SundhedSygdomme og betingelser

Newcastle disease - en farlig virussygdom

Newcastle disease er en virussygdom af fugle. Først og fremmest, det hører til familien af kylling. Sygdommen kan overføres til mennesker.

patologi Årsager

Det agens af sygdommen er virussen. Det findes i fire forskellige varianter (stammer). De adskiller sig i sværhedsgraden af sygdommen, dens natur og virulens.

Den virus, der forårsager Newcastle disease, der omtales som en tilstrækkelig stor familie af de mest skadelige og "aggressiv" parasitter. Blandt dem - pesten patogen i kødædere og hos kvæg, sygdomme i katte og parainfluenza hos dyr. De er årsag til sygdom hos mennesker.

Den virus, der forårsager Newcastle disease, mere end deres kolleger i størrelse. På samme tid, det har en oval form. I sin struktur er ribonukleinsyre, og er meget vanskeligt indretningen af viruset. Denne exciter er meget modstandsdygtige over for miljømæssige faktorer og kan overføres over lange afstande, hvilket forårsager udbruddet. Dette bekræftes af mange kendsgerninger. For eksempel i de frosne kroppe af fugle den kan overleve i op til seks måneder.

Newcastle disease i dyr

Patologi er den farligste sygdom af fugle. Spred det rundt omkring i verden. Hun er velkendt i Rusland. Kilden til patogen patologi er en syg fugl. Den vigtigste måde, hvorpå virus overføres, - luftvejene, dvs. via luftvejene. To dage efter deres infektion syge fugle kaste patogenet sygdom sammen med den udåndede luft. transmission sygdom faktorer kan tjene som føde og vand, lager og shell æg, der er inficeret med syge fugle.

Newcastle disease i kyllinger er den mest almindelige. Er mindre modtagelige over for sygdomme agerhøns, fasaner, kalkuner. Men virus kan inficere og vilde fugle, herunder spurve og duer.

Fare for mennesker

Der er humane virussygdomme, som overføres til den fra de ramte dyr. Newcastle disease er en af disse patologier. Infektion af mennesker sker gennem dem respirabel støv, der er forurenet med virus. Indtastning patogenet kan ske via conjunctiva af øjne, hals og fordøjelsessystemet. Heldigvis den fysiske persons modtagelighed for denne virus er lav.

Patologi er sporadisk. Det påvirker folk i den arbejdsdygtige alder, hvis aktiviteter er direkte relateret til fjerkræindustrien. Inkubationstiden for sygdommen varer tre til syv dage. Patologi Under ledsaget af en lille stigning i temperatur og en kold symptomer. Sygdommen er ofte ledsaget af øjenbetændelse. Harder hans børn lider. Ofte er markeret tilfælde af hjernelæsioner.

Mål for forebyggende foranstaltninger for at forhindre sygdommen eller bremse dens yderligere spredning er opfyldelsen af reglerne i sanitære og hygiejniske karakter af fuglen pleje. Desværre, til dato, sygdomsbehandling udføres ikke på grund af manglende medicin. Ikke som udviklede og immunisering foranstaltninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.