Nyheder og SamfundNatur

Mærkelige objekter, der blev fundet på stranden

Ah, stranden - et dejligt sted! Selv om det er ideel til solbadning, bygge sandslotte og lange ture, er det også et godt sted at overraskende fund. Disse elementer er normalt skod, plast måtter og aluminiumsdåser. Selvom, kan stranden præsentere uventede overraskelser.

menneskefod

I perioden mellem 2007 og 2016 år på strandene i Stillehavet i USA nordvestlige blev fundet 16 fødder af mænd, de fleste af dem blev skyllet i land i British Columbia.

Mærkeligt, men ingen ved, hvad der skete med disse alene selvfølgelig, men ved foden af inspektionen blev der ikke fundet tegn "mekanisk fragmentering." Sandsynligvis døde krop nedbrydes i vand naturligt.

Det er vigtigt at bemærke, at dette ikke udelukker det scenario, der i dette tilfælde, magtudøvelsen seriemorder. Nogle af fødderne er blevet identificeret eller er forbundet med deres ejere sandsynlige, men ingen af de tilfælde, forårsagede ikke mistanke om politiet. Uanset hvad der sker, plukke muslingeskaller i Vancouver med stor omhu.

Hundredvis af gigantiske blæksprutte

I september 2011 hundredvis af kroppe af blæksprutte, nogle tunge, der vejer 20 pounds, blev skyllet i land i Californien. Naturligvis nogle strand, gæster var lidt bedøvet. Andre så i hændelsen en stor mulighed for at tjene penge. En ekspedition af 40 mennesker samledes 990 gigantiske blæksprutte slagtekroppe.

Så hvad slags blæksprutte var på stranden, og hvad er årsagen til deres død? Ifølge Orange County Register, bliver mere tilbøjelige til at dø efter gydningen.

Giant mand "Lego"

I oktober 2008 blev det tal på en mand "Lego" vaskes på stranden i Florida. Det var emnet for glasfiber, der vejer 100 pounds og 8 fod høj. Han blev straks taget i forvaring i Sarasota County.

Man "Lego" - verden rejsende. Han dukkede op i Holland og England, på stranden Toganga, hvor, i modsætning til i Florida, blev ikke anholdt. LA Weekly rapporterede, at californierne simpelthen fotograferet et stort lyst figur.

Kæmpe øjeæble

Florida beboere havde mulighed for at se mere end en mærkelig genstand. I 2012 blev det bemærket noget temmelig usædvanligt, skyllet op på en af strandene i Sunshine State.

En beboer i Pompano Beach Gino Kovachchi var overrasket over at finde en storstilet øjeæble på størrelse med en bold, vandre langs kysten. Indså, at øjet er stadig frisk og blødning, Kovachchi klogt sætte det i en plastikpose og tog sig tid til at oprette forbindelse til denne sag eksperter. Nylige enige om, at øjeæblet er sandsynligt at tilhøre sværdet-fisk, og sandsynligvis skæres med en kniv fiskeren.

Motorcykel "Harley-Davidson"

Det er usandsynligt, at nogen kom på tværs af en strand, der findes Peter Mack. Det skete på øerne Haida Gwaii, British Columbia på.

En morgen 18. april 2012, Mark oplevede en kæmpe hvid kube og stikker ud sin motorcykel dæk. Som et resultat, blev det konstateret, fuldstændig intakt motorcykel Harley Davidson. Ved nærmere undersøgelse, Mark indså, at rusten plade nummer var japanerne, samt tags langs væggen af traileren. Hvem har fundet til at være sandt det antages, at vejen cykel, sandsynligvis faldt til en fjerntliggende ø efter tsunamien i Japan, der ramte landet i 2011.

"Det siger sig selv, at et sådant fund er sjældne, fordi de fleste af de store emner vaskes fra den japanske kyst, formentlig druknet på bunden af havet" - sagde en japansk embedsmand i Vancouver. Mark gik med værdighed. Han fik kontakt med de relevante myndigheder til at returnere den dyre opdagelse ejer.

Millioner af stykker af designer "Lego"

Hvis der er én ting, du bør vide om Cornwall, den sydvestlige spids af England, det er det faktum, at dens strande er en magnet for de dele af "Lego".

I 1997 beholderen med designerne faldt fra et fragtskib på kysten af Cornwall. Det er blevet downloadet millioner af Lego plastdele, og da de konstant er drevet til strandene i Corniche.

Saml tema tal overvejende maritime "Lego" var mere end blot en hobby for mange mennesker. Børn og voksne konkurrere om, hvem af dem vil finde de bedste tal.

Kærlighedsbreve fra Anden Verdenskrig

Ifølge WNBC blev breve fundet 14-årig dreng i 2012 i New York efter orkanen Sandy forbi området. Brevene var dateret 1942-1948 og tilsyneladende var af tilstrækkelig interesse for udenlandske læser.

For at gøre denne historie endnu sødere, teenager familie fundet hurtigt modtageren. Det var en 91-årig kvinde Dorothy Fallon Farnham, som boede i New Jersey. Breve er blevet sendt direkte til hende.

udenjordisk

En spadseretur langs kysten så en mands krop flyder i vandet, og gjorde, hvad jeg ville have gjort nogen fremtrædende borger. Han kaldte tjeneste 999 (911 for briterne). I stedet det menneskelige legeme respondenterne fisket fremmede figur. Figur ejede teleselskab ET

Nike selskab BOTAS

Vil du vinde et par sportssko Nike? Måske har du bare brug for at gå til stranden. Ifølge National Geographic, i 1990 omkring 80 000 par Nike sko besluttet at "hoppe" fra et fragtskib i den mægtige Stillehavet. Mange af dem var på strandene rundt omkring i verden og til stede på kysten tildelt rå, men faktisk aldrig nosivshimisya sneakers.

På Washington og Oregon strande i 2001, var det muligt at fange de 1999 Nike Cross Tireers, efter en anden fragtskib fanget i en storm. Som et resultat, elementet vand befandt sig to store beholder med sportssko.

Det lader til, at nogle Nike sko venter på prøvelser efter at de forlader transportbåndet.

gummi ællinger

I 1992 NPR rapporterede, at de bad ænder flyder i det åbne hav hele gruppen efter at vandet faldt beholder til transport, hvor de sad. Naturligvis, det sjove af gummi legetøj til sidst fundet vej til kysten, men ikke alle er kommet op på det samme sted.

Nogle legetøj har brugt mere end ti år af at surfe på havets bølger. I sidste ende, de sejlede til den modsatte bred. En del af ællingerne var i Europa, og nogle på Hawaii og Alaska. Toy Traveling hjulpet havforskere at forstå, hvad ruter flydende ocean vragdele.

swatter

Alaskan sportsfans og haters fluer fik en sand fornøjelse, når i 2012 kysten begyndte at svømme op en flue swatter.

Ifølge rapporter, et fragtskib mistet beholder med skarp ammunition mod fluer, efter at det slog på en kraftig bølge.

Såsom en flue swatter konstatering er tilbøjelige til at blive en reel gave til alle, der bor i Alaska, fordi der irriterende fluer bugne.

Montauksky monster

En af de store historier om 2008 - find et hav monster, hvis krop blev skyllet op på en strand på Long Island, East Hampton.

I juli 2008, kvinden fundet et monster. Creature pågældende, var det en mærkelig konglomerat af forskellige dele af dyret, og det blev hurtigt udnævnt montaukskim monster.

Ifølge eksperter, den mystiske væsen er ikke et monster. Det var den sædvanlige døde vaskebjørn med rådnende snude. Livet er fuld af skuffelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.