Nyheder og SamfundNatur

Konstateres det, den største malle?

Havkat, på grund af sin udbredelse og store størrelse, er genstand for ønsket om mange lystfiskere fange. Generelt betragtet havkat vejer op til halvtreds kilo. Men de store ikke engang vælge én person - deres masse beregnet centner, og i længden af nogle repræsentanter for denne art kan nå tre meter. Kend ganske mange tilfælde, fangst havkat usædvanlig størrelse, men fiskere er ikke i en fart, som regel, en eller anden måde løse dette faktum, så pålideligt afgøre, hvad der er den største malle blev izlovlen og hvor, bare ikke er mulig. Jeg må sige, at levestederne for ferskvand havkat er meget stor i verden - han kan lide at moderate og varmere breddegrader, men i de nordlige områder, det ikke er fundet.

Officielt rekorden er ginnesovskim thailandske indbygger i Mekong-floden. giant vægt var 292 kg. Da fangsten blev indspillet i vidners nærvær, er det netop denne ferskvandsfisk - verdens største havkat. Interessant også det faktum, at det har været næsten ti år siden erobringen af kæmpen, og denne rekord stadig ikke er overvundet.

Ichthyologists sikre, at den gigantiske havkat - ikke sådan en bemærkelsesværdig fænomen, det hele rent vand og rigelig mad. Af den måde, havkat - rovdyr. Den grundlæggende kost - krabber, fisk, frøer, igler, ikke foragt ådsler. Giants foretrækker ænder og andre fugle, behøver egern ikke foragt nogen uforsigtige mellemstore critter.
Men ifølge historiske kilder, moderne havkat for lille i forhold til sine forgængere. For eksempel i den tyske Oder i begyndelsen af det nittende århundrede blev han fanget havkat vejer fra 400 til 450 kg! Dette er for at sikre, at dagens største Europæiske havkat vejede kun 150 kg. Stolt ejer af fangsten viste sig at italiensk Armando fryser.
Native åbne rum er også berømt for sine giganter. Den største malle blev fanget i Rusland i det nittende århundrede. Dens vægt er 347 kg med en længde på fire og et halvt meter! I øjeblikket er de registrerede tilfælde af erobringen af den enorme russiske havkat, ak, nej. Og det er ikke, at fiskene flyttes op - på Volga, for eksempel, en to meter lang soma - den mest almindelige. Mest sandsynligt, den ting er, at fangsten certificering - det er ganske besværligt, og fiskerne ikke fundet det nødvendigt at spilde tid på sådan noget vrøvl. Og måske - bare vige blande sig. En eller anden måde, men det mester af den russiske skala er i øjeblikket ikke officielt eksisterer.

Ud over den gigantiske størrelse, kan havkat have usædvanlig farve. For eksempel, i Storbritannien floden Ebro findes albino maller. Den største havkat med en mangel på melanin blev izlovlen Chris Grimmer. albino vægt var 88 kg.
Formentlig den største malle er hjemmehørende i den hollandske sø i parken «Centerparcs». Giant til tre meter er et lokalt vartegn og bærer navnet Big Momma. I øvrigt, denne dame har en god appetit, fordi det er på daglig basis, som supplement til almindelig mad, spise to eller tre vandfugle.

På trods af at maller ikke er i stand til at få fat i bytte tænder på grund af deres finhed, bider han smerteligt. Også kendt tilfælde af angreb på mennesker soms. Alt dette gør det usikkert for swimmingpools, beboet af disse usædvanlige skabninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.