ModeShopping

Fashion strikkede huer i 2013

Hovedbeklædning - ikke kun artikel i tøj, beskytter os mod kulde, men også en del af vores måde. Derfor gå til hans valg alvorligt. En af de mest populære muligheder er moderigtige hatte strikkede huer.

populære modeller

Den mest almindelige model er den mode strikket hue fremstillet af tyndt jersey eller uld. Denne model er en fordel fremhæve frisure af lange flagrende hår. Ejere af fine ansigtstræk bør undgås hatte, lavet af tyk tyktflydende, fordi personen vil se endnu mindre. Hue med øre-klapper og hætten af hjelmen - det trendy strikhue passer til de fleste, unge piger og drillesyg. Brug dem til at være med jakke eller dunjakke. Men hvis du er sikker på din gode smag, kan du prøve at vælge en model og tøj i klassisk stil. Også norske hætte (hætte med klokker og vinter mønster) er egnede til unge piger.

Fra hvad de skal bære?

Normalt hatte vælger under tøjet. Hvis der er en dunjakke eller en varm frakke, der hat strikket mode i din garderobe - det er det, du har brug for. Sværere er situationen ved ejerne af smukke pelsfrakker. Hvis du laver en fejl med valget af en hat, kan det give sættet billige look. Få hjælp fra en butik konsulenter, der sælger pels, der sandsynligvis vil blive købt og trendy strikkede huer.

Mode strikkede huer som en accent

Denne artikel i tøj kan meget vel være det vigtigste fokus i vejen. Hvis du vælger en mørk jakke eller frakke, den lyse farvede hat - simpelthen uerstattelige erhvervelse. Det vil skabe stemningen og gøre din kit fashionable og relevant. Tonen at købe en kasket strikkede handsker eller vanter, og du vil ikke kun være varm. Positiv følelser besidderen af en sådan kit er til rådighed. Udover handsker, i én farve, kan du købe et tørklæde eller endda sko. Alt dette vil se meget vigtigt. Men hvis du laver et sæt af "høj hat, og i nogle farver," risikoen virke kedeligt og ensformigt. I samme sag, og overtøj, og hætte - lyse farver, er for "farverige". Dette tøj kan tillade sig kun en teenager. Husk den gyldne regel af mode "overhovedet brug for at føle en foranstaltning."

Fashion strikkede huer i 2013

I år mode forsøger at kombinere uforenelige, bland alle mulige stilarter. Denne regel også påvirket tøj. Så du kan godt forsøge at skabe sæt af klassikere og drillesyge strikkede huer. En anden aktuel teknik er at tilføje en række forskellige dekorationer på din hovedbeklædning. Det er også en af de tendenser kan betragtes som en hætte, der efterligner udseendet af dyr. Nu er det ikke kun genstand for karneval kostume, men også en fuld hovedbeklædning. Denne cap vil bringe en masse positive følelser og efterlader dig uden opmærksomhed.

I øjeblikket, valget er så bredt og varieret, at købet et produkt er simpelthen umuligt. Og rimelige priser for trendy strikkede huer vil tillade dig at købe et par forskellige modeller og ændre dem afhængigt af dit humør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.