ModeShopping

Linda Evangelista (Linda Evangelista) - biografi, familie. Parametre top model

Når en berømt pige sagde, at for et beløb mindre end 10 tusind dollars, hun selv snaps seng. Forfatteren af denne erklæring er en verdensomspændende berømt model Linda Evangelista. Det skal bemærkes, at designerne var villige til at skille sig af med store summer bare for at få det til dit show i det mindste som en gæst.

barndom

I den canadiske provins Ontario, i byen San Catarina blev født Linda Evangelista. Biografi piger begynder tiende maj 1965. Hendes forældre var indvandrere fra Italien. Far og to ældre brødre arbejdede på en lokal fabrik. Alle familiemedlemmer er strengt blyuli katolske kanoner og hver dag, uanset hvad der sker, vi samledes omkring middagsbordet.

Ønsket om at blive en model pige følte som barn. Hun lykkeligt filmet til lokale shopping magasiner. Da hun var tolv år gammel, forældre tildele Linda school modeller. Tre år senere deltog hun i den canadiske konkurrence "Young Miss Niagara". Selvom Linda Evangelista og ikke er blandt vinderne, har hendes skønhed ikke gået ubemærket hen. I slutningen, pigen nærmede sig spejder fra Elite agentur, og rakte et visitkort og sagde at kalde ham for at diskutere detaljerne i kontrakten.

skæbnesvangre opkald

Men forældrene ikke sætter pris på ønsket om at blive en model datter i så ung en alder. Skæbnesvangre opkald blev foretaget efter afslutningen af skole pige. Linda går til New York, og uden at bremse de underskriver en kontrakt med den berømte agentur. Efter denne begivenhed, måtte hun flytte til Paris. Desværre har en hurtig karriere i de europæiske lande ikke. Skjule deres stolthed til bedre tider, Linda Evangelista er involveret i alle foreslåede fotooptagelser. Samtidig sender sine skud berømte fotografer i håb om held og lykke. Og snart, lykke fugl får pigen i armen.

Strålede på podiet

I 1987 Linda modtaget et tilbud om at arbejde med berømte modefotograf Peter Lindbergh. Denne mand kan roligt kaldes en pioner inden for talent evangelister. Efter et stykke tid, Linda allerede hårde rejser og andre berømte fotografer. Hendes ansigt pryder forsiden af den verdensberømte populære Vogue.

Linda Evangelista er efterhånden ved at blive en af de mest eftertragtede modeller i verden. Hun blev inviteret til at skyde for magasiner alle kategorier. Berømte modehuse i hvad der var villige til at få en pige til hans shows. Linda skinner på catwalken i Milano, Paris, New York og andre byer, der præsenterer en samling af Calvin Klein, Chanel, ChristianDior, Gianni Versace, Dolce & Gabbana, RalphLauren, Chloé, Valentino. En af de mest langvarige kontrakter Linda var et samarbejde med mærket Kenar.

Ugly side af modebranchen

Enhver ved, at for at nå dette mål er det nødvendigt nogle gange at overvinde prøvelser. Nogle bide i det sure æble, gå videre. En anden hjælp til at slappe af motion, yoga og søvn. Atter andre vælger at overgive sig til en psykolog. Men den fjerde finde en måde at bruge narkotika. Sidste særlig udbredt i showbusiness. Linda Evangelista så med mine egne øjne, hvad der sker med folk narkotika. Hendes kolleger led af alvorlig tilknytning til rusmidler bevidsthed. Nogle døde af en overdosis. Grimme side af den smukke verden af mode er meget påvirket af pigen. Det er derfor, hun, i modsætning til mange af hans kolleger i butikken, havde lovet ikke at bryde dit liv narkotika, uanset hvor svært det havde hverken.

"Som evangelist"

1988 Linda blev bogstaveligt talt et år med forandringer. Hendes stylist Julien D'Er og gjorde hende berømt fotograf Peter Lindbergh tilbød at ændre billedet af modellen: en klipning "en dreng". Hun aftalt uden tøven. Det nye billede af Linda kastede offentligheden i chok. Hun blev selv ekskluderet fra listen over modeller, der repræsenterer en ny kollektion af verdens modedesignere i Milano. Men efter et stykke lidenskab lagt sig, og mange begyndte at lægge mærke til, at en ny frisure piger er meget elegant. Derefter begyndte et boom i mode frisure "som i evangelisterne."

