SundhedSygdomme og betingelser

Symptomer på kronisk træthedssyndrom

Symptomer på kronisk træthedssyndrom, mange af os er villige til at diagnosticere dig selv overtræt på arbejde, oplever konstant stress og følelse af permanent træthed. Lad os finde ud af, hvordan berettiget at drage paralleller mellem denne sygdom og de sædvanlige ubehageligheder.

Kronisk træthedssyndrom: Symptomer, Behandling

En følelse af magtesløshed og apati forekommer regelmæssigt ofte ledsager beboerne i store byer. Især dem, der arbejder på kontoret og ikke holde sig til en sund livsstil. Men i de senere år, disse symptomer fået karakter af denne epidemi. I SNG-landene er ofte ikke taget at behandle sådanne klager til læger. De er ofte krediteret med psykogen og tror, at resten skal gøre konstant træthed tilbagetog. I Amerika, problemet med kronisk træthed behandlet med stor opmærksomhed: i slutningen af det tyvende århundrede, der blev gennemført forskning, ætiologien af ovenstående symptomer er blevet grundigt analyseret. Som et resultat, blev det afsløret en ny sygdom. Alle disse funktioner har fundet symptomer på kronisk træthedssyndrom. I 1984 har de Nevada læger registreret mere end to hundrede tilfælde af denne sygdom.

Tegn på kronisk træthedssyndrom blev betragtet som en svaghed, depression, pludselige humørsvingninger. Blodet af alle patienter blev opdaget en ny virus, der kaldes Epstein-Barr virus. Det har herpetisk oprindelse - dette kan delvis forklares ved dets egenskaber forekomme skjult og lang tid ikke manifestere sig. Denne funktion af kronisk træthedssyndrom forklarer de vanskeligheder, der opstår i diagnosen. Specielt at træthed kan indikere en række andre sygdomme. Syndromet kan også udløses af virale forkølelse eller forværring af kroniske inflammatoriske processer. Denne sygdom rammer oftest kvinder mellem tyve og fyrre år - de tegner sig for firs procent af alle tilfælde.

Kronisk træthedssyndrom: testen og displays

Symptomer på sygdommen tillader en forsigtig tilgang til at skelne det fra en almindelig træthed og forfatningsmæssige og på grund af den svage af de nervøse processer. Følelsen af, at man lever på grænsen af deres styrke og kan ikke klare de ting, som var let før, opstår pludseligt. Resten hjælper ikke. Langvarig søvn ikke bringe lindring. Og i lang tid ikke kommer nogen forbedringer. For at diagnosticere syndromet dels behovet for at undgå eventuelle systemiske og kroniske sygdomme. For det andet, ud over den permanente følelse af træthed uoverkommelige, skal være til stede, og andre symptomer - smerter i ryg, led og hoved, følelsen af touch til lymfeknuderne. Som det ofte er tilfældet glemsomhed og mental forvirring, angst, nogle symptomer ligner dystoni (svimmelhed, følelsesløshed i ekstremiteter).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.