ModeShopping

Hvad er navnene på tatovering? Skal jeg gøre det?

Alle ejere af tatoveringer og dem, der kommer til at dekorere din kropsbevidsthed kan opdeles i to kategorier. Den første gruppe omfatter folk gør det af hensyn til skønhed, til den anden - dem, der ønsker at anvende tegning, der omslutter en særlig betydning. På samme tatovering navne er meget populær blandt alle. Sådan vælger du et miniaturebillede og hvad du skal skrive?

Hvis navn fortjener at blive placeret på din krop?

I det første sted i popularitet er tatoveringer med navne på kære. Ifølge statistikker, disse indskrifter efterfølgende rette eller reducere de fleste. Før du går til guiden, bør du overveje, hvor stærk dit forhold til den person, hvis navn du kommer til at fylde, og om du er klar til at fortsætte med at bære det, hvis forholdet slutter? Der er også mere generiske mærker såsom citater og aforismer om kærlighed. Excentrisk par proppet helt parrede tatoveringer. Og det er helt praktisk - de følelser vil passere, den måde elskende gå ud, og tegnet vil forblive på kroppen, forståeligt kun til dig, og hvad man skal gøre med det - det er en privat sag. Ofte tatovering navne kaldes en person fra ejeren af pårørende, ofte børn eller forældre. Du kan udfylde og et egennavn eller et kaldenavn. Under alle omstændigheder, før den skrifttype udvælgelse og udvikling mønster afveje alle fordele og ulemper.

vælge sprog

Fyld en tatovering på deres eget russisk - meget interessant, er det ikke? Det er en helt anden ting - den engelske version eller den evige latin. Du kan vælge og arabisk tegn eller kinesiske tegn. Men husk, hvis du vil gøre en tatovering på den ukendte sprog, at konsultere med hensyn til rigtigheden af skriftligt står med en professionel oversætter eller indfødt. Dette er tilfældet, når internettet og selv den bedste tatovør du ikke har assistenter. Forestil dig, hvor latterlig man ser, hvis din tegning med en fejl eller meningsløs, og i livet du finde en person, der kender sproget perfekt. Den korrekte oversættelse er nødvendig ikke kun sætninger, men også de tatovering navne. Nogle gange endda engelske bogstaver er ikke let at skrive en lang russisk navn, ikke at tale om østlige sprog?

Udvikling af skitsen

Når teksten er klar, er det tid til at gøre valg af skrifttype. Der er mange programmer til at se det samme ord i forskellige stavemåder. Spiste du allerede har en tatovering, skal en ny endda lidt derefter blande dem med stil. Er ikke noget egnet fra computer skrifttyper? Prøv at trække i hånden på papir. Skitser tatovering (navne og ikke kun) og skabe mange mestre, såvel som konventionelle kunstnere. Det er vigtigt at forstå, hvad du vil - opretholde maksimal læsbarhed og enkelhed, eller for at skabe en krypteret indskrift læse, at ikke alle kan?

Smukke tatovering navne

Uanset skrifttype, du vælger, så husk, at tatovering med navnet behøver ikke at være ensformigt. Tilladt enhver farve, kan breve cirkel eller understregning. Det er interessant at se bogstaver med glidende overgange fra én farve til en anden. Kan suppleres med bogstaver og tematiske mønstre. Han behøver ikke at være store og lyse. Nok og det lille billede. Det passer det billede, der afspejler essensen af det valgte navn, eller du forbinder med ham. Undgå mønstre, der er karakteristiske for tiden. For eksempel, hvis du skrive navnet på barnet, opgive billedet af brystvorten eller rangler. Dette billede vil ikke hensigtsmæssigt inden for 5-7 år. Bedre skematisk skildrer en yndlingslegetøj eller vælge en neutral blomstret mønster. Tatovering (navne, små dele) WOCE ikke nødvendigvis at være anbragt separat. En dygtig mester træder dem let og i en tilstrækkelig stor figur. Det er interessant at se skitser, hvor teksten størrelse er på størrelse med billederne. Du kan placere navn og til en slags form, eller lave en separat tape eller sky for ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.