Nyheder og SamfundNatur

Hvordan beskytter en hvid patron beskytter redenen?

Den vestlige del af Ruslands territorium er et levested for en sådan "fjer" -fugl, såsom hvide patroner.

Dette er en mediumfugl, der vejer lidt over et halvt kilo. Afhængigt af sæsonen har patronen en anden farve. Om vinteren er fuglen helt hvid og begynder fra forår og indtil det sene efterår er farven på fjerkræet mørk.

Om vinteren samles fugle i "flokke" og "udforske de omkringliggende kvarterer" på jagt efter mad. "Objekter" om at spise om vinteren vælger den hvide grønt, primært birk og pilebud. Feathered bid af hovedskyen af små stykker og sluge dem sammen med næringsstoffer placeret på dem. Derudover har fugle evnen til at lave dybe grove og "tunneler" i snedrev, og dermed opnå op til de bær og græsfrø, der er forblevet siden efteråret, skjult under sneen.

Om sommeren har den hvide grønt ikke meget svært ved at finde mad. Til dets rådighed er en bred vifte af forskellige bestemmelser - bær, blomster, blade, busk skud.

Tidligt i foråret er en fælles flok partridges opdelt i separate "familie" par. Før det tiltrækker hanner deres fremtidige "anden halvdel" om morgenen "serenades". Det dannede par indtager og udruster et sted til nestning, som bliver genstand for vågent beskyttelse af den fjerede "mand".

Ptarmigan undgår nesting i det åbne rum og er sædvanligvis indrettet til at lægge æg under de spredte grene af træer, i buske, under støder.

Efter æglægning er der i gennemsnit 7-10 stykker (rekordholderen for pittingens volumen en grå patron med 15-25 æg), den hvide patron bevæger sig videre til en lang og overraskende patient inkubationsproces. Kvinden forlader aldrig redenen i omkring tre uger. All denne gang falder sikkerhed for en omsorgsfuld "mor" på "mandens" skuldre. Forstyrre freden og kontinuiteten i inkubationsproceduren er kun i stand til meget alvorlige "force majeure" -forhold, for eksempel store rovdyr eller jægere. Hvis familiefaderen ikke har overholdt sine beskyttelsesopgaver, kan den hvide patrulje, der bruger lignende mænds taktik, så vidt muligt indrømme fjenden, og så brækker den og flyver tilstedeværende, afviger og fører faren fra murværket.

Hatching, kyllingerne næsten straks "komme til deres fødder" og lære færdighederne til at finde mad. Efter to uger giver stærkere vinger dig mulighed for at flirte fra sted til sted, men for kørslen til lange fly har kyllingerne stadig brug for tid.

Der er et øjeblik, hvor man i tilfælde af patruljens død bliver manden selv og er ligeglad med afkom. Fuld vækst af unge dyr sker i sensommeren.

Ifølge statistikker fra naturvidenskabelige organer er der et kraftigt fald i antallet af patroner.

I hele Rusland er der truffet strenge foranstaltninger for at forhindre en sådan trist tendens. Det er forbudt at jage patron i det tidlige forår - i fuglens avlsæson og udvikling af afkom. Jagt efter den grå patron er ikke underlagt så strenge sanktioner i forhold til den hvide. Forbuddet mod at skyde det i visse regioner gælder for hele året. I jagtgårde udføres aktiviteter til vinterfodring af fugle, fange afskalede hunde og katte og husdyrbrug af partridges - alt dette bidrager også til bevaring og vellykket reproduktion af arten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.