Kunst og underholdningLitteratur

Leo Oshanin: biografi af den eminente forfatter

At være virkelig talentfuld forfatter - at have evnen til at skabe utroligt interessante værker. Vers af forfatterens kærlighed og kender alle. Verdensomspændende anerkendelse og kærlighed - er, når de vers skrevet musik og sange folk kender og synge. Den skæbne at være folkets favorit faldt til Leo Oshanina.

Svært barndom digter

Leo Oshanin er oprindeligt fra byen Rybinsk. hans fødselsdato falder maj 1912. Forældre Leo var meget veluddannede mennesker. Hans far arbejdede i Domstolen som advokat, og hans mor var en musiklærer. Talent til at oprette og skrive til den unge Leo blev overført fra moderen. Som forventet fra familierne til den tid, hun havde seks børn - fem sønner og en datter.

Meget hårde år i familien kom, da han forlod livet af Leos far. Derfor dengang var det kun fire år. Mor af forfatteren måtte arbejde meget hårdt for at forsørge familien. Så i 1917 flyttede de til Rostov, hvor forfatterens mor bliver leder af børnehaven.

År Lva Oshanina ungdom

Leo Oshanin med sin familie i 1922 flyttede til Moskva, hvor han dimitterede fra ottende klasse. graduering markerede begyndelsen på en meget hård og vanskelige dage af livet. For at tjene i det mindste nogle penge til den unge digter havde jeg at få et par papirer. Leo Oshanin i sin ungdom havde at bo og Vender på en fabrik, og en tour guide, og en arbejdsmand.

Litterære aktivitet af digteren

På trods af det hårde arbejde i løbet af ugen, har den unge forfatter altid fundet tid til at besøge din favorit litterære cirkel - "Temper" Leo Oshanin med stor interesse i litteratur og med støtte fra hans kolleger forfattere kunne udgive den første bog af "gulve". Denne historie tager læseren ind i skoleårene end at producere dem mindeværdig. Senere blev Leo inviteret til at udgive i "Komsomolskaya Pravda" og "Ogonyok". Efterfølgende Oshanina tog sammenslutning af forfattere. For en ung mand, der bruges til at arbejde hårdt, denne begivenhed var et reelt gennembrud.

Leo Oshanin. Biografi af forfatteren i krigsårene

Hårdt arbejde kunne ikke undgå at påvirke sundheden for Leo. Han begyndte at se dårligt. Af denne grund er den unge forfatter ikke taget i hæren. Oshanina skæbne, ligesom mange andre forfattere af den tid, overskygget af den Store Fædrelandskrig. Som en patriot af sit land, han ønskede at gå til forsiden. Men det tog ikke på sundheden selv som en krigskorrespondent. Tanken om, at han ville være væk fra fronten, kunne han ikke kæmpe med sine venner, meget ked forfatter. Oshanin lærer af sin ven Pasternaka B. L., at han har alle chancer for at komme ind i Writers' Union. Medlemmerne af denne alliance har på hånden en billet, som er en aflevering til fronten. Med den succes af forfatteren opnår dette medlemskab, og når der er mulighed for at køre til fronten og til at tale med soldaterne.

Ballads - fantastiske værker Lva Oshanina

Oshanin elskede at skrive ballader. De repræsenterer en lille digt, men meget intensiv med hensyn til indhold. Leo Oshanina ballader - et produkt, der er let at falde på ørerne. At få en forståelse af hver af dem kan være som tilbage i tiden, til at sætte dig selv i karaktererne og udleve deres skæbne. Forfatteren selv har gentagne gange nævnt, at han elskede at skrive ballader. Resultatet af en sådan frugtbar aktivitet var udgivelsen af en række bøger. De mest berømte ballader Oshanina - "The Ballad af de to arrogante mænd", "The Ballad of måger", "Ballad of Volga" og andre.

Beskrivelse "Volga ballade" Lion Oshanina

Oshanin er en følsom forfatter. Mange år efter offentliggørelsen af hans værker har ikke mistet deres relevans. I sin ballader forfatter har jeg altid forsøgt at vise, hvordan de simple russiske folk til at klare den tunge byrde og samtidig ikke miste menneskeheden som en bred og lydhør russiske sjæl. Men hendes venlighed kender, ingen grænser. Formidle sådanne følelser gennem poetiske linjer kan kun geni. Og så var Lev Oshanin. "Volzhskaya Ballad" - den tekst, som fortæller om den svære krigstid.

Arbejdet omfatter ikke kun de begivenheder på fronten, men også det hårde liv i den bageste. På et tidspunkt hvor de ægtemænd gav deres liv for frihed, deres koner forsøgte at fodre sine børn, der arbejder til gavn for den forreste, falde i søvn og vågne op hver gang med kun én tanke - at hendes mand tilbage i live. Denne ballade om en simpel sovjetisk familie, som var en tusind, og den skæbne af alle var den ene under krigen.

Natalia modtog et telegram om, at hendes mand er på hospitalet. Selvfølgelig klemme frygt knytnæve hun rider dertil. Skræmt af hans udseende, Natalia beslutter sig for at tage hjem hendes mand. Hun kendte ham ikke. Meget forkrøblede mand krig. Han blev tavs, uden arme eller ben. En simpel russisk kvinde bragte hendes mand hjem, børn tilbad ham, bukkede og hele gården. Trådte tilbage til sorg, Natalia accepteret hendes skæbne. Men hendes ro varede ikke længe. Den nye eksplosion af følelser kom, da huset blev en reel mand Alexei Kovalev. Det var den, hun ventede på en krig. Writer viser, hvor ædle var soldater. At se lamme huset, havde Alex ikke køre ud hans kone. Ikke bebrejde hende forræderi, bøjede han tavs helten og begyndte at respektere sin kone mere end før.

Tilsyneladende simpel historie om en almindelig familie, men det har en dybere mening.

Herved karakter er Leo Oshanin. digterens digte er favorit nu. Hans værker er blevet støttet af den ånd af soldaterne på det tidspunkt. Poet lide at læse nu. Dette er ikke overraskende. Efter alt, skrivning er meget enkel og subtil sprog, som er så velkendt russisk sjæl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.