Selv-dyrkningPsykologi

Hyperthymic personlighed type. Psykologiske personlighedstyper

Visning af følelser og hastigheden af tænkning, kreativitet og kreativitet, værdier og måde at kommunikere på, især intellektuel aktivitet ... Alle disse psykologiske parametre unikke for hver person. De kan manifestere sig i større eller mindre grad afhængigt af alder, klart vokse i ekstreme situationer og minimeret i en tilstand af stabilitet. Det eneste, der aldrig kan ske, fordi det er deres absolutte udslettelse.

Begrebet "psycho"

Hver person er unik med sit eget sæt af psykologiske egenskaber. Men på samme tid, er denne mangfoldighed ikke udelukker eksistensen af ligheder mellem mennesker. Med deres forskelle, kan de groft inddeles i nogle aggregat. Inde hver af disse grupper, vil dens medlemmer har mere til fælles med hinanden end med andre lignende foreninger.

Trods det faktum, at hver person reagerer på visse situationer på deres egen måde, er der en vis algoritme adfærd, handling ordning, som kan efterfølges af meget forskellig ved første øjekast, folk. Dette er på grund af tilstedeværelsen af et sådant fænomen som psykiske personlighedstyper.

personlighedstyper

Psykologiske personlighedstyper kan inddeles i undertyper og typer, men specialister identificere otte store psyko.

  • Skizoide personlighed type. Repræsentanter for denne gruppe er ikke tilbøjelige til at begå heroiske eller spontane handlinger, de tænker mere end at gøre; prøv ikke skiller sig ud, og er helt tilfredse, hvis de ikke mærke til og ikke bekymre sig om noget.
  • Hysteroid personlighed type. Sådanne mennesker altid skille sig ud i mængden. Det gælder både for udseendet (lyse tøj, usædvanlig frisure), og til handlinger og levevis (tilbøjeligheden til kreativitet og oprør).
  • Epileptisk personlighed type. Beregning og minutiøse, pedantisk, egoistisk. Altid insistere på at have ret, og i tilfælde af indtræden i konfrontation kan hurtigt blive aggressive.
  • Hyperthymic personlighed type. Indehavere af denne type er denomineret lederevner, i stand til at tænke ud af boksen, har en tendens til at udslæt handlinger.
  • Asthenic personlighed type. Sådanne mennesker er kendetegnet ved overdreven beskedenhed grænser op zakompleksovannostyu. Denne kvalitet giver anledning til usikkerhed og isolation.
  • Labil personlighed type. Humør og adfærd af repræsentanterne for denne psykopat kan ændre hvert minut. De er meget følelsesladet, alle deres erfaringer (både positive, negative) har meget høj amplitude.
  • Følsom personlighed type. Det mest karakteristiske kvaliteten af sådanne mennesker - at tage anstød. De kan blive forstyrret af små ting, ikke er i stand til at forsvare deres synspunkt har en enorm mængde af komplekser.
  • Ustabil personlighed type. Slaver, til infantile mennesker, der ikke ønsker noget vise sig at nogen, "flyde". Under indflydelse af andre mennesker er frie til at ændre deres synspunkt på nogen, selv et meget vigtigt emne.

Psykologiske træk indehavere hyperthymic personlighedstype

Hyperthymic karakter påvirker ikke kun en persons adfærd, men også bestemmer i høj grad valget af en profession og livsstil. Indenlandske psykologer P. B. Gannushkin og G. E. Suhareva detaljeret undersøgelse af denne type mennesker, til hvem de gav et mere raffineret navnet "forfatningsmæssigt-ophidset." De konkluderede, at mennesker med en sådan karakter, meget omgængelig, aktiv livsstil. Nogle gange der er for uafhængige, overvurderer deres evner. Allerede i ungdomsårene hyperthymia tendens overalt til at vise deres lederevner, både i virksomhedens jævnaldrende og ældre mennesker. Dette fører ofte til et brud på underkastelse, for eksempel i kommunikation og deres forældre eller lærere.

Det vigtigste element i gipertimnye mennesker - næsten altid godt, selv opstemthed. Men i sjældne tilfælde kan deres "udstråling" erstattes af irritabilitet, vredesudbrud og aggression.

Funktioner af adfærd af mennesker med psyko hyperthymic

Uncontrollable ønske om aktivitet, og til alle nye og det ukendte er ofte årsag til promiskuitet i valget af venner og bekendte. Psykologiske undersøgelser viser, at blandt hyperthymia ganske hyppige alkoholikere og narkomaner. Dette er en af konsekvenserne af en voldsom reaktion på hobby. Hvis lidenskab vil være rettet i den rigtige retning, kan disse mennesker bliver lyse kreative personligheder.

