Hjem og familieKæledyr

Desmerdyr-lystfiskere. Alt om racen

Desmerdyr, lystfiskere - ganske sjældne dyr. Der er kun et par planteskoler, der er engageret i deres dyrkning. For nylig, vil et stort antal billeder vises i netværket (næsten alle af samme kat), hvilket viser den godmodige indenlandsk repræsentant for racen. Selvfølgelig er dette fremprovokerede efterspørgslen. Overvej, hvor meget dit hjem vil være i stand til at opfylde behovene hos store katte. Derudover overveje sit potentiale som træner og underviser, fordi så snart de rigtige og konsekvente handlinger vil dyrke en ven, ikke et farligt dyr.

Hvem er denne mystiske væsen?

Navne han er faktisk meget, på grund af dette, er der en vis forvirring: civet kat lystfisker spættede (eller fisk) kat. Ligesom alle andre, er han klassificeret som pattedyr. Bestil Carnivora, Race - østlige katte. Der er to underarter af disse prægtige dyr.

Beboet af disse dyr?

Vi kommer til det vigtigste emne. Dette er primært et vildt dyr. Ligesom pindsvin, skildpadde, tiger eller bjørn, kan det tages i naturen, men det tager et par generationer rovdyrinstinkter noget aftaget, som det kan ses i moderne huskatte. Uddannelse af en sådan et kæledyr kræver en stor indsats, tid og viden. At tage en killing fra en børnehave, skal du være opmærksom på, at hans forfædre havde levet med folk i alle generationer, og instinkter, der er nødvendige for at vågne op til det før eller senere.

Levende katte-fiskere i tropiske områder i Sydøstasien. En større underart bebor Sumatra og Indien. Den anden, lidt mindre, bor i Bali. Fundet nær sumpe og langsomme floder.

udvendige detaljer

Studs-lystfiskere - tilstrækkeligt store dyr: størrelsen af en hund omkring 40 centimeter ved manken, der vejer op til 15 kg (hunner mindre, ca. 7 kg). kropslængde - omkring en meter. Stram og muskuløs, de har nåde og hurtighed af en leopard og en stor kraft. Næseparti dem korte og brede, hvilket giver endnu mere imponerende. Ørerne er små og runde, tæt ind til hovedet - demonstrere aggression. Kæberne er meget stærke, hvilket er grunden til disse dyr kaldes pit tyre af katten verden.

Hovedet er stort, næsten smelter sammen med liget af den korte hals. Ben og hale - kort og tyk. Fur - kort og grov, vandtæt. Katte-lystfiskere har en anden bemærkelsesværdig egenskab: mellem benene de er placeret membran, hjælpe med at jage i vandet. De forhindrer trække kløerne, men en stor hjælp for fiskeriet.

adfærd Egenskaber

Hvis du bor i en stor privat hus med en swimmingpool eller dam i nærheden, er det mest interessant at observere racen. Katte-lystfiskere - fremragende svømmere, og de jager med en fantastisk kunst. Teknikker de har nok, venter de muligvis på stranden og se fiskene svømme op, snap det fra kysten. Sjove katte, der søger i lavvandede frøer og snegle. Endnu mere interessant er velkommen i en dybde på fiskeri. Svømning kat poter skabe små krusninger, der tiltrækker undersøiske indbyggere. Se bytte, den dykker for den til enhver dybde.

Disse dyr - store bøller. Tilfældet, når der er indeholdt i en zoologisk have civet kat dræbte Leoparden. de normalt undgår menneske i naturen. Voksen mand, med et stort område til udendørs spil og en dam til jagt, kan dyrene være ganske kærlig, men modning intakt mandlige kan gøre krav på status for værten. Svært at argumentere med ham.

pet

Hvis du beslutter at stoppe opmærksomhed på racen, så skynder vi at behage dig. Côte lystfisker hjem livsstil tager forholdsvis let, i modsætning til andre vilde katte. Der er en række tips hvorefter du vil være i stand til at vokse en loyal ven.

