Publikationer og skrive artiklerPoesi

Hvordan til at analysere et digt

Analyse af digtet, måske en af de mest vanskelige former for litterær aktivitet. Dette skyldes, at detaljerne i digtet som et litterært værk, fordi det er til tider afspejler en meget subtile og inderste følelser og oplevelser af forfatteren, som er ganske vanskeligt at være koldt til strukturel analyse. Men i det litterære og pædagogisk aktivitet, er der visse regler, der beskriver i detaljer, hvordan man gør analysen af digtet. På baggrund af disse regler, kan du lave en plan diagram, hvor de punkter, i en bestemt rækkefølge identificerer de vigtigste kriterier for revision. Så for at kortlægge tydeligt besvarer spørgsmålet om, hvordan man kan gøre digtet analyse?

1. Angiv navnet på digtet og dens forfatter, så skal du fortælle os om tidspunktet for arbejdet, er historien om dets oprettelse, hvor det blev skrevet, under hvilke omstændigheder og til hvem dedikeret. Enhver litterært værk, og lyriske herunder, nødvendigvis er forbundet med den historiske epoke, de særlige forhold i samfundsudviklingen periode. Derfor stk ordningen er helt legitimt.

2. Reflect digt æra, dens historiske træk.

3. Den historiske periode, hvor det skriftlige arbejde, den ene eller anden måde, påvirker dens genre originalitet. Derfor er det nødvendigt at karakterisere, viser store litterære tendenser og retninger, der er tæt på forfatteren, og hvordan digtet blev opfattet af sine samtidige.

De første tre punkter diagrammer viser, hvordan man gør en analyse af digtet i form af socio-historiske udvikling af samfundet, forholdet mellem digteren og samfund og genre originalitet af arbejdet.

Følgende fem punkter skema besvare spørgsmålet: hvordan gør analysen af digtet i form af sin figurative verden, samt konstruktion og udvikling af konflikten i arbejdet.

1. Det er nødvendigt at opsummere indholdet af digtet, dens plot.

2. Opbygning af indholdet vil være med til at definere temaet for digtet, samt den grundlæggende idé om forfatteren, og problemet, som han sætter i værk.

3. I ethvert poetisk værk har en lyrisk karakter eller billede, som under alle omstændigheder ikke kan sidestilles med forfatteren selv. Karakteristisk lyrisk, hans følelser, tanker og følelser er med dybere for at afsløre og forstå den poetiske verden af arbejde.

4. Attitude lyriske påvirkninger udviklingen af konflikten. Den lyriske arbejde af konflikten, som regel, intrapersonal, hvilket også er nødvendigt at identificere og karakterisere.

5. Endelig i tilstedeværelse af historien i det nødvendige arbejde for at vise sin udvikling, der peger på plottet, kulminationen og denouement.

Lad os nu tale om, hvordan man gør et vers analyse til at afsløre de særlige kendetegn ved den poetiske sprog fra forfatteren. Dette er en meget vanskelig opgave.

1. Det er nødvendigt at påpege de kunstneriske teknikker , der anvendes af forfatteren, og deres rolle i udbredelsen af den indre verden af det lyriske helt.

2. Analyser den vigtigste ekspressive sprog betyder digt: poesi sti (metaforer, sammenligning etc.); stilistiske figurer (selvmodsigende, retoriske spørgsmål, appeller, græder etc.). Identificer funktioner i poetisk ordforråd og sætningsstruktur.

3. Den vigtige rolle i analysen af digtet spiller en vis vers størrelse. Han skaber værker af rytme, hans "tone" og "lyd".

4. Funktioner af funktionen af poesi i rim bærer. Definition af rimede variationer ved placering i strofe er også inkluderet i analysen af poetiske arbejde.

Er de vigtigste aspekter, der skal tages i betragtning ved besvarelsen af spørgsmålet om, hvordan man gør produktet analyse. Tankevækkende dyb læsning af det lyriske digt vil opdage alle facetter af poesi, den fantastiske skønhed af poesi og digterens personlige stil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.