Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvordan man laver smør derhjemme? fremstillingsmetode

Den daglige menu med de fleste moderne mennesker til stede smør. Det kan købes i enhver butik. Men smagen og kvaliteten af det købte produkt adskiller sig fra egen kogt analog. Efter at have læst denne publikation, vil du lære at lave smør derhjemme.

Et par ord om de gavnlige egenskaber af dette produkt

Råvarer, der anvendes til selv-hjem smør, rig på fosfor, kulhydrater, proteiner og vitamin A og D. Alle disse stoffer skal være til stede i menuen af mennesker, der er diagnosticeret sygdomme i mave-tarmkanalen, herunder gastritis og mavesår . Mælkefedt, som udgør grundlaget for smør, godt absorberet af det menneskelige legeme.

Regelmæssig indtagelse af dette produkt har en gavnlig effekt på hud, hår, knogler og muskulære system. De, der ikke ved, hvordan man laver smør derhjemme, vil helt sikkert være interesseret i at vide, at lecithin er indeholdt i det hjælper til at normalisere kolesterol balance. Særlig fordel at bringe produktet udarbejdet i løbet af sommeren. Dette skyldes det faktum, at koens kost i denne periode er ikke hø, og de friskeste eng vegetation.

Hvordan man laver smør hjemme fra syrnet fløde?

For at gøre dette skal du kølet rå mælk og mixer eller foodprocessor. Fra en liter meget tyk creme ikke får omkring 450 gram smør.

Først skal du hælde cremen i en beholder, hvor det efterfølgende piskes, og sende den i køleskabet. Efter et par timer kan du starte tilberedningen. Dette bør ske ved hjælp af en mixer kører ved middel hastighed. Som olie piskning bør gradvist geare ned. Ellers hele køkkenet er i olien spray.

Når i skålen vil chips flydende i en hvidlig væskeblander kan lukkes. Den færdige olie læne sig tilbage i et dørslag og efter fuldstændig dræning kærnemælk vasket i en beholder fyldt med isvand. Fra dannes produktets perler, er de indpakket i plastfolie og placeret i fryseren.

Hvordan man laver smør hjemme fra mælken?

Til disse formål er det ønskeligt ikke at tage butik, og naturlige landbrugsprodukter. Og federe end han er, jo bedre. Krukke med mælk sendt til køleskabet. Efter 10-12 timer under et dæklag dannet fløde. Hans behov for at samle ved hjælp af en ske med huller, der anvendes til at fjerne skum og læg i skål med en blender.

Før du foretager smør hjemme (foto kogt produkt vil blive præsenteret nedenfor), er det nødvendigt at fjerne cremen til at stå ved stuetemperatur. Dette vil i høj grad lette processen med piskning. Så at olien har vendt mere blid og luftig, skal du først at piske det med lav hastighed, gradvist stigende hastighed. Se, at fra massen begyndte at adskille fugt fra hvidlige flager, kan du slukke for apparatet og tøm væske, der vises i en separat skål. Kærnemælk kan derefter bruges til at forberede dejen til tærter.

De, der ikke ved, hvordan man laver smør hjemme fra gedemælk, kan anbefales at handle i henhold til ovenstående skema. I dette tilfælde processen er identisk med at opnå olie fra komælk.

En anden hurtig måde at

Før du foretager smør i hjemmet af cremen, er det nødvendigt at holde dem i cirka ti timer ved stuetemperatur. I løbet af denne tid vil de have tid til at varme op godt og jævnt. Det er tilrådeligt at købe en meget tyk og tung creme. Det er fordi de gør det mest lækre olie.

Krukke med varm creme brug for at ryste kraftigt i fire eller fem krølle. Efter at de omstrejfende, du har brug for at dræne kærnemælk og skyl den resulterende olie.

Hvordan til at give det færdige produkt den ønskede form?

Finde ud af at lave smør derhjemme, bør du tænke over, hvordan man skaber ud af det et smukt stykke glat. Dette kan gøres ved hjælp af en almindelig dyb tallerken. Dens størrelse bør være tilstrækkelig til at sikre, at et stykke af frit rullende på overfladen. For at slå det overskydende væske produkt og gøre det mere glat, er du nødt til at rulle og let smide det på en tallerken. Efter et stykke tid, bør du have et stykke af ovale olie.

Hemmeligheder hjemmelavet smør ghee

Det menes, at dette produkt giver uvurderlige fordele for den menneskelige krop. Under omsmeltning deraf fjernede overskydende vand, mælkebestanddele og andre urenheder. Nu hvor du ved hvordan man laver smør derhjemme, derfor vil altid være denne friske og sunde produkter i dit køleskab. For at omsmelte vi har brug for et kilo smør, pre-sliced vilkårlige skiver. Udlægning produktet i en skål med en tyk bund, sætte det på komfuret og varme på medium varme. I processen med opvarmning af overfladen begynder vises skum.

Olie skal sygne hen ved svag varme i mindst en time. I løbet af denne tid, du har brug for at blande den med jævne mellemrum. Ellers kan det resulterende bundfald fast på bunden af gryden. Mod slutningen af tilberedningen skal fjerne skummet forsigtigt. Modtaget ghee, der har en behagelig gylden nuance, er det nødvendigt at filtrere igennem flere lag gaze ren og hældt i en keramisk skål med låg. Have ventet fuld køling af produktet, kan den blive sendt til opbevaring i køleskabet.

Opskriften på den oprindelige sandwich olie

Til fremstilling af denne snack, skal du hundrede gram hjem smør, to spiseskefulde soltørrede tomater og fire spiseskefulde præ-revet parmesan. Alle ingredienser skal placeres i en skål med en foodprocessor og male dem. På anmodning af blandingen, kan du tilføje et par blade af basilikum. Den resulterende sandwich smør indpakket i papir eller folie og sendes til opbevaring i køleskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.