InternetWeb Hosting

Hvad er den billigste mobile internet?

For at bestemme den billigste mobile internet bør aldrig ses i et tomrum, da det ellers vil se det samme som svaret på spørgsmålet: "Hvilket er bedre:? En smartphone eller iPhone" Med andre ord, den billigste ubegrænset mobilt internet afhænger meget af den del af verden, landet og dets region. For eksempel i USA for at få adgang til internettet uden gebyr. I stedet skal du blot se nogle oplysningsspot på princippet om gratis fjernsyn. Men hvis du er interesseret i den billigste indenlandske mobile internet, Internet udgange i USA du er usandsynligt, at være interesseret. Og inden for selve Rusland, kan omkostningerne ved at bruge telekommunikationstjenester være meget forskellige afhængigt af kanalen kvalitet og regionen.

Et simpelt eksempel

Som regel den billigste mobile internet faktisk ikke. Han, ligesom iPhone i Kina, og omkostningerne herved er ikke særlig høj, og som til sidst ikke engang tænde. Lidt forklare denne idé. Sagen er, at, de operatører, der leverer "den billigste Internet" lokke til sine kunder i fremtiden, tage hævn på den stærke begrænsning af downloadede data, der uploades eller meget lav overførselshastighed. Her er et simpelt eksempel. Den første operatør tilbyder internetadgang for en rubel per dag, og den anden - i 20 rubler. Ved første øjekast er det altid synes at den første mulighed meget foretrækkes. Men tingene er ikke så enkelt. Den første operatør giver den mest billige mobilt internet, kan indstille en daglig grænse for trafik 20 megabyte og over denne grænse - allerede til en pris af 30 rubler per megabyte. Det er ikke svært at gætte, at ved at se et par videoer online, vil du mange gange overskrider den tilladte grænse. Det er en sådan mulighed for Internettet er kun egnet til dem, der går ud et par gange om dagen på internettet, til at skrive et par ord til dine venner og bekendte. Den anden operatør modtager langt mere ærlig, fordi det giver en ægte ubegrænset datapakke, eller sætter en meget større begrænsning - i et par gigabyte.

Takster af mobile internet udbydere

At vælge en mobil internet-udbyder, skal vi ikke glemme, at deres satser ændrer sig hele tiden. For eksempel, for nylig i Leningrad-regionen i Rusland mobiloperatør "Beeline" vil give en fremragende sats for adgang til det globale netværk - lidt mindre end 200 rubler om måneden. Men i håndfladen kan nemt gå hurtigt, for eksempel til "MegaFon".

Bemærk venligst

Efter at have defineret den operatør, der giver de mest konkurrencedygtige priser for dig, vil du ikke bruge meget tid på forbindelsen. Hvis du har købt et nyt SIM-kort, der giver adgang til internettet i de fleste tilfælde vil automatisk komme til telefonen. Hvis den ikke gør det, så er du nødt til at søge hjælp fra Product Support Services. Og du kan tilpasse det selv ved at læse vejledningen på hjemmesiden for din udbyder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.