Selv-dyrkningPsykologi

Skift bor til det bedre er muligt.

For at vokse, du skal ændre. Du kan ikke bevæge sig fremad, mens hele tiden på samme sted. Vores liv er ved at ændre på en regelmæssig basis, det er en kontinuerlig og objektiv proces. Hvis dit liv ikke vil blive konverteret, så væksten stoppet.

Her er otte tips til at hjælpe ændre liv.

Det første tip lyder: "Stop."

At ændre dit liv til det bedre, er du nødt til at sætte på pause, for at tænke og reflektere en masse. Efter alt, hvis du hele tiden travlt med noget, vil du ikke have tid til at tage nogen beslutninger, der bidrager til omdannelsen af et nyt liv. Prøv at bremse tempoet lidt, finde muligheder for at gøre det.

Den anden råd er dette: "Du er nødt til at ønske at ændre liv."

Det er meget vigtigt at være forberedt på forandring. Mange mennesker siger: "Jeg ønsker at ændre mit liv." Men hvad gør du for det? Efter alt, er det dit liv og ingen undtagen du kan ikke påvirke sin kurs. Hvis du ikke ønsker at ændre, vil ingen kraft forårsage personen til at bevæge sig i denne retning.

For at være klar til de nye positive forandringer i livet, er det nødvendigt, først og fremmest forstå, at det er i stand til   ændre liv til det bedre. Aldrig for sent at begynde at tænke positivt.

Ingen grund til at fortvivle, hvis ikke tilfreds med den måde, du lever. Bedre tænke over, hvad du kan gøre for at gøre livet anderledes.

Den tredje råd: "Du skal være i stand til at tage ansvar."

Bør ikke være deres fiaskoer en anden til at skyde skylden, men selv. Det, i hvilken retning du går op eller ned, stå, tilbage fra eller gå videre, helt op til dig. Og når du forstår og accepterer ansvaret for deres handlinger og trin, du indse, at alt afhænger af dig, så snart der vil være en forandring til det bedre.

Tip Fire er: "Se efter værdi."

Vores sande værdier er skjult dybt i hjertet. Bare brug for lidt tid til at finde dem. For eksempel, hvad der er vigtigst for dig i dette liv? Og hvad er dine principper for livet? At finde svar på disse spørgsmål, vil du være lettere at beslutte at ændre noget i deres liv.

Femte råd: "Søg efter årsagerne."

Skift livet er ikke let, da der er inerti, der skal overvindes. Og til dette skal du have en energikilde, der kan klare situationen, til at ændre og overvinde omstændighederne. , Grunden Således - det er den energikilde. Derfor skal vi kigge efter en fond, der vil hjælpe dig med at erhverve den nødvendige styrke.

Tip Seks: "Lær at erstatte begrænsende overbevisninger."

Overbevisninger, der holder dig tilbage - det er den største hindring, der kunne være i vejen for liv ændringer. Så vi er nødt til at identificere dem, og derefter kæmpe imod dem. Nyttigt at holde styr på disse dårlige tanker som "Jeg kan ikke", "ingen vej ud" eller "Jeg vil altid være." Psykologer anbefaler at skrive sådanne sætninger. Efter nogen tid, tage et kig på den resulterende liste. Dette er troen på, at du begrænser.

Så med negative tanker sorteret ud, og nu nødt til at erstatte dem med positive overbevisninger, der kan åbne op for nye muligheder. Friske, positive tanker registreres også. Denne nye liste vil hjælpe med at vælge den rigtige vej. Når du føler, at du forhindre begrænsende overbevisninger, bare tage i hænderne på din liste over positive mylsyami.

Syvende råd: "Erstat den dårlige vane med god."

Det er nødvendigt at identificere de negative vaner, der lægger pres på dig for at forhindre dig i at blive trukket ned. Beslut dig for dem. Men prøv ikke blot ødelægge (det kan ikke arbejde). Det ville være bedre, hvis du gradvist vil erstatte dem med nye, positive. For eksempel, du ofte se TV - det er en dårlig vane. Men du kan bruge din fritid mere produktivt, såsom at læse bøger.

Tip Otte :. "Mentor Søg»

En mentor kan give dig værdifulde råd, advare, hvis du forventer en fælde i en given situation. I mangel af en sådan person, kan du blive konfronteret med store vanskeligheder. Prøv at finde en skulder, som at læne vanskelige øjeblik, en mand, hvis råd og et nyt syn på situationen udefra altid hjælper.

Skift dit liv - og livet ændre dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.