Stop dit valg på den kvindelige, er de mindre tilbøjelige til at dominere og mere imødekommende. Køb en killing i en meget ung alder, ideelt set - i 6-8 uger. I begyndelsen af puberteten (7 måneder) killing skal kastreret. Vær sikker på at være opmærksom på dit kæledyr, plejer at spille, og fodre ham med det.

indhold Egenskaber

Vær forberedt på, at killingen vil spille en masse vand. Til hjemmekampe egnede bakker, og til udendørs aktiviteter - svømmebassiner, damme eller floder, der løber ved siden af huset. Glem ikke at flydende legetøj, vil de spille rollen som en fisk. Af den måde, vil vokse op katten være nyttigt at gå på jagt efter levende fisk, der kører badet, hvis der ikke er naturligt reservoir.

Power rovdyr nødvendigvis må indeholde en masse fisk og kød. Voksen kat dagligt spiser omkring 1,5 kg fisk, være parat til at bruge.

uddannelse

Glem alt om brute force. Voksen meter høje dyr med enorme kløer nemt overmande mand. Siden barndommen vænne ham til det faktum, at hvis det er umuligt, absolut og evigt. Forbuddet bør udpeges rolig selvsikker tone. Til straf for systematiske fejl, kan du bruge en luftpumpe. luftstråle + stemme instruktion vil blive husket meget bedre.

Må ikke lege med killingen ved hjælp af deres egne hænder og fødder som legetøj! Vokser op, kattene er de samme legende, men bliver meget stærkere. Playful bid af benet vil være smertefuld nok. Køb en bred vifte af legetøj til fælles fritid.

Dette er en meget intelligent race. Côte lystfisker underviser stort set de samme som en hund, så fra en tidlig alder tilbringe regelmæssige klasser. Let at sætte på kraven er værd at købe et kæledyr på en dag, efterhånden erstatte den med en mere holdbar. Det samme med den vant til bakken. Må ikke straffe din kat for at urinere på det forkerte sted, se, hvor du har brug for, og ros når han vil gøre det rigtige.

vaccination

Dette er en meget stærk dyr, med fremragende helbred. Spørgsmålet om vaccination - en kontroversiel: nogle mener, at denne race vi slappe af, andre ser frelse vaccination. Normalt dyrlæger anbefaler hold bestemmelser ved alle katte vaccineret. Opmærksomme på de mulige alvorlige sygdomme, er det svært ikke at være enig med dem.

Det skal bemærkes, at der i dag ikke er nogen kenneler for opdræt af denne race i Rusland. Og det er ikke dårligt. Ejere, der kan tilbyde dyret er virkelig de rette betingelser, enheden, og at leve i en lille lejlighed er dårligt passede selv tålmodig hund, ikke katten-fisker. Billeder af denne kongelige dyr yndig, men en masse gange tænke, før man går i gang på hans søgen. Killinger er ikke billige, omkring 10 000 $. Vælg en opdrætter med et godt omdømme.

Desmerdyr og andre kæledyr

De menes at fredeligt sameksistere med nogen kæledyr. Men i betragtning af det lille antal familier, hvor heldigvis sprogudgaver disse store katte, bringe andre dyr skal være med et øje på karakteren af dit kæledyr. Planlæg, hvor mange og hvilke dyr, du ønsker. Bedre at tage alle indtil killingen er meget lille. Det er et løfte om stærkt venskab mellem dine kæledyr.

Startende med den kommende af alder, opfylde fiskekat med begyndere i din familie omhyggeligt, så han kunne ikke se på dem rivaler.

For at opsummere

Côte lystfiskeren - Dette er en interessant feline verden. Attraktivt udseende og levende personlighed, stor størrelse og utrolig nåde - det hele blandinger i det. Alt du skal gøre er at forelske sig i et dyr af hele dit hjerte, og tage sig af det. Katte føler din sande holdning til dem. Sådan en mester, snaps han som ingen anden dyr, og aldrig giver grund til at tro, at du har i dit hus lever et vildt dyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.