Nyheder og SamfundNatur

"Kanin øre" champignon, hvilket ikke er velkendt for enhver

Fans af "stille jagt" ikke så lidt blandt indbyggerne i landsbyer og byer omgivet af skove. Mange af dem i sidste ende bliver reelle fagfolk i denne branche, foregribe placeringen af produktionen, uanset hvor skjult. Imidlertid har kun få mennesker hørt om svampen "kaninører": folk har tendens til at huske det udseende, de søger, og ignorere den lidt interesse og unødvendig. Måske nogen og han gjorde opmærksom på den usædvanlige skabning, men kun kortvarigt bemærket den mærkelige form og ligegyldigt bestået.

Hvordan det ser ud

"Kanin øre" - den svamp, der har det videnskabelige navn "otideya hare." Udadtil ser det ud som et langstrakt øre. Hvis der er vokset et par tilfælde, ja det lader til, at i jorden gravet i selve toppen af haren. Svampe sådan "uhopodobnogo" tre slags: i tillæg til den hare der er Judas (afrundet) og et æsel (meget lig dem, der er beskrevet) ører.

"Rabbit ear" - små svampe, op til fire centimeter i diameter og ikke mere end tre. Kanterne af den flade tynde og bløde krop indpakket indeni; farve - fra mørk honning til brun.

Hvor og hvordan man dyrker

Find champignon "kaninører" kan være i fjernøstlige og sibiriske nåletræer, Kaukasus, og Rusland betyde stribe er dens levested. Blandede skove også om betingelserne er egnede til vækst af otidei. Store grupper det ikke danner, så målrettet at indsamle det ville være ganske vanskeligt. Men otideya efterspørgslen blandt champignon plukkerne ikke bruge: "kanin øre" - betinget spiselige svampe, smagen af det er praktisk fraværende, duften også, og papirmasse er så lille, at selv "en tand" er ikke nok. Desuden den spiselige del af en temmelig elastisk, læderagtige. Men hvis du ønsker at (eller af nysgerrighed) for at indsamle det kan være fra juli til midten af september.

Hvordan man bruger det

Disse sjældne svampe plukkere, der kender til otidii, siger, at spise rå "kanin øre". Mushroom sige, dog smagløst, men ganske solid. Andre er "tavse jægere" tror, at ligesom enhver konventionelt spiselige underarter bør otidiya koges. Et yderligere argument behandlingen er at afbøde svampen organ, som ligner en rå gummi til duktilitet. Desuden kan under fremstillingen af produktet gives i det mindste nogle smag for at bruge krydderier.

Men næppe nogen af champignon jægere gå i skoven for at samle "hare øre". Alligevel meget værdi er det ikke: Det er ikke for vinteren saltning, tørring ved tør til en tynd plade og er spredt, og frisk særlig glæde leverer ikke. Er det nyde ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.