Hjem og familieKæledyr

Nogle praktiske tips om, hvordan man skriver en annonce om hunden mangler

Alle ved, at hunden - menneskets bedste ven. Du kan endda sige flere hunde bliver ofte fuldgyldige medlemmer af familien. Og deres tab påvirker negativt tilstanden af hjemmeholdet. Derfor enhver elsker af kæledyr har brug for at vide, hvordan man annoncere et kæledyr tab, fordi det kunne ske for enhver. I dette tilfælde vil vi tale om, hvordan man skriver en annonce om hunden mangler.

regler for skrivning

Så hvis kæledyr er tabt, er det nødvendigt at begynde at se. Og det kan gøres ved hjælp af kompetent gjorde meddelelse. Et par regler, hvordan man skriver annoncer om hunden mangler. For det første skal teksten være så lille som muligt, overføres til alle de vigtigste ting uden for meget "vand" og historier. På arket angive behovet for at hunderace, dens farve, køn, alder. Det er nødvendigt at fortælle, hvad PET har særlige tegn. det er også vigtigt at sige, hvor hunden er tabt, og om hendes hals visse tilbehør - krave kan kæde. Composing tekst bør også fremhæve nogle af sine afdelinger. Det er vigtigt, snarere skrive med store bogstaver titlen "Lost hund". Du kan også tiltrække sig opmærksomhed fra mennesker af særlig sætning eller en interessant slogan. I slutningen af annoncen besluttet at forlade sin stilling - den bedste mobiltelefon. Og, selvfølgelig, er du nødt til at være interesseret i nogen, der kan finde hunden, der tilbyder en lille belønning for returnering af en ven og familiemedlem.

foto

Hvis man ønsker at forstå, hvordan man skriver en annonce om hund mangler, er det også vigtigt at vide, at i høj grad vil lette erhvervslivet foto kæledyr. Det er bedst at placere den efter header og før selve teksten, skal det ske den størst mulige mængde plads. Tja, hvis billedet er farvet. Desuden bør det være så frisk som muligt. Hvis ikke ved hånden billede af sin hund, kan du bare give billedet af hunden af samme race til folk uvidende havde en idé, der er ved at kigge efter ejeren.

placering

Finde ud af, hvordan man skriver en annonce om hund mangler, bør vi også sige, at, hvor er det bedste sted denne tekst. Således er den mest pålidelige og nemmere måde - at udskrive en masse foldere og indsat dem primært i den del af byen, der er velkendt for hunden, ejeren, hvor hun gik ofte. Men her er det nødvendigt at være yderst forsigtig, fordi for udstationering annoncer endda fint du kan få i de forkerte steder. Så det er bedre at bruge en specielt arrangeret bord. Det er også godt at annoncere den mangler i den lokale avis hund. Denne omkostning er sandsynligvis billig, men sådan en besked vil se langt færre mennesker. I dette tilfælde skal teksten skrives også være så kort som muligt. I denne udførelsesform billedet er usandsynligt, at acceptere at udskrive en lokal udgave. Den næste mulighed: at placere på internettet. Det kan være specialiserede sites, hvor dvæler en masse hunde-elskere. Men du kan også annoncere i sociale netværk, nemlig grupper, der er dedikeret til byen eller området bopæl, beder om den maksimale repost. Dette er en stor moderne metode til formidling af information. Bed om at læse teksten i annonceringen af tabet af en hund kan også være på den lokale radio, det er en anden måde at finde din chetyrehlapogo anden.

tak

Hvis en person hænger annonceringen af tabet af dit kæledyr, som regel betyder det, at du kan få en belønning for at finde andet. I princippet dette stykke er ikke obligatorisk, men store motiverende mennesker. Hvad kan vi tilbyde til den person, der fandt dyret? Selvfølgelig penge. Mængden vil afhænge af levedygtighed værten, samt hvilken slags hunderacer. Hvis det er en køter, et spørgsmål, men hvis dyre stamtavle hund - en helt anden sag. Efter alt, der fandt hunden kan simpelthen videresælge og få en masse penge. Også i taknemmelighed, hvis personen nægter at acceptere økonomisk kompensation for sit arbejde, du kan takke en chokolade, en æske chokolade eller en flaske cognac.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.