ModeShopping

Den amerikanske mærke Nike: adresser på butikker "Nike" i Moskva

Den verdensberømte mærke af Amerika er en god ven for mange selskab Nike. Det lyder som "Nike" på russisk transskription. adresser på butikker i Moskva er interesseret i ikke kun dem, der ønsker at købe sportstøj, men også villige til at købe høj kvalitet komfortable sko.

I dag er organisationen har specialiseret sig i fremstilling, modellering og sælge sportstøj. den producerer også sko og tilbehør. Worldwide kendt for den berømte logo for Nike, som symboliserer vinger gudinden Nike. Hvor er virksomheden butikken "Nike" i Moskva? Adresser kan findes senere i denne artikel.

Af selskabets historie

Grundlæggeren af firmaet Nike i 1964 blev en universitetsstuderende i Origone - Fil Nayt. Han var engageret i sport, er konstant uddannet, og det kræver specialudstyr var god. Piobretat Adidas tøj havde mulighed for at slet ikke. Det er kendetegnet ved fremragende kvalitet, men priserne er meget høje. Fil Nayt har besluttet at oprette sin konkurrence ved at levere et billigere produkt fra Japan til Amerika. En japansk virksomhed har indgået en kontrakt med ham. I første omgang solgte han selv produktet selv på gaden. Succes kom straks, var der en masse kunder. Inspirator for selskabet blev den græske gudinde for sejr Nike.

Så i 70 år, er virksomheden blevet en flygtig udvikle sig. Den mest berømte nyskabelse i Nike sneakers frigivelse kom med en usædvanlig "vaffel" (bølgede) såler. Højt begynder firma modtaget som forberedelse til sommer-OL i 1972. Mange amerikanske atleter brugte udstyr er Nike. Mange berømte mennesker har arbejdet sammen for at annoncere med virksomheden "Nike". Adresser på butikker, kan metroen i Moskva (den nærmeste station), der sælger disse produkter findes nedenfor. Til dato er selskabets virksomheder beliggende i 55 lande.

Det unikke og relevansen af produkter

Nike sortiment er meget rig på detailbutikker. Her kan mænd og kvinder køber sko, tøj, tilbehør. Pilates elskere kan nyde særlig modulære sport ballerina med åbne fingre. Mest ikoniske sko fra mærket: Air Max, Toki, Cortez. Denne sko har lyst design, velegnet til enhver lejlighed. Et par sko på selskabets butik om omkostningerne fra 5000 til 15.000 rubler.

Blandt det store udvalg af produkter, du kan købe parkacoats, leggings, T-shirts, skifer, skjorter, jakker, sweatpants. Især populær basketball serie af Nike.

Adresser på butikker "Nike" i Moskva

Det russiske marked er ikke sparet hæderkronede selskab. I hovedstaden, der opererer mere end 10 mærkevarer butik "Nike". I Moskva, adressen på detail plads mærke følgende:

  • m "Arbat" Street. Arbat, 19. arbejdstid - 10,00-22,00.
  • Filial af "Nike" er åben i indkøbscentret "Erevan Plaza", som er den store Tula Street, nær m. "Tula".
  • Nike butik på gaden. Ordzhonikidze, 11
  • m. "Bratislava", ul. Pererva, D.41, bygning 1.
  • m. "Jasenovo" Novoyasenevsky Ave., 11.
  • m. "Smolenskaya" pl. Smolenskaya-Hay, d.27-29 / 1 str.1A.
  • m. "Teater," Den Røde Plads, 3.
  • m. "Okhotny Ryad", Manezhnaya pladsen, 1, side 2.
  • m. "bidder", ul. Ground Shaft, d.33.
  • m. "Krylatskoe" på Rublvskomu motorvej D.62

Med tøj og sko mærke Nike, kan du spille sport og tilbringe en aktiv ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.