Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone Xiaomi redmi Note 3 PRO 16Gb: anmeldelser, specifikationer og beskrivelser

Middelklassen enheder som fra perspektivet af tekniske parametre, og med omkostningerne angår Xiaomi redmi Note 3 Pro 16 Gb. Anmeldelser især skelne en enestående træk ved denne enhed - tilstedeværelsen af sensoren fingeraftryk. Indtil for nylig, er en sådan attribut kun bemandet premium gadgets, og at ikke alle af dem. Helten i denne anmeldelse bringer denne "chip" smartphones allerede i klassen af middelklasse-telefoner. Men ikke kun denne ene vigtig egenskab det kan prale.

markedssegment

Som tidligere nævnt, den midterste prisklasse af "intelligente" telefoner omfatter helten i denne anmeldelse. I betragtning af det meget, meget solid diagonal touch screen (i de tekniske specifikationer vises værdien på 5,5 "), denne enhed kan sikkert tilskrives phablet. det er også nødvendigt at understrege den beregningsmæssige grundlag enheden. I dette tilfælde en "Snapdragon 650". Nu tilhører middelklassen af halvleder krystaller. Men, som det fremgår af resultaterne af test på forestillingen, han undgår i de fleste tilfælde endda en af sidste års mestre - CPU "Snapdragon 808". En anden vigtig fordel ved denne indretning er kroppen. Det er ikke folde og lavet af metalplade. Det er ikke ofte i middelklassen smartphone-enheder kan findes med kroppen. Der er fire farvevarianter af udseendet af den mobile enhed: sølv, guld og grå. Anmeldelser af Xiaomi redmi Note 3 16Gb Grå angiver, at dette er den mest praktiske løsning. Han og ridser er næsten usynlige, og skidtet er ikke så meget iøjnefaldende. I tilfælde af hvide eller røde krop bliver mærkbar snavs, og sort - den mulige skader på kroppen, "smart" telefon.

Hvad er inkluderet i leveringen af listen gadget?

Det er for beskedent udstyr i denne gadget. Anmeldelser af Xiaomi redmi Note 3 Pro 16Gb Gray, Guld og sølv, er det endnu engang bekræftet. Det omfatter:

  • Smartphone installeret inde i batteriet, som er permanent. Kvaliteten af huset forsamling er ikke rigtig tilfredsstillende, og brugen af metalplader giver en høj grad af styrke.

  • Uddrag fra kroppen af denne gadget kun kan være kun et slot til et SIM-kort operatører. Dette kan gøres ved hjælp af en speciel klip, og dette er et andet element, der er standard.

  • Typiske interfacekabel. Det giver en enhed til at synkronisere med din computer eller oplade batteriet. I det første tilfælde kan brugeren blive bedt om tre driftstilstande af gadget: flashdrev, webcam eller multi-media player.

  • Oplader med udgangseffekt 2A.

  • Sæt med dokumentation af garantibevis og betjeningsvejledning. Hvis gadget er fokuseret på det kinesiske marked, vil alle dokumenter være på ét sprog - kinesisk. Og i den internationale version af tilstedeværelsen af flere sprog smartphone er obligatorisk.

Ikke nok til at dække de ovennævnte tidligere liste (smartphone vil beskytte kroppen mod skader), film (gør de samme ting, men for frontpanelet) og et stereo headset. Men til en vis grad denne tilgang er berettiget. Brugeren i et relativt lille gebyr kan supplere din mobile enhed netop de tilbehør, der bedst passer til hans behov.

design

Det vigtigste element i frontpanelet - en skærm Xiaomi redmi Note 3 Pro 16Gb. Anmeldelser peger på sin fænomenale kvalitet. Diagonal havde 5,5 inches og opløsning på samme tid i 1080 s. Det vil sige, de enkelte punkter er det ikke så let at få øje på. Matrixen er fremstillet af IPS-teknologi. Under skærmen er en velkendt og standard panel. Alle knapper - touch. Over skærmen er ørestykket lanceret, åbner frontkameraet og sensorer. I den øverste ende af gadget viste standard lydstik og en mikrofon til at undertrykke ekstern støj og interferens under et opkald, og i bunden - MicroUSB port format og grundlæggende konversation mikrofon. Eventuelle mekanisk anordning knap på højre ende af det - en nøglelås gadget regulere dens volumen. På den modsatte side, som det har kun en slot til den mobile operatør kortet. På bagsiden af den mobile enhed, er i tillæg til sådanne velkendte elementer, som det vigtigste højttaler, den vigtigste kamera og dets belysning vises også scanner til fingeraftryk. gadget kabinet er lavet af plademetal og er ikke folde. Build kvalitet er fremragende, og farven på chassiset kan være hans guld, sølv og grå. Det er den sidstnævnte er undertiden fejlagtigt betegnet som "sorte", og det er den mest praktiske: skaden er ikke så meget synlige og snavs er ikke så iøjnefaldende.

