Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Husk drømmen - hunden i det fjender eller venner?

Hvem tæmmet den første: en mand eller en hund person, hund, ikke længere at finde ud af, men det faktum, at en hund er ikke bare en anden person, men også hans rådgiver, er det en kendsgerning. Observation forfædre gjorde en temmelig lang liste af skilte, hvor hovedpersonen er en hund. Hvis hunden liggende i sneen - at være en snestorm, det ruller på jorden, keder sig eller spiser græs - til regnen. Hvis hunden gøer mod øst - til ilden, mod vest - desværre. Hvis hunden graver huller og hylende hovedet ned - det er en død mand. Ud over hundeadfærd højde og andre tegn: ikke lade hunden fra værftet i Elias 'tid, fordi man mente, at hendes hår vil skjule Djævelen; Skal du på en rejse på en hest, tog med ham en hund, observere, at hesten fra dobreet hunde. Det menes, at hunden har to par øjne. Et andet par øjne - en hvid plet af blår i øjnene, som hun ser de onde ånder. Yards med sådanne hunde-dvoeglazkami urene kraft omfartsveje.

En drøm, hvor du ser din firbenede ven, er det en profetisk drøm. Hunde i dine drømme, frem for alt, dine kammerater og venner. Hvis du ser en fremmed hund, så er du nødt til at analysere drømmen, og dens fortolkning kan afhænge af farven på hunden, om hvordan hun opførte sig i en drøm, og hvilke følelser, du oplevede på samme tid.

Hvid hund i en drøm forudsiger du møde din gamle ven. Hvad han så i en drøm en sort hund advarer dig, når dit liv "mørk personlighed", som ikke bør have tillid til. Hvis du drømt om en hund, der pludselig begyndte at tale, så denne drøm betyder, at du er meget let at løse alvorlige tilfælde. Kæle en andens hund - din nabo, for nysgerrig og smigrende.

Kæmpe størrelse hund du har set i din drøm betyder, at du vil have en meget god ven, der altid komme til din redning. Hvis du drømmer du fodrer din hund, så er du i samfundet respekteret og værdsat som en seriøs og uafhængig mand. Hvis du binde en hund på en kæde, betyder det, din sejr over fjenden.

Havde en drøm, hvor hundene kæmpede og skændtes, betyder det, familie skænderier og uro. Hvis du har set en drøm, hund angreb, så snart du indtaster i kamp med de mørke kræfter. Hvis du drømmer, hunden, der beskytter dig, betyder det, at du er beskyttet.

Hvis du drømmer at din hund er racerene og veludstyrede, derefter vente rigdom, deres egen drøm hund til husholdningen. Sleep, hvor hunde slås om maden, betyder, at man kan mødes med en mand meget grådig. Hengiven hund drømmer om en nær ven, gøende hund kan forudsige at du de dårlige nyheder. At drømme om de hjemløse og syg hund - et dårligt tegn, kan denne drøm betyde, at din elskede på dette tidspunkt er det i en vanskelig situation, og han har brug for hjælp.

Hvis du er i en drøm bidt af en hund, så forventer fremtidige problemer, som du nemt kan vælge. Hvis du er i øjeblikket i dit liv skændes med nogen ske, så skal du vide, at manden behøver du ikke ønsker at give efter, og vil fortsætte med at kæmpe.

En drøm, hvor du ser døde eller sårede hund kan være et forvarsel om problemer eller et dårligt varsel. Elskede én på dette tidspunkt er i fare.

Hvis du kan se, at du gemmer i en drøm hund i livet kan man se ud for problemer på arbejdspladsen.

Små skødehunde der drømmer om en ugift dame, taler om hendes useriøst fans, men den store hund siger, at hun vil gifte sig med en mand med en høj position i samfundet.

Søvn - som en lille bog eller historie, som kræver analyse af plottet. Nogle gange din søvn, hundene, der - hovedpersonerne, kan du bære det modsatte faktisk eksisterende oplysninger. Forstå og analysere det kan være baseret på en lang række varsler og drømmetydning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.