Model kamæleon

Rubicon er passeret, og nu Linda er ikke bange for at eksperimentere med håret. Af natur det blev mørkt hår. I løbet af de næste par år, har hår farve model ændret rækkefølgen af tyve gange. Linda kaldet "kamæleon". Men ikke kun nuance shag var årsagen til dette øgenavn. Evangelista var iboende i en fantastisk gave til modellen: det kan forvandle ethvert billede. Couturier sagde, at Linda er en moderne version af en Stradivarius violin. Den ideelt kombineret kvalitet modsatte: det kan være koldt og varmt strakt og afslappet, fleksibel og stiv.

Mentor hus Chanel , Karl Lagerfeld sagde, at han er usandsynligt at finde en anden model i verden, som kan være lige så professionelle som Linda Evangelista. Vækst, canadiske skønhed idealvægt. Hun er perfektion!

Højde på hans berømmelse hun opnåede i begyndelsen af 90'erne. Det var dengang, at dette ord blev taget i brug som et "supermodel". Dette udtryk er forenet under hans kommando kun udvalgte skønheder i verden podier og smarte hits: Klaudiyu Shiffer, Naomi Campbell, Sindi Krouford, Christy Turlington og Linda Evangelista. De behøvede ikke at repræsentere. Navne skønheder vidste. Sammen pigerne selv spillede i en fantastisk dokumentarfilm Isaac Mizrahi kaldet "bred åben." Hver af de tegn, tager sig selv. Det er værd at bemærke, at filmen levende viser en foruroligende træk Linda. Hun har lidt panikanfald. Hun var svært at flyve igen. Hun var rædselsslagen menneskemængde, der altid omgav hende efter visninger (fotografer, journalister, ventilatorer). Det var en af grundene til, at Linda forlod podiet.

to graviditeter

I 1998 hun forlader mode verden, beslutter at nyde et normalt liv med sin elsker - fransk fodboldspiller Fabien Barthez. Den anden årsag, spodvignuvshey supermodel dette skridt var gravid. Desværre et ungt par, det endte i abort.

I en alder af seksogtredive år Linda Evangelista vendte tilbage til podiet. Inden for fem år, det skinner på viser alle de berømte mode huse. Denne gang, engang graviditeten ikke stoppe modellen, og hun fortsatte med at blive vist på de sider af kulørte presse verden allerede være dybt interessant stilling.

Familie og uløste spørgsmål

I oktober 2006, en kvinde føder en lille søn. Den berømte model navne barn Avgustin Dzheyms. For ganske lang tid, Linda Evangelista og hans søn vise sig offentligt sammen. I dette tilfælde topmodellen indtil for nylig ihærdigt skjult fra alle, den sande fars navn. Men i 2011, kilder tæt på sandhed sige, at min far Augustine - franske milliardær søn og også en velhavende mand Francois-Anri Pino, som i dag er gift med skuespillerinden Salma Hayek. Rygterne er blevet bekræftet efter en retslig høring om topmodellen sagsøgt tidligere elsker rund sum som underholdsbidrag. Det er bemærkelsesværdigt, at Linda var gift. Længe før den første afgang fra catwalken hun registreret hos Gerald Mario ægteskab. I 1993 blev parret skilt.

I 2007 Aishwarya Rai, Scarlett Johansson, Linda Evangelista og Milla Jovovich var "budbringere Skønhed» L'Oreal Paris. Det er overflødigt at sige, den slående lighed mellem de sidste to skønheder skaber til tider pinlige situation. Samtidig, og Linda, og Mila tilhører denne kendsgerning med ironi, nogle gange at give offentligheden mulighed for igen at sammenligne dem med hinanden.

Ligesom mange andre repræsentanter for modeverdenen, Evangelista involveret i velgørenhedsarbejde. Din tid og penge er brugt primært på kampen mod aids. Og det er ikke overraskende, da det første middel af den populære model døde på grund af denne sygdom.

Meget snart en af de mest berømte i modeverdenen af kvinder vil blive et år tættere på halvtreds mark: May 10, hun vender 49 år. Men en alder af reservedele skønhed: i hans modne år, Linda Evangelista ser godt ud uden makeup. Hendes højde er 177 cm og vægt - kun 55 kg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.