Nyheder og SamfundMiljø

George W. Bush - Præsident. George W. Bush: politik

Dzhordzh Bush Bush - en republikaner, 43. amerikanske præsident. Han blev to gange valgt til denne stilling ved at slutte den første gang i stillingen i 2001. Perioden sin embedsperiode sluttede i 2009. 8 år af hans regeringstid var præget af begyndelsen af den amerikanske krig mod terror i verden (2 udgydt i storstilede militære kampagner i Irak og Afghanistan), indledning den berømte sætning "ondskabens akse", en reduktion storstilet i skattetrykket for amerikanerne, realkredit krise, som medførte, og den globale likviditetskrise i øvrigt uovertruffen udsagn, folk har fået navnet "bushizmy".

barndom

Dzhordzh Uoker Bush blev født i New Haven, den 6. juli, 1946 i familien af George Herbert Walker og Barbara Bush. Faderen dengang var en studerende ved Yale University, senere var direktør for CIA, samt den 41. præsident i USA. Barndom drenge gik i Texas, i Houston og Midland.

uddannelse

Dzhordzh Bush Bush blev fastsat til en kostskole for drenge (Phillips Academy) i femten år, der ligger i Massachusetts; eksamen, tog han til sin fars fodspor ved at tilmelde på Yale University. Der studerede han middelmådig, men i 1968 fik han en bachelorgrad endnu.

karriere

Efter endt uddannelse, Dzhordzh Bush Bush tiltrådte Nationalgarden i Texas. Der indtil 1973, tjente han flyvevåbnet pilot. De næste 2 år blev brugt til studier på Harvard Business School, hvorfra han kom frem med en grad af Master of Business Administration. Dernæst vendte han tilbage igen til Midland, derefter gik ind i erhvervslivet. Samtidig, i modsætning til sin far, han var i oliebranchen til at lykkes mislykkedes: hans lille forretning, og så han bragte næsten til konkurs. Her en vis indflydelse, alvorlige nok problemer med alkohol -. George W. Bush de ledsaget til sit fyrretyvende fødselsdag.

1986

Den kommende præsident liv ændret sig dramatisk i 1986, så han sin alkohol afhængighed sætte en stopper, hvorefter gik hans arbejde langsomt op ad bakken (Bush indrømmer, at i hans liv op til 40 år havde ikke fokus). Næste vendte han sin virksomhed til at blive enige om en fusion med et andet, større, på favorable vilkår for ham. Sammen med partnere i 1989 erhvervede han Texas Rangers (baseball klub). Investeringer i dette køb i mængden af 600 tusind. Dollars af lånte midler i et par år gav ham 15 millioner. Dollars.

Texas guvernør

Snart Dzhordzh Bush Bush var i stand også til at lykkes i den politiske arena: i 1994 blev han valgt til guvernør i Texas, og 4 år senere genvalgt til den samme stilling. George. W. Bush i 1999, udtrykt ønske om at stille op til præsidentvalget i landet. Et år senere vandt han de meget kontroversielle valg, som blev ledsaget af langvarige retssager, samt den kontroversielle optælling af stemmer.

USAs præsident

Det oprindelige program for den nye præsident har været fokuseret på amerikansk indenrigspolitik, herunder en storstilet uddannelsesreformer og skattelettelser. Fokuser indsatsen fra hans præsidentens administration er skiftet dramatisk efter 2001, hvor den 11. september var der den blodigste i historien om verdens terrorhandling. Præsident Dzhordzh Bush Bush erklærede derefter en "krig mod terror". Så i 2001 blev operationen i Afghanistan, som endte i omstyrtelsen af Taleban-styret afholdt. Det er værd at bemærke, at udenrigspolitik George W. Bush derefter foretaget på grundlag af den "Bush-doktrinen", hvilket indebærer ensidig aktion uden godkendelse fra det internationale samfund og anvendelsen af forebyggende angreb mod fjenden. Bush politik til bekæmpelse af terrorisme som udviklet og inden for landets grænser, hvorefter de blev kraftigt udvidet beføjelser retshåndhævelse og efterretningstjenester.

Indenrigspolitik af George W. Bush

Bush i den interne politik i landet stod for reduktion af interferens i samfundslivet udøvende magt. I det øjeblik, at præsidenten forstod den internationale situation er meget dårlig, hele tiden, blev genstand for latterliggørelse, var hans popularitet ikke forhindre og selv tjent som grundlag for at sammenligne det med Ronald Reagan. Intern præsident af programmet var meget attraktivt for forskellige grupper af vælgere. Ud over at reducere skattetrykket, han også fremsat en række initiativer inden for uddannelse og pensioner, der betragtes som "højderyg" af demokraterne.