Et andet karakteristisk træk - en høj vitalitet. Nogle af repræsentanter for denne psyko, der bruger dette som en korrekt, bliver meget vellykket. Men der er andre, der ødsle tonen på den hurtige liv. Overdreven selvtillid skaber illusionen af tillid, at alt vil være altid godt. Som følge heraf kan hyperthymic person bruger på sig selv voldelig, er ikke altid en sund livsstil. Men på samme tid vildledende at tro, at når som helst det kan ændre dit liv til det bedre.

Hyperthymic personlighed type: klassifikation

Ekstreme i adfærd og levevis hyperthymia virkelig har et sted at være. Forskellene mellem dem skyldes delinger indenfor psykologiske type, som er særligt tydeligt i puberteten, når dannelsen af personlige egenskaber.

Gipertimnye-ustabil karakter type er den mest almindelige. Dette er let revet med af folk, der bare kan overbevise om noget. Og selv ganske absurd synspunkt, vil de forsvare med stor iver, hvis de selv er sikker på det. Men at pålægge denne opfattelse ustabil hyperthymia ikke let

Gipertimnye-hysteroid typen ikke ofte set. Fra titlen er det klart, at sådanne mennesker har karakter af hvordan gipertimnye funktioner og hysteroid.

Gipertimnye-affektiv typen adskiller stigende forekomst af affektive udbrud af irritabilitet og vrede, som oftest opstår, når livet for de mennesker, der er forhindringer eller fiasko.

gipertimnye teenagere

De vigtigste elementer i disse individer stræber efter lederskab, othodchivy efter voldelige konflikter, mangel på frygtsomhed i forbindelse med andre, følelse af eventyr og risikofyldte handlinger. Hyperthymic type personlighed hos unge er ofte årsag til overdreven uafhængighed og vilkårlige selskabelighed.

I undersøgelsen i tilfælde af gode evner og succeser er mulige, men på samme tid, rastløshed, distraktion, skødesløshed og mangel på disciplin kan resultere i ujævn præstation.

Hyperthymic teenager ofte ude af stand til præcist at forholde sig til gennemførelsen af arbejdet, især ensformigt. Deres byrde er meget ensformigt aktivitet. Situationer, der kræver hurtighed, dristighed og opfindsomhed sådanne drenge og piger lov til nemt og med succes. Deres vrede udtrykkes ofte i voldelige scener af vrede, irritation forårsager en særlig modstand omgivende, tilsyneladende undertrykkelse af intentioner, strengt reguleret disciplinær ordning, begrænsning af kommunikation med jævnaldrende, mangel på muligheder splash deres rastløse energi.

Hvordan man kan optimere menneskeliv hyperthymic

Et meget simpelt psykologisk teknik kan hjælpe en person med gipertimnyi type person at se deres adfærd udefra og virker på bugs. Essensen af det trick er, at du skal have en notesbog, hvor du vil optage nære og fjerne planer, og derefter læse skriften, slående ud af præcis halvdelen. Det er mindre end tidsplanen, men for at opfylde "toget" end at undfange en masse, vel vidende, at opfyldelsen af alle på en gang er simpelthen umuligt. Gipertim selv kan komme op med for mig selv "straf" for manglende opfyldelse af løfter eller nedovedenie indtil udgangen af virksomheden startede. Således mennesket selv lærer sig at fastsættelse og overvågning af deres egen disciplin.

Gipertimnye accentuering tillader ikke at se sig selv og deres handlinger fra siden. Derfor er sådanne mennesker, psykologer anbefale den samme notesbog til at stille dig selv spørgsmål: "Hvad er negativ i øjeblikket er i mig, som kan såre eller ikke lide folk tænker?", "Hvad skal man gøre for at få mine negative træk forhindrede ikke mig og andre?" .

Hyperthymia ofte brug for at minde om at genoprette orden i det omgivende rum. Hvis alt omkring det vil blive struktureret i sin plads, så ordren kommer snart i hans sjæl.

Især sundhed og udseende

Gipertimnye folk har tendens til altid at have en god appetit og kan prale af en sund søvn. Selv om det ikke var muligt fuldt ud at sove, om morgenen, de er ganske munter og funktionelle.

Hyperthymic personlighed type er at være overvægtig. Særlig stil kjole kan ikke holde, men nogle skødesløshed i deres udseende er altid til stede. Disse mennesker følger temmelig nøje tendenserne i mode, men det gjorde ikke holde sig. Kan sætte på en meget moderne ting med andre lange forældet. Det vil sige, de er kendetegnet ved manglen på en følelse af æstetik, kvarter med crudity.

I tilfælde af alvorlig erhvervsmæssig stress og mangel på søvn, i tilfælde af uforudsete omstændigheder komplekset er i stand til hurtigt at mobilisere og lang forblive aktive i hjernen og fysisk aktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.