Nyheder og SamfundNatur

Khimki skov: drejninger omkring opførelsen af den nye motorvej M-11 Moskva-Petersburg

Forest Fund af Moskva og regionen er ekstremt vigtigt for mennesker, som det neutraliserer den multi-ton udledning af skadelige stoffer, der producerer utallige virksomheder metropol. Til tider udviklerne formår at udarbejde dokumenter til opførelse af bygninger, der påvirker skovene og endda beskyttede områder, og derefter mellem entreprenører, embedsmænd og interesserede borgere blusser op skandaler. På dette tidspunkt i centrum for opmærksomhed og opposition dukkede Khimki skoven, hvorigennem al den indbyggede rute Moskva-Petersburg (M-11).

Lidt ud af skoven historie

Den første skriftlige omtale af det går tilbage til den skov til det 14. århundrede. At være tæt på Moskva, vises han som den sidste forsvarslinje af kapitalen under krigen. Således i 1608-1609 gg. Khimki skoven har hjulpet hæren Vasiliya Shuyskogo split squads Falsdmitry 2: krøb gennem den tætte krat, soldaterne pludselig angreb fjenden, og det blev til en skammelig flyvning. Under den Fædrelandskrig i 1812, rigelige vegetation tjente som et sikkert tilflugtssted for de guerilla-grupper. 1941 er ingen undtagelse - skoven måttet udholde prøvelser: for produktionen af anti-tank pindsvin blev skåret ned lunde.

Flora og fauna i skovene er rigt og varieret, dyrke her relikt planter, samt fyr, gran, lærk, hassel, kalk, primula, liljekonval, lungwort, Globe og mange andre, skabt af naturlige biologiske systemer - eg skov og mose. Hertil kommer, at hjemmehørende arter opført på den Røde i Moskva-regionen. Denne naturlige filter beskytter Khimki byen og dens beboere fra emissioner af industrielle virksomheder i hovedstaden og forstæderne, har gavnlige virkninger på sundheden for patienter med tuberkulose, derfor, i nærheden af skoven ligger tuberkulose hospital.

Konflikt: hovedaktørerne

Siden begyndelsen af godkendelsen til lægning high-speed vejafgift motorvej Khimki skoven projekt var i centrum for en stærk opposition. På den side af modstanderne af byggeriet af motorvejen var sociale, politiske ( "Apple", "Just Cause", og andre), miljøgrupper (mere end 40, herunder af Greenpeace), musikere (Yuri Shevchuk), som blev kombineret i "forsvarere af Khimki skoven bevægelse." Han førte bevægelsen Evgeniya Chirikova.

Med opførelsen af ruten indebærer en masse skandaløse begivenheder, herunder forsøget på liv og helbred af de mest aktive forsvarere af skoven, og angrebet på den kommunale administration Khimki (ukendt overdængede hende med sten og fyrværkeri). I slutningen af sommeren 2010 Dmitriem Anatolevichem Medvedevym blev det besluttet at suspendere konstruktionen og organisering af offentlige høringer om spørgsmålet.

Ekooborona Khimki skoven

På forskellige tidspunkter fra 2007 til 2010 i Khimki og Moskva afholdt demonstrationer, protester, aktivister iscenesat sabotage på det sted, byggeri, har gentagne gange appelleret til forskellige myndigheder, herunder præsidenten for Den Russiske Føderation, tiltrukket af en vurdering af situationen for menneskerettighedsaktivister og eksperter. Som et resultat, at beslutningen om endnu bygge godkendt og gennemført, dog med visse ændringer og lønpakke.

På trods af, at projektet, hvorefter ruten gennem Khimki skoven endnu ikke blevet lagt, er blevet gennemført, har miljøforkæmpere indsats ikke gået til spilde: reduceret clearing bredde - fra de oprindeligt estimerede 3 km op til 100 m; minimere længden af ruten - 8 km lige som en pil del; træer plantet på 500 ha i stedet skære 100 ha; tildelt en hidtil uset mængde i historien for Den Russiske Føderation for udbetaling af erstatning for miljøskader - 4 milliarder rubler.

Pro og con

Ud over den primære projektet med at bygge motorvejen gennem Khimki skoven eksisterede 10 alternativer, som er fastsat passage af vejen gennem landsbyer og Vashutino Molzhaninovo. Under disse projekter, forudsat at nedrivning af omkring 50 huse i disse bosættelser. Landsbyboere en sådan situation, selvfølgelig, ikke kunne lide, og de gav udtryk for deres protest.

Khimki byen selv var delt i to lejre: nogle mennesker var til opførelse, andre - imod. Nogle modstandere af den nye motorvej, såsom en ekspert på området for vejbygning Mikhail Blinkin, overveje en variant af den eksisterende rute er ikke den mest succesfulde også med hensyn til at løse transportproblemer i hovedstaden, men vejen kvaliteten og gennemførelsen af projektet er bemærkelsesværdige - den første i den russiske Railway europæisk plan .

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.