Invasion af Irak

I 2003 amerikanske tropper ind i Irak, som menes at Dzhordzh Bush Bush, sammen med Iran og Nordkorea var en del af "ondskabens akse". Det skal bemærkes, at årsagen til angrebet var oplysninger om, at Saddam Husseins regime har masseødelæggelsesvåben. Men som et resultat det er ikke blevet bekræftet. I maj 2003 gennemførte vi den militære fase af operationen, men i efterkrigstiden forlig er opnået afgørende fremskridt.

Blandt de væsentlige elementer i Bush-politik kan også siges om de multilaterale konsultationer om Kinas atomprogram, samt deltagelse i løsning af konflikten i Israel. Bush var i stand til at etablere venskabelige forbindelser med Vladimir Putin, Ruslands præsident, men at løse de modsætninger, der eksisterer mellem Rusland og USA, har dette ikke ført.

Den anden periode af formandskabet

Dzhordzh Bush Bush, hvis politik er udsat for konstant kritik i udlandet og inde i landet var i 2004, genvalgt for anden periode, vandt derefter en sejr over John Kerry, den demokratiske senator. Under den anden Bush-regeringens hovedlinjerne i væsentlig ændring landets politik ikke har gennemgået. Han fortsatte med at bekæmpe terrorisme i landet, samt politikker at sænke skatterne. Formand for udenrigspolitiske område har forsøgt at overvinde de dukket uoverensstemmelser med sine europæiske allierede, der er opstået på grund af de amerikanske handlinger i Irak. I 2005 Bush besøgte Moskva fejringen af den 60. Victory årti. Observatører ved udgangen af 2005 viste en signifikant reduktion i niveauet af popularitet blandt amerikanerne, der var primært på grund af hans politik om Irak.

Libanesisk-israelske konflikt

Libanesisk-israelske konflikt, som fandt sted i 2006, er blevet en regelmæssig kilde til gnidninger med allierede i Europa: USA støttede Israel ikke tilslutter kravene til våbenhvile. Dzhordzh Bush Bush, den amerikanske præsident, oppositionen gruppen "Hizbollah", og Israel ses som en del af krigen mod terror.

I 2006 det republikanske parti tabte midtvejsvalget, og derefter gik til Demokraterne kontrol af de to kamre i Kongressen. Bush, i lydighed mod deres pres, blev tvunget til at afskedige Pentagon Donalda Ramsfelda, de mest upopulære ministre. Observatører stort set forventet ændring i Irak strategi, herunder tilbagetrækning af tropper, men i 2007 meddelte formanden afsendelse til den nye styrke.

Forbindelserne med Rusland

Det skal bemærkes, at 2007 var præget af stigende spændinger mellem Rusland og USA: ledelse af vores land, ledet af VV Putin kritiserer amerikansk udenrigspolitik kursus, herunder eventuel indsættelse på det område af østeuropæiske missilforsvarssystem.

I løbet af fjendtlighederne i Sydossetien Bush fordømt Ruslands handlinger, kalder den militære intervention ved hjælp af "uforholdsmæssig" tvinge Rusland truede også vores lands internationale isolation og eliminering af den såkaldte "Big Eight". Samtidig nyheden om anerkendelse af Sydossetien og Abkhasien uafhængighed Bush fundet uansvarligt, fordømte den russiske side, og opfordrede det til at genoverveje denne beslutning.

Bush i 2008 støttede Dzhona Makkeyna i præsidentvalget. Men McCain tabte til Barack Obama, den demokratiske kandidat.

Dzhordzh Bush Bush, hvis biografi er beskrevet i denne artikel, har officielt forladt posten som præsident januar 20, 2009, hvor den 44 th, en ny amerikansk præsident i Washington under indvielsen af den svoret.

Personlige egenskaber

Blandt de personlige kvaliteter George W. Bush gjorde det meget unikke evne til at gå på kompromis - han viste det i den periode af hans guvernør. Bush, der tilslutter sig konservative synspunkter, undgå ekstremer. Manglende viden om de politiske spørgsmål, han dygtigt kompenseret for hans personlige charme, og det spillede en stor rolle i sin store succes i valget. George er gift og er far til de 2nd to døtre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.