af den ene side og loops til dem på den anden. Figur: strikkede striber af varierende teksturer. Farver: sort og terracotta. Slogan der kom op med denne tørklæde - "en for alle" - er velegnet til dette produkt. Bær et tørklæde-transformer "Oriflame" på flere måder. Hvis du fastgøre ting foran alle knapperne, vender cardigan med dyb halsudskæring.

Det kan bruges som en bolero, hvis ikke knappe og båret på rullekrave. Kap på kjolen, LIC, tørklæde - dette er ikke en udtømmende liste over, hvad tørklæde cabriolet "Oriflame" kan udvikle sig. Anmeldelser sige, at hvis du køber to produkter, kan du få endnu mere interessante ting. to produkter ved hjælp af knapper nok til at forbinde. For kvinder er det vigtigt, at i sidste ende få eksklusive i sit image. LIC kan bæres over frakker og jakker.

positive anmeldelser

Nogle efter at have set kataloget trækker at ting kan bæres på forskellige måder. Elskere af usædvanlige straks tiltrækker forslaget. Efter bestilling, de var ikke skuffede. Det noterer sig, at materialet er meget rart tæt til kroppen. Når vask ikke deformeres. Over tid, betyder det ikke falme og ikke mister sin lysstyrke.

Du må ikke forveksle kvinder og den høje pris. Det retfærdiggør mulighed for at bære et tørklæde på flere måder. Dette viste sig at være meget bekvemt og praktisk. Jeg kom til at arbejde med et tørklæde om halsen, og om aftenen gik til at varme vest. I det sene efterår, når luner vejret kan kaste på hans hoved. Thing i offseason simpelthen uerstattelige.

negative anmeldelser

Negative kommentarer vedrører primært manglende overholdelse indikator for pris og kvalitet. Folk bare ikke forvente den slags penge vil få et stykke af akryl strikket stof med knapper. På andenpladsen er anmeldelser af funktionalitet. Ikke alle kan lide at rode med produktet og at vride det i forskellige retninger. Materialet er heller ikke til alles smag. Regenererede bånd nogle damer ikke opvarmes i kulden.

Multifunktionel tørklæde cabriolet "Oriflame" (fluffy)

Original ting dukkede op i en af de mapper i 2014. Fluffy tørklæde konvertible "Oriflame" anmeldelser i øjeblikket samles meget hurtigt. Entusiasme er ikke kun behageligt at røre konsistens, men også alsidighed. Materialet strækker sig i alle retninger. Efter omrystning får tilbage i form - aflange. Tørklæde præsenteres i kataloget i to farver: lakrids og karamel. Den første - ligesom den dybe blå farve. Den anden - en krydsning mellem lyserød og beige.

Nogle indehavere bruge dette tørklæde som tunikaer, nederdele og endda kjoler. Når du først ser på den lille tynde tørklæde kan ikke tro, at han bare kunne strække ud. Med god elasticitet af kanterne er altid pænt og ryddeligt.

På hjemmesiderne for virksomheden "Oriflame" har en video. Det Girl i tre minutter viser, hvordan man kan bære et tørklæde. Kun ti af iført muligheder. Men for nogle kvinder, og det er ikke grænsen. Deres fantasi rækker langt. De gør og kjoler og nederdele og jakker. Og på kjoler kan være flere stilarter.

positive anmeldelser

De fleste af kvinderne var tilfredse med det faktum, at bestilt tørklæde transformer (karamel) "Oriflame". Anmeldelser sige om ham, at kvinder som ikke kun blødt og behageligt at røre ved materialet, men også den alsidighed af produktet.

Thing er i fuld overensstemmelse med beskrivelsen i kataloget. Tørklæde samme fluffy, ligesom på billedet. Den strækker sig i forskellige retninger. Det er let at erhverve den ønskede form. Prisen er ikke så veoika, og er en væsentlig tilføjelse til den universelle glæde af ejere af LIC. Mange tror ud af en måde at bære. For eksempel kan en kvinde med enhver figur og teint bære et tørklæde multi-transformer "Oriflame". Anmeldelser siger, at efter en vask i koldt vand produktet ikke ændre dets egenskaber.

negative anmeldelser

Helt negative udsagn om tørklæde er svære at finde. Købere rammer et lille udvalg af farver (sort og beige). Nogle ejere på deres tøj var mørke fnug på tøj. Grunden til det blev konvertible tørklæde (lakrids) "Oriflame". Anmeldelser dække og ulempen ved en ubehagelig lugt. Men du kan slippe af med det, vaske tørklæde (sørg vandtemperaturen). Og, selvfølgelig, ikke alle kvinder nyder lignende materiale og formede produkter.

Praktiske messen køn, er dette tørklæde ikke varmes eller efterår eller vinter. Som et resultat, de var helt skuffet over ordren.

Pris tørklæder

Køb fluffy tørklæde kan prissættes på omkring 750 rubler. Under udførelsen af handlingen, er dens pris reduceret betydeligt - til 350 rubler. Men vi skal opfylde visse betingelser. For eksempel, at bestille varer i mængden af tusind rubler. Distributører eller bare folk, der er registreret i virksomheden, kan købe noget på en rabat (i omkring 290 rubler).

Med knapper multifunktionelle tørklæde cabriolet "Oriflame" (som gennemgår du læse tidligere i denne artikel) vil blive dyrere. Dens pris er 1850 rubler (uden rabatter).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.