Intellektuelle udviklingMetafysik

Hvordan navnet på menneskets skæbne. Gør navne ændring påvirker skæbnen?

I betragtning af effekten af navnet på menneskets skæbne, er vi ikke kommer til at gætte og være som en clairvoyant. Overveje teorien i form af videnskaben om metafysik, som fastslår, at en persons karakter og hans livsform fastlægges på baggrund af fødselsdato i forbindelse med det fulde navn og efternavn.

Hvad tilslutning gør numerologi og efternavn?

Siden alle numre, mere eller mindre klar. En mand, at sammensætte det numeriske antal af måneden og året for hans fødsel indtil indtil den modtager et enkelt ciffer i summen kan lære en masse om sebe efter alle cifre har en fatal karakter. Et navn og efternavn på indflydelse på menneskets skæbne nogle mennesker er ikke taget alvorligt. Men fra det synspunkt metafysikere hvert bogstav, ud over at være i stand til at angive destinationen for mennesket også er bundet til den digitale kode. Numerisk vibrationer i den rækkefølge, som bogstaverne er i navnet, er i stand til at identificere alle de vigtige milepæle i udviklingen af personligheden.

Det er på tide af håb og nye resultater

Kvinde før ægteskabet i mindst tænke over, om navneskiftet påvirker menneskets skæbne. Selv hvis hans velklingende navn er den klar til at ændre sig til unprepossessing mands navn - det er kun et udtryk for kærlighed. Jo mere parret relateret til dannelsen af en ny familie så mange håb og drømme, hvoraf de fleste er lovende. Og hvis det går op ad bakken, er vores måde at leve på fejlrettet, og kvinden ikke oplever problemer i livet, ville hun aldrig tror, at dette er alle på grund af ændring af navn. Men hvis der er globale ændringer med minustegn, passer derefter at dumpe hele skylden ligger på ændringen af passet.

Hvad er konsekvenserne for menneskets skæbne at ændre sit efternavn: Ned med besvær

Mange psykologer rådgive folk, der oplever alvorlige vanskeligheder i livet, skifter job, flytte til en anden by, for at opdatere de velkendte objekter. Desuden er kvinder rådes til at skifte garderoben, frisure og hårfarve. Men hårfarve, i det store og en lille ting, det skal ikke være fatalt karma, kun det "gør" menneske opføre sig forskelligt. Men den fødselsdato, navn, og navnet påvirker skæbne. Det ville være dumt at tro, at hvis en ændring af initialer i nogen anden, alt vil ændre sig til det bedre. Der er en pind eller sammenhængen fødselsdato, der bærer den største oplysende forstand, bogstavkode af det fulde navn.

Fatal vibration af tal og bogstaver

Metafysik giver en numerisk definition af menneskelig vibrationer, som en sammenhængende summen af fødselsdato. I parsing navnet undersøgelser gennemføres ikke kun stavelser og lyde, men også overholdelse af alle bogstaverne i alfabetet i en konventionel sekvens af cifre fra 0 til 9. Så beregnet numerisk vibrationer kompatibilitet dato, navn og efternavn, samt sandsynligheden for konsekvenserne af fremtidige begivenheder.

Hvad er det givet ved fødslen

Tja, hvis den nøjagtige fødselsdato, og på samme tid, og indflydelsen af "" nummer podgadat næsten umuligt, når man planlægger en graviditet (barnet kan blive født tidligere eller senere end den nævnte periode), er familiens navn ved fødslen givet af forældrene. Men navnet på den nyfødte er valgt med stor omhu, der mener, at det dødeligt kan påvirke livet for barnet, at hjælpe med at udvikle en særlig karakter, erhverve visse færdigheder.

Samklang og efternavn

Faktisk går gennem de mulige muligheder, før du kalder den nyfødte, folk er ofte styret af familietraditioner, snarere end en momentan mode. Går gennem dem, eller andre navne, forældre nødvendigvis korrelerer med den ønskede valgmulighed og efternavn, på udkig efter den største harmoni og harmoniske række. Og ikke bare en funktion af forældrene registrere barnet og modtage et certifikat, som vil blive præsenteret populært navn, og for at identificere og beregne skæbnen af barnet. Forkert navn givet i en fart, i stand til at opbygge en masse af livets forhindringer for barnet, indtil sin alderdom.

Indflydelsen af planeterne

Ud over den digitale kode, programmering fremtiden, er hvert bogstav i navnet og efternavn bundet til en bestemt planet, som kan påvirke en person, baseret på deres egne karakteristika. Hvis du beregner rækkefølgen og identificere peak fase af den indflydelse af planeterne, er det muligt at bestemme de vigtige perioder i menneskets liv.

