Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvordan forbereder græskar til dit barn? flere måder

Græskar - en nyttig ting, men desværre meget få børnenes favorit. Tvunget til at skubbe hendes baby stramt bider sine tænder, til ingen nytte, siden længe blevet fastslået, at den mad, du gør, er, absorberes af meget syg. Så du er nødt til at finde ud af at tilberede en lækker græskar barn, så han ikke kun spiste det, men har også sjovt. Og så kommer til hjælp af vores mødre opskrifter.

For de små

Med fremkomsten af barnets familie, forældre nødt til at investere ikke blot i bleer og skydere. Læse og skrive skridt er at købe en dobbelt kedel, så hvordan man laver græskar ammende baby ved hjælp af ikke blot simpelt. Dette giver dig mulighed for at holde det alle de nyttige og nødvendige.

Vegetabilsk skåret i halve, er frø renses fra det. Det er den mest almindelige skeen. Piece nok til én servering, skæres i tern og lagt i damper. Når græskar er blødt, er stykkerne passerede i en blender og blend til puré. Nogle mødre tilsætte sukker til det. Det er absolut ikke nødvendigt. For det første den vegetabilske selv er sød. For det andet er der er vant til den søde, vil barnet opgive alt, som ikke er tilsat sukker. For det tredje, sukker ødelægge tænderne, endnu ikke skære igennem. Så det er bedre at gøre, hvad der allerede er blevet fastlagt af naturen.

Grød med græskar

Hvis dit barn allerede er mere voksen, og du er bekymret for, hvordan man laver græskar årigt barn, tilbyde ham grød. For hende renset vegetabilsk skive 100 gram groft gnides. I en lille gryde kogt kop mælk; efter fjernelse af skummet i mælken hældes en spiseskefuld hvede. Kog det skal være 10 minutter, hele tiden at blande sig. Så, græskar chips tilføjet. Når massen tykner, slukke ilden, grød krydret med olie og en teskefuld honning. Din lille kapriznik spise hende for en sød sjæl!

Græskar puré med æbler

En meget god måde , hvordan man laver en græskar til et barn! Renset sur-sød æble og en skive græskar - til begge komponenter var nogenlunde lige. Grøntsager skæres i mellemstore og små i en skål fyldt med kogende vand. Brygget det næsten til det sidste klar, tilsæt derefter æbleskiver. Tilberede en lidt længere, før massen af løshed (5-10 minutter), gnides gennem en si med fint mesh (eller sigte). Derefter tilsættes lidt honning og en skive smør. Spise selv teenagere!

græskar salat

En af de mest attraktive muligheder på hvordan man laver en græskar til et barn - gør det til en salat.

For det er taget lig med mængden af denne grøntsag, æble og melon. Alle undtagen græskar, skåret i små, handy for dine efterkommere terninger, og hun igen gnider. Komponenterne blandes og er fyldt med citronsaft og honning. Til frokost salat eller dessert spises med glæde. Ja, og tilsætningsstoffet er nødvendig!

bagt græskar

For at løse problemet med, hvordan man laver en græskar til et barn, ovn - næsten det bedste valg. Og du kan bruge den på forskellige måder. En af de mest enkle opskrifter - Skær grøntsagerne i stykker sammen med huden, men uden frø, drys med sukker og læg hver på et ark i ovnen. For ikke at tilføje til smagen af græskar aroma og smag af olien, kan panden dækkes med pergament eller folie.

Den anden mulighed indebærer forbehandling. Små græskar skiver falder i en sirup fremstillet af 200 g honning beregning (eller sukker) i en halv liter vand. Fem minutter senere, du har brug for at fange de grøntsager, dræne væske og tyve minutter at sætte det i ovnen. Denne opskrift er mere egnet til små børn, fordi græskar viser sig meget blød og næsten ikke kræver tygge.

Grøntsagssuppe med kød

Hvordan at tilberede en græskar til et barn med kød? Det skal delikatesser ikke bære - en helt sekund fad. Men velsmagende og går godt med kød tillod barn - en kalkun eller kylling. På et tidspunkt taget et stykke græskar, halv - en gulerod, og tre gange mindre - selleri. De koges indtil de er bløde og fuld med en lille mængde bouillon mase til puré. Lazy kan bruge blenderen. Et stykke kød, kogte parallelt, opdelt i fibriller eller skæres i små terninger. Det kan sættes på toppen af vegetabilske puré, og kan blandes med det - ligesom din kid elsker. På toppen af fadet er drysset med krydderurter - hvis det ikke protestere mod den, der vil spise.

Pandekager fra et græskar

De kan tilbyde en lille mand, der har en god tygge. Revet græskar er lagt ud i en lille beholder og fyldt fløde baseret på 150 g vegetabilsk polstakana fløde. Stew høst vil være ti minutter. I endnu ikke afkølet masse hældes semulje (en spiseskefuld med en glider), og tilsat lidt sukker, æg og hamret alle blandet. Yderligere madlavning adskiller sig ikke fra konventionel oladushek: masse ringet skeen er sat på en varm pande og steges på begge sider. Det er fortsat at hælde over pandekager med creme fraiche og foder deres afkom.

Juice "Harry Potter"

Lad børnene ved endnu ikke denne karakter, at drikke saften sit navn det kan ikke skade. Jo mere det, fordi det er hurtigere at tilberede græskar baby. Opskrift trivielt: vaskes og skæres græskar passeret gennem en saftpresser - og klar til at drikke. Det er nødvendigt at huske kun to advarsler. For det første, for meget græskar juice er umuligt at drikke. To gange om ugen er nok. For det andet skal det opvredet umiddelbart før brug. Det er bedre at igen få en saftpresser end at holde en drink i køleskabet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.