Processor basis devaysa

Smartphone Xiaomi redmi Note 3 16Gb, som er blevet bemærket tidligere, er baseret på en halvlederchip af den nyeste generation "Snapdragon 650". Det omfatter seks behandlingsenheder. To af dem - den er baseret på kernen er meget, meget produktiv arkitektur "Cortex A72." Uret frekvens i dette tilfælde kan øges til en værdi på 1,8 GHz. Frekvensen i de resterende fire kerner - 1,4 GHz. Også i dette tilfælde, er de baseret på en mindre kraftig processor arkitektur - "Cortex A53" Separat er det nødvendigt fremstillingsproces af chippen - det er 28 nm. Selv om der er mere avanceret i den nuværende produktionsteknologi af silicium-chips, men i dette tilfælde er teknologien er perfektioneret, og kvaliteten af chips og pålideligheden af deres arbejde virkelig gør indsigelse. Med hensyn til ydeevne, denne CPU i de fleste tests omfartsveje endda en af de ledere, som blev udgivet for et år siden, - "Snapdragon 808". Derfor position denne processor ydeevne, selvom halter bag det nuværende mestre, men kun lidt. Derfor, for at niveauet af præstationer i denne gadget "overdrevne", og det uden problemer og vanskeligheder klare enhver udfordring.

Basen komponent i den grafiske gadget

Desuden er grafikacceleratoren udstyret med den nyeste generation af smartphone Xiaomi redmi Note 3 16Gb. Hans model - "Adreno 510". Denne solid state løsning, samt CPU, som er udviklet af "Kualkom". Standarderne dens fremstilling er identiske og omfatter CPU'en 28 nm. Skærmopløsning i dette tilfælde - 1080 s. For at vise et billede i et format, ydeevne grafiske løsninger er mere end nok, og det er med denne opgave nemt håndtere. Ifølge producenten, er dette kort rettet mod behandling af billeder i "2K" format. Fordi i dette tilfælde hastighedsniveau er overdreven.

berøringsskærm

På grund af den store skærmstørrelse på mobiltelefon Xiaomi redmi Note 3 16Gb Pro 2 kan sikkert tilskrives klassen phablet. Dens diagonal, som tidligere nævnt, er det en imponerende 5,5". Han gjorde en af den bedste teknologi - IPS. Sin beslutning 1080. betragtningsvinkler det er næsten lig med omkring 180, farverne er simpelthen fremragende. Billedkvaliteten i dette tilfælde er simpelthen en fryd for øjet, og farverne er saftig og rig. Selvfølgelig skærmen i dette tilfælde er ideel, eventuelle væsentlige ulemper han gør ikke.

Delsystemet hukommelse. Dens stærke og svage sider

Der er to versioner af enheden med stillingen hukommelse delsystem organisation. Den yngste af dem - det er Xiaomi redmi Note 3 Pro 16Gb. Anmeldelser og tekniske specifikationer tyder på, at den har 2GB RAM standard LP DDR3 med en driftsfrekvens på 1600 MHz. Til gengæld kapaciteten af indbygget opbevaring er 16 GB og omkring 5 GB dem er software forudinstalleret. Jo ældre model linje signifikant forbedrede egenskaber ved delsystemet hukommelse. Anmeldelser af Xiaomi redmi Note 3 Pro 32 GB indikerer, at RAM på sin 1 GB mere - i dette tilfælde det har 3 GB, og den indbyggede lagerkapacitet er 32 GB. Som i den første og i det andet tilfælde er der ingen slot til et hukommelseskort, og smartphone-ejere vil nødt til at bruge cloud-tjenester i den globale web til at gemme dine mest værdifulde oplysninger.

Capabilities af kameraet. Kvalitet billeder og video

Fremragende muligheder for fotos og video på Xiaomi redmi Note 3 Pro 16 Gb. Alle anmeldelser udskiller fænomenale kvalitet fotos og videoer af de vigtigste kammer. Selv i opnås svagt lys billeder er meget, meget god kvalitet, og det er ikke overraskende: Det er baseret på sensoren til 16 megapixel. Situationen er den samme med video, der er optaget i formatet 1080 s. Sensoren som frontkameraet har en mere beskeden specifikationer: han alt 5 Mn. Men det er helt nok til videoopkald, og for den meget populære i øjeblikket "selfie".