Ægteskab: hvordan du navngiver ændring påvirker den fremtidige skæbne?

Her kommer vi til et meget vigtigt og afgørende spørgsmål. Meget gamle navn, gået i arv fra generation til generation, der allerede har erhvervet deres egen historie, deres egen karma og energi. Energi kan være både dårlige og gode, men vær ikke bange, hvis fødselsdato blev kombineret med navnet på vibrationer. Hver sag er forskellig, og hvis en kvinde henvendte sig til en astrolog, har modtaget en advarsel om uforenelighed med navnet på sin kommende mand, er det bedre ikke at friste skæbnen og forlade efter ægteskabet hendes jomfru. Elskede én, hvis han ikke er dum, skal du sørge for korrekt reagere på situationen. Han, på den anden side, kan være en ideel vibrationer kompatibilitet. Så hvorfor ødelægge skæbne hans brud?

Der er tilfælde, hvor pigen i første omgang, selv i skolealderen, oplever negativ til sit pigenavn. Som om på nogle indre, ukendte ressourcer det efterlod et aftryk dårlig form for karma. Så pigen drømmer travlt med at vokse op og blive gift. Efter at have gjort det, syntes hun at slippe af med den tunge byrde og lettet følelsesmæssigt. Efter at have modtaget oplysninger om effekten af navnet på menneskets skæbne, pigen forstår alt meget klart. Af den måde, mænd også er ikke ualmindelige, når, efter ægteskab, de tager navnet på hans kone.

Ændring af pas

Overvej den situation, hvor der ikke forventes en tidlig ægteskab. Og hvis navnet virkelig, som de siger, en mand trækker tilbage, og han føler - hvordan man kan være i denne sag? Hvis de bliver udstedt, givet ved fødslen, ikke opfylder de synspunkter ens "selv" eller helt hadefulde? Efter at have nået en alder af hver test i behovet for at kende navnet på den effekt på menneskets skæbne, du kan ændre tingene. Den nuværende lovgivning ikke se nogen forhindringer for at tilfredsstille ønsket om at ændre navnet og selv mellemnavn. En person skal kun gælde for myndighederne i registreringsdatabasen kontor og udfylde en ansøgning, betale en tilstand gebyr og indsende de nødvendige dokumenter.

Drej til fagfolk

For at vælge for sig selv "en ny skæbne" risikabelt. Der var tidspunkter, hvor i stedet for de ønskede ændringer til det bedre folk er dramatiske ændringer ikke selv nogen tjeneste. Selv om det ser ud til at blive værre. Professionel astrolog ved alt om, hvordan navnet påvirker menneskets skæbne, vil generere gode vibrationer på grundlag af fødselsdato, og vælg en indstilling konsonans nyt navn, der virkelig vil hjælpe ændre liv til det bedre.

Hvordan folk forholde sig til ens egen regning?

Psykologer har afsløret et interessant mønster, interviewe børn om deres yndlingsfigurer. Langt de fleste børn vælger i dette tilfælde et stort bogstav i eget navn. Hertil kommer, at i årenes løb, børnene er så sammensmeltet med initialerne der sneg kærlighed til "deres" breve i hele livet. Det er interessant, at de samme kvinde bogstavkombinationer er møre, og mændene, tværtimod, modig. Dette tyder på, at navnet er kun identificeret af folk med deres eget ego.

Fanatisk holdning til harmonier

Sommetider folk gå til yderligheder og er nu afhængig af "deres" alfabetisk og numerisk kode. Så, ud over at harmoni med navnet på den partner i livet, er de på udkig efter den samme kombination af bogstaver i virksomheder, arbejdsgivere, og selv i byerne deres drømme, hvor ganske alvorligt planlægger at flytte. Efter at have overvejet effekten af navnet på menneskets skæbne, vælger partnere i livet i nøje overensstemmelse med hans breve. Ingen af hvad kærlighed partner i et sådant tilfælde ikke kan betragtes. Her er der kun egoisme og narcissisme.

Det er godt, at folk er fanatisk relateret til "egne" tal og bogstaver, stadig meget få. De fleste tilstrækkeligt vurdere situationen, vælge en favorit numre telefonnumre samt antallet af biler og lejligheder på foretrukne numre til at købe lodsedler, foretrukne breve kaldte deres egne virksomheder og virksomheder. Men ikke mere. Og nogle mennesker endnu ikke kender effekten af navnet på menneskets skæbne, kan lykkes og tillægger denne maksimale indsats og tro.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.