Autonomi og batteri "smart" telefon

Kapaciteten af den indbyggede ikke-udskifteligt batteri i dette tilfælde er 4000 mAh. På den ene side, en sådan beslutning ingeniør komplicerer reparation smartphone i tilfælde af batteri fiasko. Sæt det på sin egen vil ikke være muligt, og det er nødvendigt at tage fat i alle tilfælde hjælp til en specialist. På den anden side, det forbedrer kvaliteten af huskonstruktionen. En afgift den interne, ikke-udskifteligt batteri i gennemsnit holder i 2 dage brug. Og dette er sandt for den gennemsnitlige belastning niveau. Hvis kørslen på enheden er meget krævende og meget legetøj ( "Asphalt 8", for eksempel), er batteriet aflades efter 6-8 timers uafbrudt afspilning. Tja, hvis du bruger enheden som en normal mobiltelefon 10 år siden, kan du regne med 4-5 dages drift på en enkelt opladning.

System-software. Dens egenskaber og potentielle problemer. bodybuilder

Kundernes anmeldelser om Xiaomi redmi Note 3 Pro 16Gb indikerer tilstedeværelsen af en meget nyere version 5.1 af systemsoftwaren som "Android". Det understøtter 64-bit og giver et normalt niveau af sikkerhed. Set i dette tilfælde den forudinstallerede software er et typisk - det applets OS selv (lommeregner, arrangør, kalender, alarm), programmer i virksomheden - bygherren (e-mail-klient GMAIL, service ser videoer online youtube, Gmail + socialt netværk) og sociale klienter (facebook) . "Ksiomi" gadget udvikler - en navnebeskyttet shell "MIUI" fra firmaet installeret på operativsystemet. Hendes version - 7.0. Der er to versioner af systemet software til de mobile enheder. En af dem er fokuseret på det kinesiske marked, hvor dette selskab besidder ledende stillinger. Det fungerer ikke ordentligt uden for Kina og opdateres ikke i dette tilfælde. Og det andet - er en international, og i dette tilfælde vil altid være en systemsoftwareopdatering. I praksis kan du "sy" den internationale firmware på en kinesisk smartphone, men, som det virkelige liv oplevelse, det er meget, meget svært. Derfor er det bedre ikke at spare, og straks købe en enhed med en international version af systemsoftwaren.

Ifølge specialister, eksperter og brugere. reelle anmeldelser

Kundernes anmeldelser om Xiaomi redmi Note 3 modeller viser, at det kun har én væsentlig ulempe - det er firmware. I tilfældet med den internationale version af et problem at få opdateringen vil ikke være, men med en ændring af det kinesiske system software vil have til at pille. En anden konventionel ulempe - det er en lille indbygget lagerkapacitet: i alt 16 GB. I dette tilfælde er der ingen mulighed for en ekstra hukommelseskort (sådan en slot er ikke). Men det kan være de mest værdifulde data (billeder, videoer, dokumenter), der er gemt på en ekstern cloud-tjeneste i den globale web. Som et resultat, manglen på ledig plads på den indbyggede butik helt sikkert ikke vil. Men de professionelle har denne enhed er virkelig en masse:

  • Produktiv computing platform.

  • Fejlfri skærm.

  • Fremragende kvalitet af fotos og videoer.

  • En god grad af selvstændighed.

Omkostningerne af indretningen

Kundeanmeldelser om modellen Xiaomi redmi Note 3 frigive sin ekstremt lave omkostninger for sådanne hardware specifikationer. Nu online butik, kan du købe det for 8.000-10.000 rubler. Når du køber det samme fra Kina kan gemme og købe det til 7000 rubler. Men her i dette tilfælde kan komme fra den kinesiske version af systemet softwareversion, og i fremtiden vil have meget til at svede for at installere på en smartphone internationale version af operativsystemet. Derfor er den optimale enhed til buy i den hjemlige onlinebutik.

Et vigtigt element i din smartphone

Hvad er de af smartphone Xiaomi redmi Note 3 16Gb? Først og fremmest ejere af denne gadget tildele sådan en vigtig del af det er tilstedeværelsen af scanneren fingeraftryk. Jeg deaktiveret den, som bemærket tidligere, på bagsiden under hovedkammeret (såsom visse Flagship gadgets fra LG). Kvalitet i arbejdet er det ikke gør indsigelse. Men sikkerhedsniveauet samtidig væsentligt forøget, og dette hack gadget er meget vanskeligere.

Og hvad har vi i sidste ende?

Fremragende gadget mellemledere tekniske specifikationer, med en afbalanceret og demokratisk værdi - det Xiaomi redmi Note 3 Pro 16Gb. anmeldelser Det indikerer, at han havde næsten ingen svagheder. Men de, der kan opdeles i, kan relativt let fjernes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.